Freaky Friday – sengepiknik

Ukens Freaky Friday skal ta sexlivet til nye høyder ved hjelp av mat og nakenpiknik i sengen eller stua.

Sengepiknik – Slik gjør du

Dere trenger Champagne på is, jordbær, sjokoladesaus, krem og iskrem.  Mat hverandre, slikk sjokoladesaus av hverandre og lek. Det finnes jo også kroppsmaling i sjokolade, det finner du HER!
La den som skal bli slikket ha kontroll over penselen, så må den andre parten slikke av «kunsten» uansett hvor den måtte havne. Hvis dere er redd for mye gris i sengen kan et latexlaken være lurt å gå til innkjøp av.

KJØP LEKETØY FOR PIKNIK!

Naken piknik i stua

I denne episoden av Klimaks får Sexolog Maria K Ebbestad besøk av parterapeut og sexolog Linda Bjørnsand som forteller at man bør være raus med blowjob, ta mer på hverandre og ha naken piknikk i stua for å holde forholdet hett. I tillegg svarer de på spørsmål fra lyttere og tipser om at damer bør være mer h**e i sengen.

 

Denne maten gir deg sexlyst

I søken på bedre sexlyst har vi tatt et dypdykk i hvilke matvarer vi kan spise for å få blodet til å pumpe litt ekstra.

Afrodisiakum er preparat eller krydder som skal øke sexlysten. Navnet stammer fra den greske gudinnen Afrodite som blant annet representerte den fysiske siden av kjærlighet. For å regnes som afrodisiakum, må stoffet ha rimelig jevn virkning for begge kjønn.

Historisk har mange krydder blitt tillagt slike egenskaper. Det samme gjelder grønnsaker, frukter og annet som likner på kjønnsorganer, som gulrot, asparges, agurk og annet fallosformet, for eksempel nesehornhorn, samt planter, røtter og annet som likner vulva, eller «sanselige» frukter som kirsebær. Etter hvert som skuffelsen har bredt seg, er de fleste frafalt, men asparges antas fortsatt å ha litt effekt. Ifølge folketroen finnes en del angivelig effektive planter. Også kombinasjoner som østers og champagne påstås å fremme lyst. Eventuelle virkninger skyldes som regel en placeboeffekt, det vil si selvsuggesjon og innbilning.

Frukt, grønnsaker, urter, fisk, kjøtt, sjokolade – og kyss, kan være seksuelt stimulerende, inspirerende, eller styrkende. Man er opptatt av afrodisiaka som stemningsskapende, som lystfremkallende, som potensstyrkende – og orgasmefremkallende.

Vi har derfor samlet en rekke matvarer som kan bidra til økt sexlyst for deg som vil få blodet til å pumpe litt ekstra enten det er på grunn av placebo eller faktisk viker.

Alkohol:

I små mengder kan alkohol løse opp hemninger. Større mengder reduserer i det minste mannens prestasjon, ved å redusere reisningsevnen.

Ananaskjerner:

Et gammelt og avholdt elskovsmiddel fra orienten. Enkelte hevder at ananaskjerner stimulerer erotiske drømmer.

Asparges:

Den mest verdsatte av alle erotiske grønnsaker, i mange kulturer først og fremst på grunn av sitt falliske utseende, som kan gi næring til erotiske drømmer og fantasier. Asparges er rik på vitaminer og mineraler som anses viktige for vårt seksualliv.

Avokado:

I Mexico brukes skallet og fruktstenen som et seksualstimulerende middel.

Dronninggelé:

Et verdsatt afrodisiakum, spesielt i Kina.

Fennikkel:

Brukt av egyptrene, grekerne, romerne og hinduene. Er kjent for å virke positivt på kvinnens fruktbarhet.

Fosfor:

Fosfor er absolutt nødvendig for et normalt og aktivt seksualliv. Mineralet finnes naturlig i frukt, grønnsaker, hvete, nøtter og frø. For at kroppen skal oppta en riktig mengde fosfor, må den også tilføres riktige mengder kalsium.

Frukt:

De fleste frukter kan brukes som afrodisiaka, spesielt ananas, bananer, druer fikener, fersken, kirsebær, jordbær og mango.

