«Liten penis»? Denne er til deg

Størrelse på penis, et vanskelig tema uten et riktig svar. Størrelse på penis er ikke avgjørende for hvor vidt du presterer bra seksuelt eller ikke. Det eneste man vet er at hvis en mann føler at han har liten penis, så kan det få store konsekvenser for selvtilliten. Hvis en mann vegrer seg for å vise frem utstyret til partneren sin, så vil det gå utover sexlivet.

Nytelse.no har snakket med ti forskjellige menn som selv mener at de har liten penis og de aller fleste sier det samme: Hvis de bare kunne få et par cm til, så ville de vært fornøyde! Og det er ikke umulig…

Løsning?

Hvor mye blod du har i penis når du har ereksjon, er avgjørende for størrelsen på penis. Mange menn som klager over «liten tiss» har aldri opplevd å ha så mye blod i penis at det virkelig ikke er plass til mer! De fleste nøyer seg med en vanlig ereksjon, den som kroppen fikser selv. Men for de som ønsker seg en cm eller to ekstra, så er en penispumpe et suverent alternativ!  En penispumpe er en av de absolutt enkleste og mest effektive måtene å få en større og hardere ereksjon. Penis føres inn i pumpen, og man pumper ut luften slik at blod trekkes ut i penis. For mest mulig effekt bruker man en penisring, slik at blodet holder seg i penis. Riktig bruk av penispumpe ofte og over tid vil gi deg en merkbart større penis, permanent.
Bilde av penispumper. For deg som har liten penis.

Sven-Ove (39) har micropenis

Da undertegnede skulle begynne på denne artikkelen var det viktig å høre fra de som faktisk mente at de hadde «liten tiss». Sven-Ove var en av de som tok kontakt og han var ikke flau over å fortelle at han har det som pr. definisjon regnes som micropenis, en penis fra 7-8 cm og mindre i erigert tilstand.

«Det påvirket meg veldig når jeg var yngre, frem til jeg var 25-26 år. Jeg ville ikke vise meg frem til jentene! Jeg gikk for å være en veldig kjekk gutt, så det manglet ikke på tilbud og hvertfall ikke på lyst! Men når det kom til å kle av seg så var det helt uaktuelt for meg. Løsningen for meg var… La oss si det slik; veldig få jenter får orgasme av kun penetrering uansett, så jeg lærte meg å slikke som en gud. Jeg fikk til slutt et ekstremt godt rykte blant jentene og fikk , om mulig, enda flere tilbud! I motsetning til kompisene mine, som ofte kjørte en «tøm og røm» praksis, så fikk jeg jentene til å få orgasme!»

Sven-Ove forteller at hans penis er 8,5 cm på en veldig god dag og han har lært seg å leve med det. Han er godt gift og han forteller om et fantastisk sexliv. Men når han var yngre så vegret han seg for å dusje i gymmen, skifte foran kompiser og hvertfall ikke stille seg opp ved et pissoar. «Jeg ble kalt Driter’n i ungdomstiden. Folk trodde jo jeg bæsja 7-8 ganger ila en fest, fordi jeg måtte gå inn på et avlukke for å tisse. Det var egentlig greit for meg! Heller det enn at de skulle vite at jeg hadde micropenis!»

Slapp penis vs. erigert

Nytelse.no har vært i kontakt med 10 menn som mener at de har liten penis. De aller fleste var nysgjerrige på om det fantes permanente løsninger som faktisk fungerte, slik som penisforlenger, men det var også noen som ikke var ute etter en løsning, de ville bare bidra til artikkelen for å vise at man slett ikke er alene! «Mange mener at penisstørrelse ikke skal snakkes om, men det er godt for oss det gjelder å vite at man ikke er alene og vite om det finnes en løsning som man føler passer».

«Gustav» (28) forteller at han føler at han har verdens minste penis og at han lenge følte at han var den eneste voksne mannen i verden med hans størrelse. Etterhvert som han ble eldre så lærte han at han hadde en ganske normal penis i erigert tilstand og at det er liten sammenheng mellom størrelsen på en slapp og en erigert penis.
«Jeg bruker en penispumpe hver eneste dag og er skikkelig fornøyd! Jeg har vokst 3 cm siden jeg begynte å bruke den! Jeg bruker selvsagt penispumpe før jeg skal ha sex også, så avslutter jeg med å tre på en penisring! Da holder ereksjonen seg på et nivå hvor jeg stolt kan vise den frem!»

«Kuk-kultur»?

Flere av mennene vi snakket med trekker frem særlig en ting i ungdomstiden som var utfordrende: Kulturen blant kompisene! Mathias (18) forteller:
«Det er en kuk-kultur blant gutta! Ekstremt mye snakk om penis og hvor stor den liksom skal være. De snakker om penis som om det er et gigantisk våpen de skal bruke til å komme seg opp og frem her i verden! Jeg vet jo at det bare er tull, men jeg er så redd for at hvis jeg slenger meg med i praten, så kommer noen av gutta til å bemerke min størrelse. Så da blir jeg bare sittende med et tåpelig smil og føle meg dum».

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og