Manglende sexlyst hos menn

Potens og sexlyst er ingen selvfølge. Alle menn har vel på et eller annet tidspunkt i livet opplevd at sexlysten ikke er helt på topp.  Det er kjipt, men fortvil ikke! I dag finnes det en rekke effektive hjelpemidler og preparater som får deg opp og på sporet igjen.

Det hviler en slags forventning om at menn alltid er «på» og klare for action, men det er helt feil. Lysten uteblir også hos mannen. Humør, helse, energinivå og usikkerhet er eksempler på ting som kan gi lysten en knekk.

«Det er viktig å huske på at det ikke nødvendigvis er noen sammenheng mellom sexlyst og potens. Du kan ha veldig lyst, men oppleve at penis ikke spiller på lag. Sexlysten i seg selv kan komme og gå. Men dersom du opplever det som et problem og den uteblir over en lengre periode, er det flere enkle tiltak du kan gjøre for å tenne gnisten igjen!»
– Maria K. Ebbestad, sexolog

Det første han bør gjøre er å gå dypere i hvorfor lysten uteblir. Veldig mange menn opplever at lysten uteblir hvis han legger for stort press på seg selv. Forventinger knyttet til penisstørrelse, usikkerhet på utholdenhet og utfordninger med ereksjonen er blant de tingene menn tenker på som kan ødelegge sexlysten.

Vi har samlet noen tips som har hjulpet tusenvis av menn til et bedre sexliv og mer lyst:

Hvordan få hard ereksjon!

Sliter du med at penis ikke blir like hard som før, eller har du problemer med ereksjonen når det virkelig gjelder? Det kan være mange grunner til at ereksjonen svikter, men heldigvis finnes det også mange gode hjelpemidler som gir deg større og hardere ereksjon.

En penisring gjør ereksjonen hardere og mer langvarig

En penisring settes rundt roten av penis og har flere gode effekter: ringen vil holde blodet i penis slik at ereksjonen blir hardere og mer langvarig. I tillegg vil økt blodtilførsel gjøre penis mer følsom.  Penisringer kommer gjerne i flere størrelser, vi anbefaler et sett med penisringer i ulike størrelser slik at du kan prøve deg frem og finne den som passer deg best. Du han også eksperimentere med en ring rundt penis, en rundt pungen eller hva med én ring rundt begge deler? Du får også kjøpt penisring med vibrator som virker ekstra stimulerende både på deg og din partner.

Finn penisringen som passer for deg her! 

Penispumpe for å gjøre penis større og hardere

En penispumpe lager vakum inne i pumpen slik at mer blod strømmer ut i penis. Det gjør at man får en større og hardere penis. Jevnlig bruk kan også ha en mer permanent effekt. Ved å sette på en penisring etter at du har pumpet opp penis vil du beholde den tykke og harde ereksjonen over lengre tid. Det finnes mange ulike typer pumper, vi anbefaler en penispumpe med trykkmåler for gode resultater og muligheten til å måle hvor mye du må pumpe for best effekt.

Finn penispumpen for deg her!

 

Få mer lyst og bedre orgasmer med lystøkende midler

Lystøkere er kremer og salver som øker blodtilførselen eller stimulerer penis på ulike måter. Potenspillen Potent Forte er en suksess for mannen som trenger en boost! Naturproduktet stimulerer potens og vitalitet med naturlige urter, og er med på å gi deg økt lystfølelse og raskere ereksjon som holder et døgn.

Med Boners Delay spray kan du holde på hele natten om du vil uten at det går på bekostning av nytelsen! Sprayen hjelper mot overfølsomhet på penishodet, slik at øktene deres kan bli så lange som dere bare ønsker.

Stay On orgasmegel for menn virker stimulerende på penis for økt nytelse og bedre sex.  Føl mer under hyrdesstunden og avslutt med en per intens orgasme enn du har kjent på tidligere!


Permanent større og tykkere penis med penisforlenger

En penisforlenger er den mest effektive løsningen for deg som vil ha en lengre og tykkere penis. Ved å strekke vevet i penis over tid stimuleres cellene til å dele seg og «fylle inn» vevet som strekkes, dette er en prosess som er vitenskapelig bevist med gode resultater. Ved jevnlig bruk vil du kunne se merkbare resultater allerede etter et par uker, og du bestemmer selv hvor mye «ekstra» du vil ha. En penisforlenger vil også kunne ha en positiv effekt hvis du har en skjev eller krummet penis.

 

Hva om jeg ikke kan få ereksjon i det hele tatt?

Det er mange menn som opplever at de mister muligheten til å få ereksjon, det kan skje etter en operasjon, ved kronisk sykdom eller av andre årsaker. Heldigvis finnes det mange muligheter til å nyte sex allikevel. Vil man fortsatt nyte opplevelsen av å penetrere sin partner finnes det gode strap-ons med hulrom for penis. Vil du kose deg på egen hånd kan du bruke en vibrator mot undersiden av penishodet, akkurat der hodet går over i selve staven. Herrevibratoren HotOctopuss er laget spesielt for denne typen stimulering, og kan nytes med og uten ereksjon.

Klar for noe helt unikt?

Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med Pleasure Air™ trykkbølger! Arcwave er designet for å gi deg en mer intens opplevelse med unik teknologi som pulserer mot frenulum – undersiden av penishodet. Følelsen av at noen sutter og slikker på penisens mest følsomme punkt, er helt unik! Arcwave ion er helt perfekt for de som ønsker å nyte gode sexleketøy, selv uten ereksjon!

Kommer du for fort?

Over 20 prosent av alle menn sliter med for tidlig utløsning i perioder i livet.  Det finnes heldigvis metoder som kan hjelpe mot akkurat dette. Det kan diskuteres hva som menes med for tidlig, men at han kommer fortere enn ønsket kan være et stort problem for mange. Mange menn sliter med tidlig utløsning og på grunn av dette ligger usikkerheten å lurer i bakhodet. Det fører ikke til sexlyst! Tidlig utløsning er veldig vanlig, og det finnes flere gode løsninger.

Dette kan du prøve for å hindre tidlig utløsning:

Start/stopp-metoden:

Dette kan også kalles «klemmeteknikken» og er en svært effektiv metode for å holde lengre i senga. På denne måten kan du lære å få bedre kontroll på orgasmen din. Slik er teknikken:

  • Start med å onanere helt til du holder på å få en orgasme, deretter stopper du opp og klemmer med et passe trykk på undersiden av penishodet med fingrene. Klem i 10 sekunder for å stoppe orgasmen.
  • Etter du har stoppet orgasmen og ventet i 30 sekunder kan du fortsette å onanere igjen. Stopp og klem på undersiden av penishodet rett før du får orgasme. Denne prosessen kan du gjenta 6-7 ganger, gjerne flere ganger, før du lar orgasmen komme.
  • Denne prosessen burde gjentas helst hver dag. Du kan velge å gjøre dette alene, eller la din partner gjøre det på deg. Mange syns det kan være spennende å la partneren få lov til å være med på det.

Vær lite aktiv i senga (la partneren ta kontrollen!):

Når du føler du mestrer start/stopp-teknikken kan du få med deg partneren din og videreutvikle denne teknikken:

  • Legg deg på ryggen og få partneren din til å sette seg oppå deg. La henne bevege seg opp og ned på penisen din uten at du gjør noe som helst, du skal være helt rolig.
  • Når du kjenner du er på vei til å komme ber du henne stoppe opp slik at du kan trekke deg ut igjen. Bruk samme teknikken som når du onanerer, her kan du få henne til å klemme rundt penishodet for deg i 10 sekunder.
  • Etter 30-60 sekunder setter hun seg oppå penisen din igjen og gjør akkurat den samme teknikken 5-6 ganger før du lar orgasmen komme.

Onanere før samleie:

Det er flere menn som syns det hjelper å onanere én til to timer før de skal ha et samleie. Dette gjør at man får «tømt seg» seg, og kan redusere følsomheten på penis og trangen til å få en orgasme.

Bruk sexleketøy:

I stedet for å bruke hånda kan du heller bruke et sexleketøy. Bruk samme teknikken som vanlig; Når du merker du kommer stopper du opp og klemmer under penishodet i 10 sekunder,  gjør det samme 5-6 ganger. Prøv med disse leketøyene:

  • Herrevibrator: Visste dere at det finnes vibrator for menn også? Noe som er veldig fint med det er at man ikke en gang trenger å ha en kraftig ereksjon for å oppnå en orgasme! Det passer like godt for dere som sliter med å få den opp.
  • Fleshlight/Vagina: Om du vil ha en mer realistisk opplevelse kan du for eksempel prøve ut denne naturtro selvsmørende vaginaen som har et innebygd glidemiddel og kjennes svært realistisk ut – perfekt for utholdenhetstrening!

Promax!

Noe annet du kan prøve for å unngå for tidlig utløsning er Promax. Det er en 100% urtebasert middel som smøres på penishodet rett før du har sex. Et par dråper hjelper til med å forhindre tidlig utløsning og varer i opptil 3 – 4 timer. Ønsker du å holde ut lengre i senga, gjerne timesvis, så er Promax vår anbefaling!

Tips: gjør tidlig utløsning til noe positivt!
Sexen trenger ikke være ferdig når han får en orgasme, heller tvert i mot. Selv om han er ferdig betyr ikke det at man skal legge seg til å sove med en gang. Det er mye han kan gjøre for å tilfredsstille henne. Å gi henne deilig oralsex, eller bruke sexleketøy sammen, er den perfekte måten å vise at han bryr seg om hennes tilfredsstillelse også. Prøv dere frem med ulike teknikker og se hva som fungerer best. Bruk en klitorisvibrator og fingre eller en G-punktsvibrator for å stimulere G-punktet, det vil være svært deilig for henne.

Usikker på årsaken?

Alt fungerer som det skal, men lysten melder seg ikke? Noen mennesker har rett og slett mindre sexlyst enn andre og det tar lenger tid før de blir tent. Sexlyst kan vekkes til liv med f.eks erotisk massasje, samtale med partner eller inspirerende filmer og bøker. Problemer i parforholdet og irritasjon som ligger å murrer kan også være årsaken til mangel på sexlyst, så god kommunikasjon er viktigere enn man tror.

Dersom alt tilsynelatende fungerer som det skal og man ikke kan skjønne hvorfor lysten uteblir så kan det være lurt å oppsøke lege. Enkelte sykdommer og medisiner påvirker sexlysten og det er ting som må ordnes opp i!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du