Han, meg og kjæresten hans

Jeg hadde en periode på videregående hvor jeg virkelig ikke gikk av veien for noen. Var det noe (eller noen) jeg ville ha, så lot jeg meg ikke stoppe. Ikke av tid, sted, kjærester eller koner… Jeg er ikke så veldig stolt av det nå, men jeg har i det minste noen ganske ville minner å se tilbake på, blant annet fra den gangen min venninne delte kjæresten sin med meg.

Tuva og Lasse hadde vært sammen en stund, men forholdet begynte å gå mot slutten. Det var samme året som vi var russ og jeg tror ikke de gadd å ta «den praten» akkurat da. Tuva er en av de absolutt råeste personene jeg kjenner. Hun er smart, morsom og skikkelig deilig. Hun har en ekstrem selvtillit, og det med god grunn. Lasse er en annen type. Han er ekstremt pen, men kanskje ikke så lur. Tuva kunne fått noe mye bedre, men denne kvelden skulle jeg finne ut hvorfor de har holdt sammen så lenge..

Lasse hadde gitt meg mye oppmerksomhet hele kvelden. Han var alltid i nærheten og holdt blikkontakten litt for lenge. Jeg kjente at det vekket noe i meg og han visste tydeligvis godt hvordan han skulle flørte uten at Tuva merket det. Vi var på en halloweenfest , det var omtrent 300 personer der og alle danset, drakk og koste seg. Jeg er utkledd som ninja og har tidenes trangeste latexdrakt på meg.. Lasse spør plutselig om jeg vil være med å hente en ekstra kasse øl, som vi fikk lov å oppbevare på kjølerommet i huset. Jeg tusler etter og holder den tunge døren mens han løfter ut kassen. Plutselig legger han sin hånd over min og lukker døren rolig. Vi blir stående inne på kjølerommet. Lasse sier ikke et ord. Jeg står inntil veggen og han legger den ene håndflaten mot veggen rett ved siden av hodet mitt.

Han ser meg inn i øynene og setter opp et lite, skjevt, smil. Det skal ikke mer til før jeg kjenner at pusten min blir tyngre og jeg blir våt mellom bena. Jeg kjenner at jeg får roser i kinnene og Lasse studerer ansiktet mitt nøye, så han ser nok at jeg rødmer. Jeg aner virkelig ikke hva han vil og hva intensjonene hans er nå, men jeg vet godt hva jeg vil. Tuva er en venninne, men hvis hun aldri får vite det? Jeg tar et skritt frem og vi blir stående med kun noen få cm mellomrom. Det er som om Lasse skvetter litt, han trodde kanskje det var han som hadde kontrollen? Jeg lener meg frem og lar leppene gli ned langs halsen hans, før jeg kysser han mykt på kragebeinet. Han stønner lavt og legger hånden sin bak hodet mitt. Mer hint trenger jeg ikke og jeg lar mine lepper møte hans. Det er så ulovlig, så pirrende og så vanvittig deilig. Han lukter frisk herreparfyme og svakt av øl. Han holder ansiktet mitt mellom hendene sine og er autoritær, kontrollerende og streng, og jeg elsker det! Det er heller ikke et minus at han for anledningen er utkledd som politi…

Han sniker en iskald hånd opp under genseren min og legger den rundt det nakne brystet mitt. Knoppene mine blir harde under håndflaten hans og han leker og klyper meg i brystvorten. Kyssene våre blir mer og mer intense, og jeg klarer rett og slett ikke motstå den hardhendte behandlingen og følelsen av å gjøre noe forbudt. Hendene hans er store og når han stryker den ene hånden ned langs korsryggen min, er jeg kjapp med å åpne buksene slik at han slipper til. Han fører begge hendene ned over rumpa mi og tar et godt tak og trekker meg enda tettere inntil sin kropp. Jeg drar fingrene gjennom håret hans og lener hodet mitt lett bakover. Jeg stønner av lyst og biter meg i leppen, kåtskapen er i ferd med å ta fullstendig over for meg..

