Hva ville DU gjort?

Vinter, snø og kaldt ute. Lunt og varmt inne. Jeg sitter naken foran peisen og ser tomt inn i de sprakende flammene. Stolen er god å sitte i, pleddet mykt og deilig over fanget. Det er godt og trygt å sitte sånn. Et glass rødvin varmer fra innsiden og ilden varmer fjeset. Jeg ser ned på bordet ved siden av meg, på konvolutten som ligger der. Åpnet og tom. I hånden holder jeg et brev, skrevet av deg – til meg… Jeg skjelver… ikke lenger av kulde. Varmen fra peisen, pleddet og vinen har sørget for det. En annen varme brer seg sakte i kroppen og pulsen dunker mellom beina. Brevet starter med setningen «hva ville du gjort?». Jeg puster skjelvende ut og biter meg i leppa… «dette er ikke mulig» tenker jeg. Likevel lukker jeg øynene og ser for meg hva jeg ville gjort….

«Hva ville du gjort?»
Hva ville du gjort lille venn, om jeg sto foran deg med naken overkropp og bukse på?
Barbeint, men høy og stor i forhold til deg. Hva ville du gjort om jeg så deg inn i øynene og
ba deg kle av deg. Strippe ut av alle klærne til du sto helt naken foran meg. Ville du holdt
blikket mitt, eller ville du sett ned i gulvet? Ville du holdt rundt deg selv eller holdt armene
ned langs sidene når du sto der naken? Ville du strøket huden din, følt deg varm, eller ville du følt deg liten og sårbar. Hvis jeg tok deg under haka, vippet det nydelige ansiktet ditt opp og så på den deilige munnen din, ville du fuktet leppene med tunga di og håpet jeg skulle kysset deg? Hvis jeg bøyde meg mot deg og nærmet meg munnen din forsiktig mens jeg så deg inn i øynene, ville du møtt meg eller ventet på meg? Ville du tatt styringen eller latt meg beholde kontrollen? Hvis jeg tar deg rundt fjeset og stryker deg over kinnene samtidig som jeg nesten kysser deg, ville du stønnet da? Eller pustet skjelvende? Ville du lukket øynene eller sett meg inn i mine med det nydelige blikket ditt? Hvis jeg slikker deg på munnen og du kjenner den varme pusten min og stønnet av begjær etter deg, ville du krøpet inntil meg da? Ville du tatt på meg og stått inntil meg?

Hvis jeg tar deg i håret og klemmer deg inntil meg, ville du mistet kontrollen da? Ville du bedt meg om mer? Hvis jeg ber deg kjenne på fuktigheten din og stikke fingeren din i munnen min, hvis jeg suger fingeren din og slikker den, stønner og ser deg inn i øynene… ville du blitt kåtere da? Hvis jeg legger deg på senga og sprer bena dine, ville du holdt armene foran fjeset av sjenerthet eller ville du klort i lakenet? Ville du sett på meg mens jeg åpnet buksa mi og dro ned glidelåsen? Ville du slikket leppene dine og sett på pikken min når den dunkende og hard åpenbares for deg? Ville du stønnet av kåthet om jeg runket den forsiktig og smurte saftene utover hodet? Hadde du prøvd å reise deg for å slikke den, eller ventet i forventning på at jeg skulle knulle deg? Hvis jeg setter meg naken over deg og holder deg fast med tyngden min.

Hvis jeg bøyer meg ned og tar en brystvorte i munnen, puster varmt på den og slikker og suger. Ville du ropt ut av kåthet eller hikstet stille… ville du tryglet om mer om jeg slikket
brystene dine, kragebeina, halsen din? Ville du forsøkt å komme deg fri eller akseptert at du er min? Hvis jeg hvisker deg i øret hvor deilig du er, hvor godt det er å være god mot deg, hva ville du gjort da? Når jeg kysser deg hett og begjærlig, ville du åpnet deg for meg? Tatt i mot alt jeg vil gi deg? Kysset som fortsetter nedover kroppen din, over den myke nydelige magen din, nedover hoftene dine, i det følsomme området rett over venusberget, hadde du klart å slappe av da, eller ville du kjent de sterke armene mine klemme hoftene dine mot madrassen.

Ville du spredt beina så jeg kunne se den våte fitta di? Sett fuktigheten renne og den spente klitorisen din? Ville du følt deg frekk eller litt flau over de sterke følelsene som skyller gjennom deg? Over begjæret jeg ser i øynene dine? Når jeg kysser beina dine og stryker hendene oppover innsiden av lårene dine, Hva ville du gjort da? Ville du turt å si hvor du ville jeg skulle ta på deg eller ville du hikstet av innestengte følelser?
Når tunga mi når fitta di, slikker deg ømt og forsiktig, når jeg suger klitorisen din inn i
munnen og kjenner fuktigheten din renne, ville du skreket da? Ville du tatt på hodet mitt og sagt hvordan du ville ha det? Eller er du så kåt at du ikke klarer noe annet enn å stønne
navnet mitt? Hvis jeg fletter fingre med deg og holder deg i hendene, ville du føle deg trygg da? Ville du føle deg som min kvinne? Hadde du kjent stønnene mine mot kjønnet ditt, hadde du følt deg vakker og begjært da?

Tenner blikket mitt deg? Vil du se meg inn i øynene når jeg igjen kryper oppover deg? Ville du lengtet etter munnen min mellom foldene dine igjen? Når jeg igjen kysser deg og lar tunga mi leke i munnen din, ville du likt å kjenne smaken av hvor kåt du er på meg? Når pikken min ligger i åpningen din, ville tryglet meg om å knulle deg? Ville du møtt meg med hoftene dine og presset deg opp mot meg? Når jeg ser deg dypt inn i øynene og sier jeg vil elske med deg ville du stønnet ja til meg? Ville du latt meg kjenne hvordan jeg tenner deg? Ville leppene dine vibrert så du ikke kunne si stort eller ville du rolig og forsiktig holdt rundt meg og sagt at du vil ha meg?

Når jeg endelig lar pikken min gli sakte og forsiktig inn i deg og jeg sier navnet ditt og ser deg inn i øynene, hva ville du følt da?? Hvis jeg holder deg fast og du kjenner styrken og begjæret mitt, ville du kommet til meg da? Ville du latt meg elske med deg, latt meg styre tempoet og glidd sakte inn til rota i den varme, sugende fitta di? Ville du latt meg beholde kontrollen over deg og latt deg synke inn i de deilige følelsene du kjenner? Mens jeg sakte elsker med deg uten å øke tempoet når jeg merker du nærmer deg, hva ville du sagt til meg da? Ville du sett meg i øynene? Når jeg stønner navnet ditt og blir hardere inni deg, ville du sett på meg? Når du kommer til meg ville du hikstet navnet mitt? Ville du sett meg inn i øynene og kjent meg miste kontrollen? Ville du latt meg kjøre pikken hardt inn i deg mens jeg holder deg fast og bare er din? Ville du holdt rundt meg og latt meg kjenne hvor gjerne du vil ha meg? Fortalt meg at du vil jeg skal sprute inni deg, ville du sagt navnet mitt når jeg kommer og sett meg inn i øynene?

Fått meg til å føle meg begjært og ønsket? Ville du smilt til meg og kysset meg etterpå? Latt meg holde rundt deg og stryke deg over håret? Latt meg være inntil deg og kjenne hvor deilig du er?
«Hva ville du gjort….?»

Brevet ligger på gulvet, sammen med teppet. Jeg sitter skjelvende i stolen og ser på
flammene uten riktig å se dem. Jeg ser deg og lengter etter deg, jeg kjenner fortsatt musklene i fitta mi trekker seg sammen etter den heftige orgasmen. Jeg smiler, men føler meg tom. Jeg lengter, men er alene….«Hva ville jeg gjort?»….

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du