Glemt Valentines? – Slik gjør du

Fant du plutselig ut at det er Valentine’s og du har glemt å kjøpe noe? Vel, fortvil ikke, vi skal redde deg ut av knipa!

Forslag til deg som har glemt Valentinesgave:

  1. Gi hverandre deilig massasje med en sensuell massasjeolje.
  2. Klin – Varier tempo og husk at småbiting i leppene og erting kan øke intensiteten, men kjenn på stemning og føl deg frem. Det kan være sexy og intenst og holde litt hardt i håret, men pass på at den andre ikke er hårsår. Slikk ertende over leppene til partneren.
  3. Lag middag sammen, flørt, og legg mobilen helt bort mens dere spiser.
  4. Gi hverandre oralsex. Er du usikker på hvordan du gjør det så finner du oralsextips her!
  5. Bruk dagen til å finne ut av hverandres kjærlighetsspråk, tips til hvordan du gjør det finner du under.
  6. Man kan alltids kjøpe gaven i dag og ta bilde av det man har kjøpt. Gå ikke glipp av ValentinesWeeks hos nytelse.no der du får opptil 70% rabatt på deilige favoritter som kan glede dere helt frem til neste Valentine’s.

 

Slik finner du kjærlighetsspråket ditt!

God kommunikasjon er nøkkelen til et godt samliv, men det er ikke alltid like lett å gjennomføre. Derfor har vi laget en guide til hvordan man kan forstå partneren bedre slik at det ikke går utover sexlivet.

Bruk denne dagen til å kartlegge hveandres kjærlighetsspråk. De fleste har ett hovedspråk og ett sekundert. Hva trenger du, og hva gir du? Mange gir det kjærlighetsspråket de selv har behov for å få, mens partneren kanskje trenger noe annet. Snakk også om mål, drømmer og ønsker for fremtiden og forholdet. Sørg for at dere går i samme retning og jobber for et felles mål.

De fem kjærlighetsspråkene:

Anerkjennende ord

Det vi sier til hverandre som anerkjenner den andres personlighet, handlinger, holdninger eller verdier. Mange trenger å høre at man er ønsket og elsket. Ved å anerkjenne partneren din, viser du din støtte og hvorfor du liker å være sammen med akkurat ham eller henne. Hvis du har en partner som trenger anerkjennende ord er ikke tause handlinger nok. I hverdagen kan det handle om en melding for å si at du tenker på ham eller henne, hilse og gi en klem når du kommer eller går, og kanskje aller viktigst: si takk for de små tingene.

 

Tid

Dette kjærlighetsspråket handler om å prioritere tid til å være sammen.

 

Gaver

Gaver kan være små eller store, kostbare eller enkle. Du kan gi en ting, en blomst, et minne eller du kan gi av deg selv. En gave kan være å lytte til din partners opplevelser og interesser. En blomsterbukett eller en bok som vi vet partneren har ønsket seg lenge sier mer enn mange ord, hvis mottakeren er en person som verdsetter symbolske tegn på kjærlighet.

 

Tjenester

Dette er noe vi gjør som vi vet at partneren setter pris på. Det kan være helt enkle ting som å lage mat, dekke bordet, støvsuge, klippe gresset eller å skrape bilen fri for is på ruten en kald vinterdag.

 

Fysisk nærhet 

Det fysiske er en viktig del av nærheten i et parforhold, og det handler om mye mer enn sex. Berøring er livgivende både for barn og voksne. Noen er helt avhengige av fysisk nærhet for å føle at de hører til. Uten fysisk nærhet, seksuell kontakt og berøring kan de føle seg avvist av partneren. Du kan gi partneren din fysisk nærhet ved å gi en klem, kysse, ha sex, holde partneren din i hånden eller ligge tett inntil.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og