Drøyt og deilig sommerminne!

Kun timer etter at jeg hadde landet og ferien var igang, gikk jeg mot stranden.
Det var helt mørkt og ikke et menneske å se. Jeg tok av meg klærne, for her kunne man bade naken. Jeg hadde sett bilder av hotellet så jeg viste at utenfor piren lå det en flytebrygge og jeg tenkte å svømme ut dit.

Vannet var varmt, jeg kjente kroppen skli gjennom vannet. Befriende å kjenne pikken dingle mellom bena mens jeg svømte ut mot flytebryggen. Jeg lot en hånd hvile på flytebryggens stige og snudde meg mot land. Der kunne jeg så vidt skimte lyset fra hotellet. Jeg lå der og så opp på den nattsvarte himmelen, en og annen stjerne blinket svakt.

Tankene svant hen og kroppen roet seg ned etter reisen. Hørte jeg en lyd, eller var det bølgeskvulp? Nei, noe beveget seg i vannet mot meg, det kom nærmere og nærmere og til slutt kunne jeg se at det var et menneske som kom svømmende stille og rolig mot meg, en nattbader til tenkte jeg.

Da svømmeren kom nærmere kunne jeg se at det var en kvinne. Hun svømte helt inntil meg og kysset meg ømt på munnen, som i en film. Jeg registrerte at hun var naken, akkurat som meg. Forsiktig tok hun den ene hånden ned mot pikken min, reaksjonen lot ikke til å vente på seg. Pikken stivnet, med en atletisk bevegelse satte hun seg på pikken og lot den gli inn i fitta. Det var så varmt og vått inne i henne og hun beveget seg forsiktig opp og ned på pikken samtidig som hun holdt bena rundt meg. Jeg måtte holde meg fast i tauene så vi ikke skulle gå under. Puppene beveget seg rytmisk i vannet der de lå foran ansiktet mitt, ville så gjerne suge på brystvortene hennes…

Bevegelsene hennes var så myke og ømme for at jeg ikke skulle komme ut av henne. Heldigvis så er pikken min av en viss lengde så hun kunne nyte den. Den varme fitta omsluttet pikken min, samtidig som jeg kjente det varme vannet kom inn i henne når pikken støtet inn i henne.

Hun holdt føttene i fast grep rundt meg og jeg kjente at taket rundt meg ble hardere og hardere, og bevegelsene ble mer og mer intense.. Hele meg kjente hvordan det strammet seg i pikken og jeg så opp på stjernene for å tenke på noe annet, men det nyttet ikke. Sæden min pumpet og pumpet inn i henne og det kom et lite sukk fra henne. Pikken min ble inne i henne til den roet seg og slapp og fornøyd dinglet den der i Middelhavet.
Hun vasket den forsiktig.

Jeg skjønte på henne at hun vill komme opp på flytebryggen. Jeg hjalp henne opp og kom etter selv. Selv om det var mørkt kunne jeg se den veldreide kroppen, med yndige kvinneformer.
Drømte jeg?

Hun ville ha meg til å ligge på ryggen, greit for meg.
Hun begynte å kysse meg over hele kroppen. Forsiktige ømme kjærtegn, nesten jomfruelige berøringer, munnen, ørene, øynene, brystvortene, fingrene, hele kroppen og til slutt pikken min. Pikken struttet i sin stolthet, den sprengte, stiv som aldri før.
Forsiktig satte hun seg på meg og lot pikken gli inn i henne på en bevegelse. Fitta var enda varmere og våtere nå som ikke vannet kom inn i henne samtidig. Jeg kunne kjenne hvordan jeg fylte henne gang på gang, hver gang hun beveget seg mot meg. Brystene duvet mot meg, de var faste og stramme. Med ett stopper hun, snur seg og setter seg med rumpa mot meg. Jeg ser hvordan pikken glir ut og inn i henne. Fører en finger inn i rumpa, den er trang og varm. Jeg beveger fingeren min inn og ut i takt med bevegelsene hennes, kjenner pikken min mot fingeren, nyter det til det fulle.

Hennes spenstige kropp øker takten nok en gang, det er utrolig deilig og pirrende. Kjenner varmen strømme gjennom kroppen. Klarer å holde meg til hun kommer, fitta svømmer over av safter, samtidig som jeg fyller henne med min varme sæd.
Hun glir av meg og vi ble liggende på siden av hverandre. Med et glir hun stille og forsiktig ned i vannet og forsvinner på samme måte som hun hadde kommet.

Hver kveld den ferien tok jeg nattbad, men hun kom aldri mer…..
Det ble aldri utvekslet et ord mellom oss.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du