Truser som vibrerer!

Stadig vekk er folk ute etter «det lille ekstra» som enkelt og greit kan sprite opp sexlivet, enten man er i par eller alene. En enkel løsning, som gir mye nytelse og ekstremt mye spenning, er en vibrerende truse! Den kan brukes hvor som helst, når som helst og de beste typene kan også fjernstyres. Tør du å gi kontrollen til partneren din?

Det finnes ulike typer vibrerende truser, men de har alle til felles at de har en vibrerende bullet som vil stimulere klitoris uten at du trenger å anstrenge deg! Du kan velge om du vil kjøpe komplett pakke, men både truse og en vibrerende bullet, eller om du vil kjøpe en vibrator til truse og putte den i hvilken som helst truse. Vibratoren kan ofte styres med fjernkontroll, noe som gjør det ekstra spennende og praktisk. Det er lurt å velge et produkt i høy kvalitet, da er det større rekkevidde på fjernkontrollen og motoren er mer stillegående.

 

Katrine ( 34 ) og kjæresten Andreas testet en vibrerende truse
«Vi har ikke vært de som har utforsket mest, men litt erfaring hadde vi. Vi hadde kjent litt på at vi hadde stagnert litt i samme tralten. Et samleie begynte alltid når vi skulle legge oss, jeg gikk alltid ned på han og vi avsluttet alltid med doggistyle før vi sovnet. Så for å komme litt ut av rutinen bestilte vi en vibrerende truse som vi fikk anbefalt av en venninne, og vi har ikke angret et eneste sekund!

Jeg tok på meg trusen og vi gikk en tur i sentrum, bare for å kjenne på spenningen. Han hadde fjernkontrollen i sin hule hånd, og selv om han ikke hadde startet trusevibratoren enda så var det utrolig pirrende å gå der med et sexleketøy i trusa som når som helst kunne begynne å massere klitten min! Jeg ble bare kåtere og kåtere, og var rød i kinnene når min mann dro meg inntil seg og ga meg et kyss. Allerede nå var stemningen mellom oss annerledes, fordi vi hadde en liten sexy hemmelighet!

Et eller annet sted mellom Aker brygge og Jernbanetorget bestemte min mann seg for at det var på tide å leke, og trykket på knappen. Jeg falt omtrent ned i knestående av begeistring, og mitt lille gledeshyl kunne ikke mistolkes. Jeg elsket dette! Vibratoren i trusen min var ikke stor, men den var kraftig. Min mann gliste fra øre til øre, og fotgjengere smilte høflig tilbake til han, helt uvitende om hvorfor han var så blid. Den skjøre lille klitorisen min ble heftig stimulert mens jeg prøvde å opprettholde normal gange mot trikken, nå skulle jeg hjem å kaste meg over mannen!

Kort fortalt, så kom vi oss ikke hjem før jeg ble stimulert til orgasme. Vel inne på trikken økte mannen nivået på vibrasjonene og jeg sank ned i nærmeste sete mens jeg forsøkte å holde lydene mine for meg selv. Det var en vanvittig spennende opplevelse som har åpnet døren for flere spennende opplevelser! Nå utforsker vi mer og sexlivet er reddet! Takk!»

Hvilken vibrerende truse bør du velge?
Hvis du ønsker å overlate kontrollen til partneren din, er det viktig å velge en vibrerende truse med god rekkevidde! Hvis du i tillegg ønsker å skape opplevelser utenfor husets fire vegger, er det lurt å velge en stillegående trusevibrator som ikke avslører deres lille hemmelighet. Du kan også velge en komplett pakke, hvor du får en sexy truse og en vibrator til trusen! Den er perfekt hvis du ønsker å utforske spenningen med vibrerende truse, og den diskré ringen fungerer som fjernkontroll som styrer vibratoren på kortere avstander.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du