Penispumper! Hvilken passer deg?

Det finnes et hav av penispumper i forskjellige prisklasser, utforminger og med forskjellige funksjoner. Men hvilken er egentlig best og ikke minst; hvilken passer best for deg?

Sliter du med at penis ikke blir like hard som før, eller har du problemer med ereksjonen når det virkelig gjelder? Det kan være mange grunner til at ereksjonen svikter, men heldigvis finnes det også mange gode hjelpemidler som gir deg større og hardere ereksjon. En penispumpe er en av de absolutt enkleste og mest effektive måtene å få en større og hardere ereksjon. Penis føres inn i pumpen, og man pumper ut luften slik at blod trekkes ut i penis. For mest mulig effekt bruker man en penisring, slik at blodet holder seg i penis! Riktig bruk av penispumpe ofte og over tid vil gi deg en merkbart større penis, permanent!

Bilde av penispumper. Finn penispumpen som passer for deg.

Klassisk penispumpe – enkel og effektiv!
De penispumpene som er mest brukt, klassisk penispumpe, består enkelt og greit av en kolbe og en pumpe. Penis plasseres i kolben og man pumper ut luften manuelt. Noen Penispumper kommer med trykkmåler, andre ikke, men felles for disse er at de er svært enkle i bruk og vil gi et godt resultat! Det anbefales å ikke velge de billigste versjonene, da disse naturlig nok ikke har like bra holdbarhet.

Vannpumpe – 35% mer effekt og kraft!

Pumpene i Hydromax-serien bruker vann for å øke effekten av pumpingen, da vann ikke kan komprimeres og gir et kraftigere vakuum og merkbare resultater etter kort tid. En vannpumpe er en avansert penispumpe som er svært enkel i bruk; fyll pumpen med vann, før inn penis og pump ut vannet til du kjenner at penis strekkes ut i pumpen. Selve pumpingen er ikke ubehagelig, snarere tvert imot.

Jeg har brukt denne pumpen fast i snart fire år.

Hvorfor ikke få mer ut av tiden du allikevel bruker i dusjen eller badekaret? Resultatene man oppnår med en penispumpe med vann vil variere, men normalt vil man kunne oppnå en økning i tykkelse på opptil 30% og fra 2 til 4 cm i lengde. Dette krever jevnlig bruk, da resultatene bygger seg opp over tid. Du vil merke de første endringene etter 3 – 4 uker.

Automatisk penispumpe – null innsats, maks resultat!

Automatiske penispumpe er enkelt og greit pumper som krever veldig liten innsats fra din side. Du plasserer kolben over penis og luften pumpes ut automatisk. Føl deg frem, slik at du finner ut hvor mye vakuum som passer best for deg. Det skal ikke være ubehagelig å bruke en automatisk penispumpe!Vibrerende penispumpe – når du vil nyte samtidig!

Det finnes penispumper som gjør jobben sin OG gir den en opplevelse så deilig at du sent vil glemme den. Automatisk vibrerende penispumpe med IST-teknologi som simulerer følelsen av oralsex og kraftige vibrasjoner rett mot penishodet. Extender Pro fra PDX Elite både suger og vibrerer så du får effekten av en penispumpe pluss intens stimulering! Vibrerende penispumpe suger i bølger, for følelsen av ekte oralsex!

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,