Jeg setter den ene foten ut til siden og blir stående med spredte ben, i håp om at han skal føle seg fristet. Det tar ikke mange sekundene før han legger en stor varm hånd over fitta mi og jeg stønner høyt av…glede? Han kysser meg på halsen og øreflippen, og biter meg lett, mens han trykker hånden mot den våte sprekken min. Jeg kjenner at jeg blir våtere og våtere, mens han masserer meg med faste grep. Han vet virkelig hvordan han skal erte en pike…

Vi har beveget oss vekk fra døren og over på motsatt side av rommet. Lasse spinner meg rundt og vi står tett, jeg med ryggen mot han. Den ene hånden føres på nytt ned i buksene mine, mens den andre hånden løfter opp genseren og jeg blir stående med bare bryst. Jeg strekker en hånd bakover og legger den bak nakken hans, for å forsikre meg om at han ikke går noe sted.. Endelig fører han to fingre inn i meg, og selvom jeg vil ha noe helt annet, er det en deilig smakebit på det som forhåpentligvis kommer senere.. Han knuller meg hardt med fingrene mens den andre hånden ivrig masserer de store brystene mine.

Vi står begge med ansiktet rettet mot døren, så når en sirlig stråle med lys presser seg gjennom dørsprekken fryser vi begge to. Jeg blir grepet av panikk, men står helt i ro i håp om at ingen skal høre at vi er der. Lasse trekker sakte og lydløst til seg hånden, men vi blir stående tett inntil hverandre og jeg fremdeles med buksene åpne. Døren åpner seg mer og mer, og jeg har mest lyst til å gråte når jeg ser hvem som står der. Tuva. Hun står foran oss, uten å trekke en mine. «Babe?» Lasse skjelver i stemmen. Redd, Nervøs. Tuva setter et blikk i han som avslører at hun ikke ønsker å høre. Tuva bare står der. Øynene hennes er mørke, nesten onde. Hun er utkledd som en  zombie-russ, noe som ikke gjør henne mindre skummel.. Hun tar to skritt fremover og jeg forbereder meg på å få en midt på trynet. Hennes neste bevegelse er mildt sagt overraskende..

Hun hekter pekefingeren i kanten på genseren min og trekker den forsiktig opp. Blikket hennes er låst fast i mitt og jeg er mildt sagt livredd. Hun trekker genseren opp over brystene mine og den kalde luften stryker over dem og gjør brystknoppene mine harde igjen. Jeg ser på Tuva og blir litt overrasket når hun smiler og biter seg i leppen. Hva er det som skjer? Skal hun ikke klikke, enten på meg eller Lasse? Hun legger hånden på magen min og stryker den oppover mot brystene mine. I dette sekundet er jeg redd og kåt. Mest redd faktisk. Jeg hører hjertet til Lasse hamre. Dette er en veldig, veldig rar opplevelse og jeg tenker at Tuva når som helst vil straffe meg, på en eller annen måte.

Hun legger hånden mykt rundt brystet mitt og gir fra seg et lite sukk. Jeg klarer ikke lese situasjonen og jeg aner ikke hva hun tenker. Plutselig legger hun den andre hånden bak hodet mitt og kysser meg, hardt. Jeg hører at Lasse skvetter, men han blir bare stående, helt paralysert. Tuva er litt høyere enn meg og jeg føler meg underdanig og svak, men jeg elsker det. Hun legger pannen sin mot min, som om hun må tenke i noen sekunder. Jeg trenger ikke å tenke! Dette er en så skremmende, spennende situasjon som gjør meg så unormalt kåt at det er like før jeg sprekker. Jeg åpner hettejakken til Tuva og ser til min fornøyelse at hun ikke har bh på. Med livet som innsats ( føler jeg hvertfall), bøyer jeg meg litt ned og kysser brystene hennes. Jeg biter henne lett i brystknoppen og suger og slikker. De er perfekte. Ca en håndfull store og faste.

Lasse tar tak i håret mitt og samler det bak på ryggen min. Mens han fremdeles holder et godt tak i håret, tar han samme grep på Tuva. Uten at han trenger å si noe stiller vi oss mot hverandre, slik at han får god utsikt mot begge to. Jeg tar av henne jakken og slipper den ned på gulvet, før jeg kysser henne dypt og lar hendene leke med brystene hennes. Lasse holder fremdeles et godt tak i oss og plutselig river han oss fra hverandre, før han kysser Tuva. De kliner heftig en stund, før han bytter og kysser meg på samme måte. Mens vi kysser har Tuva åpnet buksene til Lasse og dratt de ned på knærne hans. Hun legger to fingre under haken min og drar ansiktet mot hennes. Mens vi deler nok et intenst kyss synker vi sammen i knærne og ender opp i knestående foran Lasse.

