Når våt blir Wet, del 1.

Joda, man kan sørge litt over at sommeren er over. Men for min del har høsten bydd på noen av de beste erotiske opplevelsene i mitt liv! Høsten er mørk, våt og sexy…

Den fremmede mannen la den store hånden sin på låret mitt, og jeg kjente at jeg kvapp til. Litt fordi det var en evighet siden noen hadde tatt meg så nært….., og litt fordi jeg igrunn var illsint på denne fyren som minutter tidligere hadde kjørt forbi meg i altfor stor fart, truffet en enorm vanndam og sprutet meg ned fra topp til tå. Han stoppet bilen og jeg slenger opp døren. «Er du helt idiot?! Er det ikke mulig å ta litt hensyn!»

Når jeg så øynene til mannen i førersetet skjønte jeg at det ikke hadde vært med vilje. Han var mørk, muskuløs og ekstremt kjekk. Og han inviterte meg inn i bilen slik at han kunne kjøre meg hjem. Jeg dumpet ned ved siden av han og sa strengt «Det skulle bare mangle».
Og så la han altså hånden sin på låret mitt, så meg inn i øynene og sa «Du, går det bra eller?»

Regnet høljet ned og vi sto stille i kø, så vi fikk god tid til å bli bedre kjent. Stemningen hadde tint opp og Magnus, som han het, hadde rukket å sjarmere meg i senk. Han var morsom, smart og skikkelig deilig. Jeg kjente hvordan han gjorde meg våt, for 2. gang, og jeg bestemte meg for å invitere han opp i leiligheten min når vi kom frem.

«Jeg er egentlig på jobb, så jeg må videre. Men jeg skulle gjerne..»
Mer rakk han ikke å si før jeg lente meg frem og kysset han. Bare på kinnet, men jeg trakk meg ikke tilbake. Jeg lot ansiktet mitt hvile ved hans og trakk inn duften av han. Han luktet herlig friskt og jeg kunne se vanndråpene fra håret mitt dryppe ned på skjorten hans og gjøre den gjennomsiktig. Magnus pustet tyngre og var nok litt sjokkert over denne freidige dama som ikke tok nei for et nei. Jeg lot hånden min gli over hans og førte den opp mot brystet mitt. Magnus gispet og lot fingrene sine leke med den stive brystvorten min. jeg tittet ned og så den enorme kulen som etterhvert hadde vokst frem mellom bena på Magnus, og jeg spurte igjen om han ikke ville være med opp.

Jeg er litt annerledes enn andre kvinner, jeg er klar over det. Litt mer frimodig kanskje? Så mens Magnus kjørte rundt for å finne en ledig parkeringsplass, lente jeg meg tilbake i setet, brettet opp skjørtet og tok av meg trusene. Det var så vidt Magnus klarte å holde øynene på veien. Trusene var gjennomvåte av min egen saft og jeg la de elegant over rattet. Magnus tittet på dem. «Du gjør meg gal. Og trafikkfarlig». Han snakket med lav og mørk røst, og tok trusen min i hånden. Til min store glede luktet han på dem, før han la de inn i hanskerommet. Det gledet meg å se at han var like kinky som meg!

Allerede i oppgangen lot vi hemningene fare. Magnus kastet seg over meg og dyttet meg inntil veggen, mens han kysset meg dypt og intenst. Tungen hans presset inn i munnen min og jeg tok imot med glede. Magnus gjorde meg så kåt at jeg nesten ikke fikk puste. Det suste i hodet og jeg kunne ikke få nok. Jeg måtte se pikken hans, måtte kjenne varmen mellom hendene mine. Jeg åpnet buksene hans og et beist av en kukk veltet ut. Jeg gispet av glede og uten å tenke på hvor vi var, kastet jeg meg ned på kne og tok den i munnen. Jeg tok den så langt inn jeg kunne, men fremdeles var det mye jeg ikke kunne gape over.

Jeg elsker å stå slik på kne foran en mann og sluke det han har å by på. Følelsen, smaken og den gleden jeg vet jeg gir han er virkelig fantastisk. Men det aller beste er å se opp på han og se ansiktsuttrykket. Sammenbitte tenner, blikket som forteller at i et lite sekund så tror han at han eier meg. Han drar en hånd over hodet mitt og prøvende presser han kuken enda lengre ned i halsen min. Jeg gjør et nytt forsøk på å ta han enda dypere og Magnus stønner høyt. Dere menn elsker å se oss slik, gjør dere ikke?

