Valentines suger og det gjør disse også!

Nytelse.no opplever kraftig økning i salg av sexleketøy som slikker og suger. – Ikke overraksende når over 60% av nordmenn sjelden eller aldri mottar oralsex, sier sexolog.

Mer enn 60% av nordmenn mottar sjelden, eller aldri oralsex. Det kommer frem i en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner. Samtidig er det kraftig oppsving i salget av sexleketøy som slikker og suger hos den populære nettbutikken, Nytelse.no.

– Det er ingen tvil om at nordmenn elsker oralsex. Salget av oralsexprodukter har virkelig eksplodert det siste året. Øverst på listen står sugevibratoren Oris til menn, og slikkevibratoren Eat You til kvinner, forteller sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

Produkepsert: Tonje Olsen anbefaler sugemaskinen The Oris til alle menn som er glad i oralsex. (Bilde: Nytelse.no)

Oralsex er det perfekte forspill og deilig både til oppvarming og det som får deg til å nå klimaks.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

 

Sugemaskinen The Oris!

Sammen med 200 norske menn har Nytelse.no skapt en helt unik sugemaskin som allerede seiler inn på bestselgerlisten til Nytelse.no.

– Jeg er ikke overrasket over at The Oris har tatt Norge med storm. Er det noe vi vet så er det at sugemaskiner er høyt elsket, og når den i tillegg stønner med en deilig norsk stemme, sier det seg selv at gutta vil elske den, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun forteller følgende om The Oris; Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

KJØP SUGEMASKIN HER!

Trekant: Sugemaskinen The Oris kan også brukes som trekant for lekne par. (Bilde: Nytelse.no)

 

Deilig dirty talk!

Sett deg godt til rette, bruk en dæsj glidemiddel og sett i øreproppene. I det du skrur på The Oris vil den suge tak rundt skaftet og vibrere deilig mot penishodet samtidig som en Norsk dame nyter i øret ditt. The Oris gir deg en deilig blowjob med vibrasjoner – og DET kan ikke dama!

 

– Våre beste tips er å posisjonere The Oris slik at den vibrerende bulletvibratoren ligger mot undersiden av penishode for optimal effekt. Bruk også rikelig med glidemiddel så blir det en silkemyk og deilig opplevelse, sier sexologen.

 

The Oris kommer med et enkelt touchpanel hvor du enkelt kan velge mellom 3 ulike sugeeffekter, 10 vibrasjonsinnstillinger og finne den perfekte kombinasjonen for deg! Ladeport og jackinngang til ørepropper er samme sted, lad produktet godt opp før første bruk!

KJØP SUGEMASKIN HER!

Myk tunge: Oralsex er deilig både som forspill og for å nå klimaks, Eat You er perfekt til begge deler. (Bilde: Nytelse.no)

 

Vibrerer, suger og slikker deg til sprutorgasme!

Eat You tungevibrator slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff! Ved hjelp av vakuum trekker Eat You blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik ekspertene mener det bør gjøres. Ønsker hun variasjon? Snu leketøyet og nyt den deilige g-punktsstimulatoren som tar orgasmen til et nytt nivå.

– Oralsex er den beste formen for stimuli på henne, hvis det blir gjort riktig. Vi har derfor optimalisert slikkevibratoren og tilpasset den etter hva kvinner ønsker seg og trenger. Drømmen for mange er å oppnå sprutorgasme og skaftet på Eat You er et perfekt verktøy som vil fikse jobben for deg, sier Ebbestad.

KJØP SLIKKEVIBRATOREN HER!

Sexologens Oralsextips:

Grunnen til at mange ikke gir oralsex er at de ikke helt vet hvordan de skal gjøre det. Ebbestad anbefaler å være åpen med partner om nettopp dette og snakke sammen om hva dere liker og hvordan oralsexen kan bli enda bedre. I tillegg har hun følgene tips:

Blowjob-tips:

«Grunnteknikken er å dekke tennene med leppene og ha munnen formet som en «O». Leppene skal være løse og myke, ikke stramme. La en hånd gripe om skaftet og la munnen gli over og så langt inn du klarer. Bli i den stillingen et par sekunder, for så å skli sakte tilbake. Oppnå øyekontakt og fjern munnen et øyeblikk.

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

Deretter gjør du det samme igjen. Fortsett å skli opp og ned. Bruk tungen for å tilføre fuktighet, om det ikke er nok vil jeg anbefale et spiselig glidemiddel for en ekstra deilig blowjob. Bruk også tungen på toppen av penisen, på sidene og nedover. Vri i tillegg litt på hånden når du flytter den opp og ned. Lytt til kroppen hans og øk intensiteten deretter helt til han kommer». 

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

Bruk den sammen med partner: Bruk den alene eller la partner se deg nyte deilig oralsex, tipser Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)

 

Slikketips:

Start med deilige kyss og jobb deg lekent nedover kroppen hennes til hun presser hoftene mot deg. Lytt til signalene og beveg hodet nedover møt vulva, spre leppene forsiktig og bruk flat og myk tunge rundt klitoris, ikke direkte på klitorishodet. Langsomme bevegelser. Fordelen med at du bruker flat tunge er at du treffer et større område som vil gjøre underverker.

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

Bytt på teknikker, prøv forskjellige ting frem til hun stønner av nytelse! Da må du være mer trofast mot FÅ teknikker og gjevnt tempo. Når hun nærmer seg orgasme må du for guds skyld ikke bytte teknikk, hold deg til det du gjør, men gjør det en tanke hardere. Orgasmene til kvinner varer mye lenger enn en manns, og mange slutter å stimulere når orgasmen starter. Det må man ikke. Da må man bli med henne gjennom det. Hold det gående med langsomme og varsomme strøk til hun skyver deg unna.

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

KJØP ORALSEX-LEKETØY HER!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,