Frivillig til jentesex! En sann historie

Adele har tidligere delt en historie om den gangen hun endte opp med å ha sex med bussjåføren, og nå er hun tilbake! Denne gangen i mer feminint selskap.

«Jeg har så lyst til å kline med en jente i kveld!» Tre jenter står foran speilet på utestedet hvor jeg jobber og de skravler høyt om planene for kvelden. Jeg rusler inn for å legge inn mer toalettpapir og blir umiddelbart dratt inn i den gode stemningen i rommet. Den laveste, og tydeligvis kåteste, av dem står lent inntil vasken og nipper til en drink. Venninne ler av henne og påstår at det IKKE er å kline hun vil, heller noe langt mer…

«Pff, du har forsøkt å ligge med oss siden ungdomsskolen! Det er på tide at du lever ut fantasiene dine litt, snuppa! Ikke sant?!» De ser på meg og forventer et eller annet svar.

Jeg føler litt at de drar meg inn i sin aller mest private samtale, men samtidig så er kanskje dette mest fyllefjas? Jeg har aldri vært sjenert, men jeg er tross alt på jobb og bør oppføre meg… «Tja, all erfaring er god erfaring, er det ikke det da?» Jeg smiler lurt til hun det gjelder. Hun er skikkelig flott. Hun ser ut som en liten versjon av Kim Kardashian, bare mer ekte. Jeg har sett henne flere ganger før, alltid med en ny flamme.

«Jeg skjønner bare ikke hvordan det skjer?! Hvordan vet man om andre jenter er gira på det samme, liksom? Skal jeg flørte med de, som med en mann? Så flaut hvis de ikke er gira!» Hun er tydeligvis «gira» selv, hvertfall. Jeg jeg tenker for meg selv at det er veldig få som hadde takket nei til henne. Hun fortsetter å klage sin nød til venninnene, og jeg tar meg selv i å bruke mye lenger tid på å fylle på håndklær enn jeg burde. De snakker med meg også, som om jeg var en del av dem. Og de virker tydelig fascinert over min selvsikkerhet og erfaring. «Jeg vil også ha den erfaringen!» sier «Kim» og legger hodet bakover mot veggen.

«Jeg kan gi deg den erfaringen!» Ordene spretter ut av munnen min før jeg rekker å stoppe dem. Jeg tror jeg sier det som en spøk, men hvis hun skulle si ja…? Alle jentene blir helt stille og Kim ser alvorlig ut. Som om hun virkelig vurderer forslaget. Jeg føler at jeg må lette litt på stemningen og setter opp min største smil. «Det er en del av servicen her», sier jeg, åpenbart som en spøk!

Jeg skvetter når jeg kjenner håndflatene til Kim i ryggen. Hun skyver meg inn på et toalett og låser døren bak seg. Jeg kjenner at hjertet mitt hopper over tre slag før det hamrer avsted i et voldsomt tempo. Jeg var så selvsikker for bare ti sekunder siden, men nå blir jeg nervøs. Vi står inne på det lille toalettrommet og ser hverandre i øynene. Kim puster tungt og flytter blikket fra øynene mine og ned på leppene mine. Jeg rekker en hånd frem og tar tak i hennes hånd. Den er varm og den skjelver. Hun biter seg i leppen. Med den ledige hånden min knepper jeg opp knappene på skjorten min og trekker ned singletten, så de bare brystene mine kommer frem. Jeg legger Kims hånd over brystet mitt og hun begynner prøvende å stryke, klemme og føle. Hun sukker tungt og får røde roser i kinnene. Det er fantastisk å se denne flotte jenta være nysgjerrig og sjenert på denne måten. Det kiler mellom lårene mine og jeg kjenner at jeg gleder meg til å gi denne jenta erfaringen hun ønsker seg…

Jeg trekker henne nærmere meg og lar mine lepper møte hennes. Hun smaker Champagne og lukter søtt. Hun klemmer brystene mine hardere og legger den andre hånden rundt meg. Hun blir ivrig og kyssene våre blir intense og sultne. Jeg griper tak i håret hennes og trekker hodet mykt bakover, mens jeg lar tungen gli nedover halsen hennes. Hun stønner lett og med en elegant hånd åpner hun knappen i buksa mi. I løpet av et lite sekund har hun en hånd nedi buksen min bak og masserer rumpa mi med store bevegelser. Hun elsker virkelig de kvinnelige formene mine og tar inn alle inntrykk.

Jeg legger pannen min mot hennes og hvisker «Ta på meg!» Hun åpner øynene sine og med et sløvt blikk ser hun inn i mine. Hun trekker hånden opp fra buksene mine og stikker den prøvende ned i buksene mine foran. Hun smiler litt når hun kjenner den barberte musa mi mot håndflaten sin. Hun stikker hånden lenger og lenger ned og til slutt når tuppen av pekefingeren hennes hullet mitt. Det er vått og glatt, og jeg sprer bena for å gjøre det enklere for henne å komme til. Hun legger den andre hånden bak hodet mitt og mens hun sakte fører en finger inn i meg, ser hun meg dypt inn i øynene. Jeg nikker rolig, som et tegn på at hun gjør alt «riktig». Hun sniker ennå en finger inn i meg og på magisk vis trekker håndflaten henne min klitoris helt perfekt! Hun knuller meg sakte med fingrene og jeg stønner lavt. Hun fingrer som en proff!

Kim er helt utrolig deilig og jeg er glad, kåt og sulten på henne. Jeg griper begge hendene hennes og fører de opp over hodet hennes, mens jeg presser henne mot veggen. Så løfter jeg det ene benet hennes opp på toalettsetet og bretter opp det trenge skjørtet. Jeg smiler når jeg ser at hun har latt trusene bli igjen hjemme og legger hånden min over musa hennes. Den er varm, våt og jeg kjenner at musklene hennes trekker seg sammen bare jeg tar lett på henne. «Jeg er så kåt..». Hun hvisker inn i øret mitt og jeg kysser henne til svar. En liten stripe med hår er alt som er igjen på musa hennes, og jeg lar fingeren gli over den og inn i et trange hullet hennes. Det strammer rundt fingrene mine og hun rir fingrene mine sakte mens vi kliner heftig.

Jeg setter meg ned på kne foran henne og kaster meg over fitta hennes med stor iver. Jeg lar tunga gli fra åpningen og opp mot klitoris og Kim får en knekk i knærne når jeg masserer klitten hennes med tunga. Hun holder meg fast i håret og jeg knuller henne med to fingre samtidig som tunga leker i sprekken hennes. Hun stønner høyt og jeg kommer på at venninnene hennes sannsynligvis står utenfor døren enda. Det er litt pirrende…

Plutselig biter Kim seg i den ene hånden mens hun stønner høyere enn tidligere. Saftene hennes renner nedover hånden min og musklene hennes trekker seg sammen rundt fingrene mine. Jeg elsker å se på henne når orgasmen herjer i kroppen hennes. Hun er blank i pannen av svette og hun klarer ikke styre seg, verken med bevegelser eller lyder.

Stønningen hennes blir til små knis og hun synker ned på gulvet foran meg. Hun legger pannen sin mot skulderen min og nyter siste rest av orgasmen.

Plutselig hører jeg stemmen til sjefen utenfor døren. «Har noen sett Adele?» Spørsmålet blir etterfulgt av braklatter fra alle venninnene som tydeligvis har fått med seg alt…

Dette er en sann historie sendt inn av Adele. Ønsker du din novelle publisert på Nyevibber.no? Send den til tonje@nytelse.no

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og