Sann historie: Sex med bussjåføren!

Jeg var så ung og så kåt. Kunne nesten ønske jeg kunne skylde på det, men det du nå skal lese om skjedde for et par år siden, og kunne like gjerne skjedd i dag. Fordi jeg er fremdeles ung og så kåt at jeg ikke vet mitt eget beste.

Dette skjedde bokstavelig talt på vei hjem fra jobb. Jeg hadde jobbet seinvakt og satt på siste buss hjem. Jeg satt og sveipet litt på Tinder og håpet å finne mr. Right Now. Jeg matchet med en skikkelig kjekk kar som jeg umiddelbart sendte en melding. Han var blond, hadde litt skjegg og skikkelig fine blå øyne. Jeg fikk litt følelsen av å hadde sett han før og var freidig nok til å anta at han ville husket meg også. «Hva gjør du i kveld?» Jeg håpet han ville svare fort, og at det ville stå «ingenting, møtes?»

Det nærmet seg mitt stopp og jeg sa «hade bra» til sjåføren, med et stort smil og roser i kinnene. Da han ikke svarte tittet jeg på han, litt irritert for at han ikke responderte på mitt tilgjorte smil og hyggelige tone. Da jeg så hvem som satt i førersetet mistet jeg pusten et lite øyeblikk. Min nyeste Tindermatch!

Jeg ble stående å titte på han når bussen stoppet og når han endelig møtte blikket mitt var det liten tvil om at han kjente igjen meg også. Han sperret øynene opp, og så først litt forfjamset ut før han tok seg sammen og sa med litt skjelvende stemme:»eeehm … Ingenting. Snart ferdig på jobb. Hva med deg?» Jeg lo av at han svarte muntlig på min melding og han lo tilbake. Jeg kjente at en jeger våknet i meg og jeg bestemte meg for å ta en sjanse. «Lenge til du er ferdig?» spurte jeg, mens jeg dro en lett finger fra kneet og opp til skjørtekanten min. «Skal bare parkere bussen», svarte han og lukket døren igjen før jeg fikk sjansen til å gå av.

Jeg var så spent! Dette var utrolig skummelt, samtidig som hvert eneste fiber i kroppen min elsket å være litt vågal. Jeg satt meg ned i setet bak han og lente meg tilbake for å nyte denne siste delen av bussturen. Jeg så hvordan han tittet på meg i speilet og smilte. Han var SÅ deilig og hadde jeg hatt på meg truser hadde de vært gjennomvåte. Skjer dette i virkeligheten? To fremmede som møtes på denne måten og lar lidenskapen føre dem ut i synden? Det virket for tilfeldig. Men hva hadde jeg å tape? Jeg satt føttene på kanten mellom meg og sjåføren. Litt etter litt spredte jeg bena og lot han titte inn, hvis han ønsket. Jeg gjorde det litt fordi jeg likte tanken på å bli sett på, men jeg ønsket også å finne ut om han var en sånn type …

Og gjett om han var! Han tittet i speilet og likte åpenbart det han så. Det var helt stille i bussen, kun duringen fra motoren og klikkene fra blinklyset når vi av og til gjorde en sving. Ingen av oss sa noe, men det virket som om han også likte å være stille. Vi ble liksom enda mer fremmede for hverandre på den måten.

Telefonen hans ringte og jeg tok ned bena fra kanten. «Hei, det er Martin». Han snakket en stund med en kollega og når han la på var jeg helt ør i toppen. Han hadde en mørk og forførende stemme og en sånn latter som gjorde alle glade. Jeg reiste meg og stilte meg ved siden av førersetet. Jeg tittet ned på den store bulen i buksa hans. Noen ville nok tenkt at dette var #metoo og det som verre er, men jeg ønsket virkelig å kjenne denne mannen trenge inn i meg. Han var en staut og kjekk mann med ståkuk, så hvem er jeg til å takke nei? Jeg satt meg ned på huk ved siden av han og lot hånden gli over bulen i buksen hans.

Bussen dundret videre mens pikken hans dundret omtrent like heftig under hånda mi. Jeg lente meg frem og kysset han på halsen, øreflippen … Martin stønnet svakt og jeg kjente hvor mye jeg elsket dette. Jeg kan fremdeles ikke forstå hvordan dette kunne skje i virkeligheten. Jeg har vært frempå før, men veldig ofte feiger gutta ut …

Jeg åpnet glidelåsen i buksene hans sakte. «Du, vi må finne et sted å stoppe …» Martin var påtatt oppgitt og fniste. «Men jeg må ha deg nå»… Jeg fikk endelig åpnet glidelåsen og en stein hard kukk veltet mot meg. Jeg spyttet i håndflaten min og begynte å sakte runke han. Martin var stresset på grunn av kjøringen, men han stoppet meg ikke akkurat … Jeg elsket hvert eneste sekund og jeg kjente hvordan jeg stønnet, selv uten å bli berørt selv i det hele tatt. Til slutt klarte jeg ikke styre meg lenger og jeg bøyde meg frem og lot leppene gli over kukhodet hans. Det var stort og fylte munnen min og jeg elsket det. Martin stønnet høyt og jeg kjente bussen sakke farten. Igjen og igjen fylte jeg munnen med den store pikken hans, samtidig som fingrene mine var på vei med mot mitt egne våte hull.

Jeg lot to fingre gli sakte inn i min egen fitte mens jeg fremdeles sugde Martin. Dette var virkelig som en film, med aldersgrense… Martin kastet omtrent bussen inn i neste ledige busslomme og reiste seg. Han løftet meg opp og bar meg bakerst i bussen mens vi delte intense kyss. Tungene våre jaget hverandre og jeg kjente hvordan jeg virkelig digget denne mannen. Han var sterk, dominant og forførende på den mest selvsikre måten du kan tenke deg.

Han la meg ned på setene bakerst i bussen og jeg spredte bena mot han. Han dukket ned mellom lårene mine og lot tungen gli gjennom sprekken min et par ganger. Fitta mi var hoven og skikkelig klar, så når han endelig støtet inn i meg stønnet jeg høyt og sultent. Det var helt fantastisk å kjenne den varme huden hans mot min og kjenne hvordan den store pikken hans sprengte seg vei. Dette var en opplevelse jeg hadde drømt om! Den ukjente mannen …

«Hardere!» Jeg var nær bristepunktet og trengte å bli tatt hard. Martin gjorde som jeg sa og kjørte meg virkelig hardt i bussetet. Han trengte dypt inn i meg og orgasmen bygget seg opp i kroppen min. Akkurat i det orgasmen veltet opp i meg sniker Martin pekefingeren sin rolig opp i rumpa mi og jeg elsker det! En herlig overraskelse. Min egen fittesaft gjør at det er glatt og deilig og jeg nyter hvert sekund som orgasmen pumper i kroppen min. Når den omsider legger seg, trekker Martin seg ut og står over meg og runker. Jeg blir bare liggende å nyte synet av denne mannen som har gitt meg verdens mest spennende opplevelse. Når jeg har fått samlet meg et par sekunder lener jeg meg frem og tar den deilige pikken i munnen. I samme sekund fyller han munnen min med deilig varm væske, mens han stønner høyt.

Jeg hilser pent hver gang jeg møter han på bussen, men vi har ingen kontakt utover det. Ting er liksom så spennende slik det er nå. Dessuten hører jeg rykter om at han er gift.

Dette er en sann historie sendt inn av Adele. Ønsker du å dele en av dine historier? Ta kontakt med tonje@nytelse.no!

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette