Mitt svar er oralsex

Vi har tidligere publisert novellen, «hva ville DU gjort«? Og her kommet et av svarene vi har fått inn…

Om natten drømmer jeg forbudte drømmer om hva jeg ville gjort….hvis jeg hadde turt! Ikke at jeg er redd for deg, jeg er redd for meg. Det ville være en så rå og naken opplevelse at jeg hadde følt meg fullstendig gjennomsiktig! Jeg ville være så blottet og så synlig i alt mitt begjær at jeg ville være redd for hvordan DU vil oppfatte meg.

Jeg ville tatt på deg. Kjent den nakne, varme brystkassen din. Følt hjertet ditt banke under hånden min. Jeg ville kysset brystet ditt, slikket deg og smakt på huden din. Snust inn lukta av deg. Når du tar meg under haka og vipper hodet mitt opp så ville jeg smilt til deg og sett deg inn i de nydelige, snille øynene dine. Glist – det er vel det jeg hadde gjort! Følt meg som den heldigste i verden! Så ville jeg tatt deg rundt halsen og møtt deg i et varmt og deilig kyss. Smakt på munnen din. Lekt med tunga di. Slikket leppene dine. Kysset deg og latt deg merke hvor fantastisk jeg syns du er.

Hvis jeg skulle kledd av meg foran deg så ville jeg nok vært litt flau, men sett etter reaksjon hos deg på det du ser. Jeg ville gått inntil deg og holdt rundt deg! Jeg ville blitt mørk i blikket av kåthet om du tok hånden min og sugde fingrene mine inn inn i munnen din. Jeg ville stønnet og sett deg inn i øynene. Jeg ville sagt at jeg har lyst på deg og åpnet buksa di. Jeg ville tatt på pikken din og kjent den myke huden utenpå det harde. Jeg ville satt meg på kne og holdt rundt den. Mens jeg ser opp på deg ville jeg stukket ut tunga og slikket i meg dråpen og fuktigheten din. Jeg ville stønnet høyt av begjær etter deg. Så ville jeg tatt hodet ditt forsiktig inn i munnen og kjent etter hvordan du liker det. Sugd deg forsiktig og ømt.

Slikket deg inni munnen. Kjent den glatte deilige pikken din langt inni munnen min. Er jeg heldig så hører jeg du stønne og kjenner at du liker det… Når du ikke klarer mer og drar meg opp så ville jeg kysset deg. Du legger meg på senga og sprer beina mine. Jeg tigger deg om å ta meg og du smiler. Jeg skjelver og det renner fittesaft mellom beina mine. Jeg vil føle deg inni meg. Du holder meg ømt fast og ser på meg. Du forteller meg hva du føler og hva du syns om meg mens du ser meg inn i øynene. Så kysser du meg, hele meg. Jeg er i en annen verden av lyst og begjær når du endelig slikker fitta mi. Den veldig følsomme klitorisen min er stor av kåthet. Du kysser og slikker den forsiktig. Jeg tar deg om hodet og du tar hendene mine og fletter fingrene inn i mine. Så slikker du leppene mine og det følsomme området mellom leppene og lårene.

Du tar meg i munnen din og får meg til å føle meg avslappet og komfortabel. Da kan jeg komme til deg, komme i munnen din. Du må holde meg fast for jeg klarer ikke ligge stille foran deg… jeg hikster navnet ditt. Kanskje vil jeg begynne å gråte etter en orgasme som overgår alt jeg har opplevd…. Jeg må ha deg, kjenne deg inni meg. Er utålmodig etter deg. Når du legger deg over meg og jeg kjenner pikken din i åpningen, mens du sier du vil elske med meg og ber meg se på deg og ikke lukke øynene, da tar jeg på deg og stryker deg. Jeg lengter så etter deg! Når du glir inn i meg stønner jeg og kjenner hver millimeter av deg. Så deilig!

Du tar meg sakte og ømt og jeg ser du har det godt! Det tenner meg. Jeg vil komme rundt deg! Kanskje tar jeg ned hånda og fingrer klitorisen mens du ser på at du glir inn og ut av varmen min. Fitta mi klemmer rundt pikken din når jeg kommer. Du ser på meg og lar meg kjenne styrken og begjæret ditt, både med kroppen din og blikket ditt når du kommer. Jeg holder deg og ser på deg når jeg kjenner du mister kontrollen og spruter inni meg, ser det nakne begjæret ditt….. den følelsen jeg har inni meg da…. Når du etterpå ser meg inn i øynene og kysser meg, da smiler jeg ømt og kysser deg mykt mens jeg stryker og tar på deg. Nyter varmen din og kroppen din inntil min…går i oppløsning hos deg, være bare meg hos deg er hva jeg ville gjort når jeg endelig får den mest fantastiske opplevelsen i mitt liv…

Så, det er svaret på spørsmålet om hva jeg ville gjort……

Denne novellen er sendt inn av Lille My. Ønsker du å få din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette