Her er resultatet: tiårets hotteste sexleketøy!

Orgasme. For noen er det en selvfølge, for andre føles det ut som et himmelrike de aldri vil komme til. Orgasme er ikke en selvfølge for alle og mange kan gå gjennom et helt liv uten å nå klimaks. Sexleketøy har hjulpet ekstremt mange kvinner å oppnå orgasme, for med riktig type stimulering på riktige punkter er orgasme oppnåelig for de aller fleste. Men hvilke sexleketøy er best? Nytelse.no kåret tiårets hotteste sexleketøy og det var ikke tvil om hvem som ble vinneren!

I 2014 ble det lansert et nytt sexleketøy med unik teknologi og orgasmegaranti som endret måten vi ser på sexleketøy på! Womanizer tok verden med storm og kvinner sto å kø for å sikre seg en utgave.

Lise (32) testet nyheten og ble mildt sagt imponert:
«Måten verden ser på sexleketøy kommer til å forandre seg etter denne, for nå vet vi hva som kan forventes! Det kjentes ut som om all min seksuelle energi ble sugd ut gjennom klitoris i en voldsom fart og jeg ble kastet rundt i orgasmens berg og dalbane i løpet av sekunder. Klitorisstimulering kan ikke bli bedre enn dette!»

 

Et orgasmeeventyr!
Det revolusjonerende sexleketøyet heter Womanizer og siden start har 2,5 millioner Womanizer blitt solgt, og fremdeles hyler kvinner verden over etter mer! Hva er det som gjør et sexleketøy så ekstremt populært at det blir skrevet side opp og side ned i media, kvinner står i kø i månedesvis for de nyeste modellene og konkurrentene river seg i håret av fortvilelse? Når Nytelse.no skulle kåre tiårets mest populære sexleketøy var det ikke tvil om at Womanizer stakk av med seieren, og mest populær av alle er Womanizer Starlet Special Edition! Ikke bare er den en bestselger, den er også det sexleketøyet som har høstet mest positiv feedback noen gang. Den er beskrevet som et orgasmeeventyr, selv for de prinsessene som har vanskeligheter med å oppnå orgasme.

Nettredaktør i Nytelse.no, Tonje Olsen, bekrefter det gode ryktet Womanizer har fått.

Nettredaktør i Nytelse.no, Tonje Olsen, bekrefter det enormt gode ryktet det nye leketøyet har fått; «Det skjedde noe da Womanizer ble lansert, det var som om pulsen i bransjen endret seg litt! Womanizer setter standarden for hvordan et sexleketøy bør være og i perioder har leverandøren slitt med å skaffe nok. Dette er et skikkelig godt produkt og kundene våre er over seg av begeistring. Womanizer er en suksess, både for oss og for kvinnene som kjøper dem!»

Hvorfor velge Womanizer?
Womanizer har tatt verden med storm og det med god grunn! 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, hele 98%(!) fikk orgasme og for 80% av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter! Siden produktet aldri er i direkte kontakt med klitoris kan man fortsette stimuleringen etter orgasme, og det førte til at 73% av testpersonene oppnådde multiorgasme under testen!

Den unike teknologien baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene i den følsomme lille tappen. Dette er et leketøy som passer selv for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt. Womanizer er også et perfekt leketøy å bruke sammen med en partner, fordi det er enkelt å bruke leketøyet riktig!

 

Det finnes en rekke utgaver av Womanizer i ulike prisklasser og du vil garantert finne noe som passer for deg!

Bestselgeren Womanizer Starlet Special edition får du kjøpt hos Nytelse.no, i tillegg til den fristende nykommeren Womanizer Duo som også stimulerer g-punktet. Et enestående leketøy for enestående orgasmer!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og