Jeg og Tuva tar grep på hver vår side av boxeren, og hele tiden smiler Tuva lurt til meg. Fremdeles er jeg litt redd for at hun plutselig skal straffe meg for det jeg har gjort, men det gjør hele situasjonen ekstra spennende. Vi trekker boxeren til Lasse ned og pikken hans spretter ut. Det er mørkt i rommet, men den lille lysstripen fra døren avslører en deilig, stor pikk. Han er barbert og jeg kjenner hvordan ønsket om å smake dukker opp. Tuva kysser meg heftig og plutselig kjenner jeg Lasse trenge inn mellom leppene våre. Vi slikker og småkysser penishodet hans og han bytter på å trenge inn i munnene våre.

Lasse smaker nydelig og følelsen av at han trenger dypt inn i munnen min, samtidig som Tuva ser på, er skikkelig spennende. Jeg tar et godt tak rundt kuken hans og spytter på penishodet. Med masse fuktighet, runker jeg han bestemt, samtidig som jeg lar tungen rotere rundt penishodet. Mens jeg suger Lasse, sniker Tuva en hånd ned i buksa mi. Jeg sitter på kne, med spredte ben, så det er lett å komme til. Hun fniser når hun kjenner hvor ekstremt våt jeg er. Kåtheten min er virkelig altoppslukende og hvert eneste sekund uten berøring er en lidelse. Hun presser to fingre mot klitten min og masserer bestemt i sirkler. Jeg stønner høyt, fremdeles med Lasse i munnen. Jeg tar han dypere og dypere inn i munnen, etterhvert som jeg blir mer og mer revet med.

Tuva vil også være med på leken og nok en gang bytter vi på å suge Lasse. Han står lent mot veggen og sliter med å holde seg på bena. Han kikker ned på jentene som sloss om staken hans. Hva er vi nå egentlig? Rivaler? Elskere? Situasjonen er absurd, men jeg nyter hvert sekund. Jeg ser Lasse i øynene og han blunker til meg.

Endelig presser Tuva to fingre inn i meg og begynner å knulle meg med dem. Det er herlig. Igjen og igjen støter hun inn i meg, samtidig som klitten min treffet håndflaten hennes. Jeg er nær ved orgasme og tar kuken til Lasse inn i munnen, for å døyve mine egne stønn. Jeg blir varm oppover lårene og det kiler helt enormt i fitta. Så kommer endelig orgasmen. Det knyter seg i musa mi, igjen og igjen. Jeg kan høre blodet pumpe i ørene og orgasmen er så kraftig at jeg nesten ikke får puste. Jeg må holde meg fast i Tuva for ikke å falle og både hun og Lasse nyter å se på meg. Stønnene mine blir lavere og lavere og til slutt klarer jeg å samle meg nok til å svare på Tuvas kyss.

Kuken til Lasse er ekstra hard nå og plutselig griper han et ekstra godt tak i håret vårt og vrir oss, slik at han kan se ansiktene våre tydeligere. Han knuller Tuva i munnen noen sekunder, før han bytter og gjør det samme på meg. Plutselig kjenner jeg dråpene hans treffe tunga og i neste sekund trekker han seg ut. Han sprutet støtvis utover brystene til Tuva og det virker som om hun digger det. Jeg elsker å se på henne. Hun har så power. At det er mulig å utstråle så mye selvtillit, men brystet fult av sperm, er helt utrolig. Jeg lar meg rive med og bøyer meg over henne og slikker i meg hver eneste dråpe. Jeg suger og biter henne i brystvorten og sørger for at hun er helt ren.

Jeg trodde alt var planlagt på forhånd, men i senere tid har jeg hørt at Tuva faktisk ble overrasket når hun fant meg og Lasse. Hun bestemte seg visst bare for å eie situasjonen og så lot hun seg friste. Det ble slutt mellom dem, men hun blunker til meg hver gang vi møtes, så jeg tror ikke hun er sur på meg…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du