Jeg lar tunga leke rundt penishodet og suger lett på den bankende penisen. Den er virkelig steinhard.  Jeg har latt meg rive med for lenge siden og har glemt at vi ikke har kommet lengre enn oppgangen. Men Magnus lengter nok etter å komme inn i meg, for hendene hans drar meg opp og søker umiddelbart mot den våte musa mi. Han kjenner på meg og stønner av nytelse, før han spør hvilken etasje vi skal til.

Vi rekker ikke komme innenfor døren engang før han setter seg på kne foran meg. Han dukker inn i fitta mi og slikker den ivrig. Det er nydelig. Jeg kjenner hvor våt jeg er og jeg kjenner hvordan han elsker det. Det er som om han nyter hver eneste dråpe, jeg kjenner det på måten han slikker meg på. Han kjører to fingre forsiktig inn i meg og jeg synker ned på fingrene hans. Det er en fantastisk følelse når en mann trenger inn i deg for første gang, synes jeg. Jeg begynte å ri hånden hans, rett og slett av lyst og lidenskap. Han kjørte de opp i meg, hardere og hardere, og jeg stønnet høyere og høyere. Jeg måtte ha mer. Måtte se han naken og måtte ha mulighet til å få utløp for den vanvittige kåtskapen som bygget seg opp.

Jeg begynte å kle av meg selv først. Ville at han skulle ha fri tilgang til det han måtte ønske. Så åpnet jeg skjorten hans og avdekket en deilig, stor kropp. Jeg dyttet han bort på sofaen og han ble liggende og måpe da jeg kastet alle klærne og satt meg over fjeset hans. Jeg vrikket meg frem og tilbake over tunga hans og han druknet omtrent i fitte der nede. Han masserte rumpa mi og jeg kjente hvordan han holdt meg fast, så han likte åpenbart at jeg satt slik.

Jeg elsker å se menn ta på seg selv. Det viser en lyst og jeg ser også hvordan de liker at det gjøres. Så på kommando fra meg lå Magnus og runket samtidig som han slikket meg. Det var rett og slett så erotisk, så pirrende og så deilig å se på at den første orgasmen min kom ganske fort. Jeg red ansiktet hans mens orgasmen flommet gjennom kroppen. Jeg ristet hemningsløst og stønnet nok som en gal kvinne, men lidenskapen i rommet gjorde at jeg nesten ikke klarte å kontrollere meg. Meg stupte ned og tok kuken hans i munnen og mens siste rest at orgasmen bølget gjennom meg sugde jeg han for å dempe lydnivået mitt.

Han la meg pent over på siden og tittet inn i øynene mine. «Hva er din erfaring med wet, frøken?» sa han. «Ingen», svarte jeg og fulgte nysgjerrig med på hva han hadde å si. «Jeg har denne fantasien, om å både pisse og bli pissa på… Hva sier du?» Jeg tok det som en ære at han spurte meg. Tidligere hadde jeg nok bestemt meg for at det var langt utenfor min komfortsone, men med denne stemningen kunne jeg ikke la være og bli nysgjerrig.

Jeg kjente at jeg ønsket å ta kontroll over situasjonen og hans fantasi, så jeg geleidet han inn på badet og ba han sette seg i badekaret. Jeg kom oppi etter han og gjorde slik eg hadde sett på film. Med en fot mellom hans ben, og en annen plassert ved siden av han på badekarkanten følte jeg meg kinky og deilig. Jeg begynte og ta på meg selv mens han fulgte nøye med. Han lente seg frem og lot tungen sin leke litt med klitten min og jeg kjente at øyeblikket nærmet seg. Jeg dyttet han forsiktig tilbake og spredte kjønnsleppene mine. Dette var ekstremt pirrende og jeg var spent. Så kjente jeg at jeg måtte tisse og lot det bare komme. Den varme væsken traff brystkassen hans og han bet tennene sammen og begynte å runke. Jeg bøyde meg lett ned slik at strålen traff kuken hans og til min store glede sier Magnus plutselig «Ahhh, jeg kommer»! Dette var tydeligvis noe han likte og jeg hatet det ikke akkurat selv heller. Jeg satt meg fort ned over kuken hans og red på han slik at den varme sæden pumpet inn i meg. Jeg kysset han og han stønnet høyt.  Dette var en magisk opplevelse!

Neste uke kan du lese om hvordan det gikk når det var min tur. Gled deg!

Historien er fortalt av Stine.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og