Dette er sexleketøyet flest nordmenn ønsker seg – Nå med orgasmegaranti!

Norske kvinner har Womanizer på toppen av ønskelisten, det kommer frem i ny undersøkelse. – Ikke rart når 98% får orgasme, sier Sexolog.

Womanizer er på toppen av norske kvinners ønskeliste. Det kommer frem i en ny undersøkelse utført av YouGov for Nytelse.no.

– Jeg er ikke overrasket over at Womanizer fortsatt troner ønskelisten til norske kvinner. For selv om tusenvis av kvinner hyller leketøyet er det fortsatt mange som ikke har tatt steget enda. Er dette deg, er det bare å kaste seg rundt. Nå får du nemlig bestselgeren Womanizer Liberty til knallpris, smiler sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

I disse dager rydder Nytelse.no lageret og selger ut alle Womanizer Liberty. Grunnen er kun at det kommer nye farger, men at Womanizer er kommet for å bli er det ingen tvil om.

– Womanizer er kommet for å bli. I en Womanizer-undersøkelse fikk 98% orgasme og 73% fikk multiorgasme. Det er en helt utrolig statistikk, som også gjør at vi selvsagt gir orgasmegaranti. Det betyr at om du ikke oppnår orgasme, får du pengene tilbake, forklarer sexologen.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

Har du gått glipp av denne?

Womanizer har blitt såpass populær, da den rett og slett lever opp til forventningene. Det er umulig å oppnå et rykte som den har uten at den virker. Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe, mener Ebbestad.

Nytelse.no har latt tre kvinner teste Womanizer for så å gi sin ærlige mening om den, og det er ingen tvil om at damene er fornøyd.

Linn – Fikk sprutorgame:

Jeg opplevde min første sprutorgasme med Womanizer! Formen på den gjør den behagelig å holde og enkel når man vil skifte nivåer, mens materialet føles mykt og behagelig mot huden. Sugeeffekten som den er så kjent for er lette men gjør at orgasmen kjennes dypere og mer intens, samtidig mer behagelig enn bare vibrasjoner. Å bruke denne sammen med en dildo eller en partner gjør orgasmen om mulig enda bedre. Husk glidemiddel eller prøv sammen med en orgasmekrem for en enda mer intens opplevelse. Dette er et av de beste leketøyene jeg har prøvd og er den jeg strekker meg etter når det skal sprutes.

 

 

 

 

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

Stine – Ternikast sex!


Womanizer er perfekt å bruke alene, men også sammen som par for å kunne spice opp sexen.
Leketøyet er bra for de som er sensitiv, og de som ønsker en kjapp og kraftig orgasme.
Jeg mener aboslutt at alle burde ha denne i sin «must have» når det kommer til leketøy.
Akuratt som Nytelse.no skriver «Luksus ligger i et øyeblikk, en følelse, en opplevelse» og dette er noe jeg kan signere på at denne Womanizeren står for.

Jeg vet at Womanizer kommer til å gi meg mange deilige og sensuele morgener, dager og kvelder i lang tid fremover, både alene og med partner.
Hver eneste dame fortjener en orgasme, og det gir Womanizer. Terningkast sex fra meg.

 

Tonje – Mest intense jeg har opplevd!

Fra 0-100 på 20 sekunder. Noe av det mest intense leketøyet jeg noen gang har prøvd. Jeg er ufattelig imponert over hvor lydløs og kraftig den er og den gir deg fullstendig glede på minimal tid og støy.

 

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

Finn din favoritt: Womanizer kommer i en rekke varianter. Hvem er din favoritt? (Bilde: Nytelse.no)

 

Hvilken Womanizer passer for deg?

WOMANIZER LIBERTY

Mindre, enklere og stillegående: Womanizer Liberty er det perfekte sexleketøyet å ha med på reise, da den er liten og nett. Til tross for at den er liten har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten. Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy – med 6 ulike intensitetsnivåer.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

Enkel under samleie: Womanizer Liberty er perfekt både alene og sammen med partner. (Bilde: Nytelse.no)

WOMANIZER PREMIUM 2

Womanizer Premium 2 suger og napper forsiktig i klitoris med 14 ulike nivåer. Leketøyet slår seg først på ved berøring av hud, og slår seg av når den tas fra kroppen. Perfekt for deg med barn som kan komme brått inn på soverommet. Dette gjør den også til den ultimate reisevennen. Bare len deg tilbake, slapp av og nyt.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

ORGASMELUKSUS: Womanizer Premium er luksusversjonen med enda flere funksjoner. (Bilde: Nytelse.no)

 

WOMANIZER DUO

For deg med erfaring: Womanizer Duo stimulerer både G-punkt og klitoris samtidig. Den er vanntett, oppladbar og effektiv! Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg. Duo er stillegående og vanntett, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

DOBBEL NYTELSE: Womanizer Duo stimmulerer både klitoris på utsiden pluss en deilig stav mot g-punktet. (Bilde: Nytelse.no)

WOMANIZER OG

Den verdensberømte Womanizer-effekten mot g-punktet? Ja takk! Womanizer OG er den første trykkbølgestimulatoren for G-punktet. En kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner gjør dette et leketøy ulikt alt annet vi har sett fra suksessprodusenten Womanizer. Denne stimmuleringen er veien til din første eller neste sprutorgasme.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

SPRUTORGASMER: Womanizer OG gir muligheten for sprutorgasme med Womanizer-effekt direkte på g-punktet.

KJØP WOMANIZER HER – SPAR OPPTIL 21% + FRI FRAKT!

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og