Ginseng:

Det er roten som benyttes. Det fortelles om keisere og konger som betalte 14 ganger rotens vekt i gull for å skaffe seg den. Moderne forskning viser at roten inneholder alkoloid og ginsin som begge påvirker kjønnsdriften positivt.

Honning:

Utalllige historier om dette ”livets eliksir” finner vi i de fleste kulturer. En oppskrift på verdens beste elskovsmiddel er som følger: 1 skje honning blandet med frisk sitronsaft. Det heter også at Amor dypper pilene sine i honning før de forlater buen hans.

Ingefær:

En flerårig plante som dyrkes i tropiske områder. Figging: Innsetting av ingefærrot eller til og med pepper i endetarmen. Dette gir en intens, brennende følelse. Det påstås at figging ble brukt på hester foran hestevisninger, for å få hestene til å holde halen høyt.

Kaviar:

Vi vet ikke om det er prislappen på russisk kaviar, eller det høye proteininnholdet som gjør kaviar til et så høyt verdsatt afrodisiakum. Kaviar er lovprist av berømte elskere som Casanova, Dostojevski og Rasputin!

Koriander:

Viktig i gamle Hellas, Rom, Egypt, og hos hinduer og kinesere. Ingredient i mange kjærlighetsurter.

Krusmynte:

Har gjennom generasjoner blitt betraktet som et vidunderlig kjærlighetsmiddel. Mynte tørkes og trekkes som te.

Lakris:

Fra planten Glysyrrhiza uhinata. En flerårig teraktig plante med et rikt forgrenet rotsystem. Inderne kalte lakrisrot for ”madhuka” og brukte den i sine elskovsdrikker.

Lichie:

Også kalt kjærlighetsfrukt, finnes nå i de fleste velassorterte grønnsaksdisker. Frukten stimulkerer elskovslysten. Den virker også stimulerende på mannens potens. Den har et brunrødt læraktig skall, og et hvitt fruktkjøtt, som smaker både søtt og friskt.

Løk og spesielthvitløk:

Dette er en av de eldste kjente spiselige afrodisiaka som er brukt i gamle hinduistiske, egyptiske og arabiske oppskrifter.

Mandel:

I arabiske og indiske elskovsbøker omtales mandelen som en stimulans for kvinners elskovslyst og mannens potens.

Ruccola:

Ruccola ble sådd rundt statuen til guden Priapus for å gjenvinne kraften i penis. I middelalderen tok kirken avstand fra lidderligheten som var forbundet med planten, og forbød dyrking av den i klosterhagene.

Sjokolade og kakao:

Forskere har nå vist det som kvinner har visst i århundreder: Sjokolade er en av de mest effektive afrodisiaka som er å oppdrive! Sjokolade inneholder for eksempel stoffer som styrker forelskelsesfølelsen! Spesielt skal den mørke sjokoladen være virksom.

Skalldyr:

Har gjennom tidene vært kjent som et virkningsfullt afrodisiakum. Spesielt på grunn av deres innhold av jod, fosfor og mineraler.

Sopp:

Brukt av egypterne, grekerne og romerne. Berømte for sin virkningsfulle kraft på våre seksuelle drifter. Trøffel kan nevnes spesielt.

Yasmin:

Duft, som ble brukt av Kleopatra, og som blir omtalt i indiske kjærlighetsskrifter.

Kominasjonen Østers og Champagne:

I glamledager ble østers anbefalt til menn som kjente seg kjønnssvake. Den stimulerere unektelig apetitten. I tillegg til jod inneholder også dette skjellet sink, som virker styrkende på prostatakjertelen. Sinkmangel kan forstyrre den mannlige seksualkraften. Et engelsk kjærlighetsmiddel er østers og portvin. De fleste foretrekker i dag østers og champagne!

Fugl:

Fasan- og duekjøtt, på grunn av den avanserte parringsleken til fuglene.

Vitaminer:

Alle vitaminer er viktige for en god dag og en god natt. Tilfører vi kroppen alle vitaminer i riktige doser, vil det også få positive konsekvenser for vårt seksualliv.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du