Vibrerende egg – en ekstrem opplevelse

Vibrerende egg er populære. Åpner du nettsiden vår vil du se de små rosa halene i alle fittene våre, rompehullene og noen ganger begge deler.  Vi elsker dette leketøyet som lar menn og kvinner stimulere oss selv om de er milevis unna.

Jeg kan logge meg på internett og i løpet av sekunder er det noen som hjelper meg frem til orgasme. Jeg kunne styrt leketøyet selv, men litt av spenningen er at en fremmed gleder seg like mye over min orgasme som jeg gjør. Jeg elsker å dele de seksuelle fantasiene mine, og her er det mange å dele med!

Jeg er alltid ute etter hva som er det siste og beste innen sexleketøy, og de siste ukene har flere store pornonettsider vist jenter som tester Lush by Lovense. Jeg har sett jenter sprute igjen og igjen fordi de blir stimulert av dette vanvittige egget. De har fått orgasmer så sterke at de ikke har klart å holde seg på beina. Så lenge jeg har interessert meg for sexleketøy har jeg ikke sett en sånn interesse for et produkt.

Et rosa vibrerende egg

Det store rosa egget plasseres trygt dypt inne i meg, mens antennen stikker på utsiden. Det kribler i magen min når jeg tenker på hva jeg snart skal oppleve. Vanligvis er det fremmede menn eller kvinner som styrer dette vibrerende egget gjennom internett, men i dag har jeg invitert en kvinne hjem til meg og vi skal nyte dette sammen.

Hun står naken foran meg og jeg ser den lille rosa antennen stikke på utsiden av fitta hennes. Jeg sitter på sofaen foran henne, helt naken med bena spredt. Det er noe sårt, men samtidig vanvittig sexy, over å være så blottet foran en nesten ukjent kvinne. Hun løfter mobilen og med et kjenner jeg at egget gir meg et kraftig støt innvendig. Jeg stønner høyt, hun smiler. Med min mobil starter jeg hennes egg. Hun lukker øynene og munnen åpner seg svakt. Hun faller nesten bakover mot veggen. Hun tar seg til musa og jeg ser fingrene hennes leter etter egget.
«Ikke rør!» befaler jeg.

For kraftig vibrerende egg?

«Det er for kraftig!» hun stønner, klarer nesten ikke snakke. Jeg skrur ned vibrasjonen litt. Nå nyter hun. Hun lener seg mot veggen og setter seg på huk med bena spredt mot meg. Selv om den ikke er på maks styrke kan jeg se hvordan vibrasjonene får hele musa hennes til å riste.
Hun starter mitt egg.
Jeg kunne ønske jeg klarte å beskrive følelsen for deg. Det er som om den er laget spesielt til meg. At en eller annen lege har undersøkt meg og funnet nøyaktig hvordan og hvor jeg bør stimuleres for å oppnå best mulig orgasme. Og magien? ALLE sier det samme!

Stimulerer g-punkt

Vibreringen starter og jeg ser henne rett inn i øynene. Jeg vet ikke om jeg skal skrike om mer eller trygle henne til å stoppe. Det rister hardt inni meg og g-punktet mitt blir så kraftig stimulert at jeg kjenner det prikker i fingertuppene. Jeg må slippe alt av kontroll over kroppen og bare la meg rive med at de vanvittige bølgene av stimulering. Jeg vil at hun skal føle det samme, så jeg skrur opp intensiteten på hennes leketøy også. Hun hyler til og kaster seg over meg. Kroppen hennes føles helt fantastisk ut. Store, naturlige bryster.

En klissvåt mus som stryker over låret mitt. Og munnen hennes som slikker og suger meg oppover halsen før den treffer leppene mine og vi kysser heftig og intenst. Vi stønner hverandre inn i munnen. Dette er et leketøy som ikke lar deg ha kontroll over deg selv. Du kan ikke gå to runder på «hvordan ser jeg mest mulig sexy ut?», «Hvordan ser puppene mine ut nå». Det eneste du klarer å konsentrere deg om er hvordan fitta di hele tiden krever all oppmerksomheten din. En dyp vibrering inni deg. En hard vibrering. Hun hiver etter pusen.

Jeg kommer til å komme

«Jeg kommer til å komme!» Hun tar tak i håret mitt og holder hodet mitt mot brystene hennes.
Jeg suger og slikker på dem mens jeg skrur ned intensiteten på leketøyet hennes. Hun trekker pusten. Hun har noen sekunder å hvile på. Men hun vil tydeligvis at jeg skal ha samme følelse som henne. Hun setter egget mitt på full styrke og jeg kan ikke annet enn å skrike. Virkelig skrike. Høyt, muligens usexy, men av ren og skjær nytelse. Fy faen så digg dette er! Jeg sprer bena mot henne og viser henne hvordan hele fitta mi rister og hun kastet seg ned og suger tak i klitorisen min.

Dette er en av de sykeste seksuelle opplevelsene du kan ha som kvinne, det er jeg sikker på!
Nå vil jeg komme, jeg MÅ komme. Jeg har så vanvittig mye seksuell spenning i kroppen og det må slippe ut NÅ! Jeg klarer ikke holde tilbake lenger og det tror jeg hun vet.
Jeg gir hun alt det lille rosa egget kan yte, styrken er på maks.
Hun skriker på samme måte som jeg gjorde. Jeg syntes det er vanvittig sexy. Et skrik som virkelig kommer innenfra og som kommer fordi hun er under så mye stimulering at kroppen hennes nesten ikke takler det!

Vibrerende egg – jeg vil lette

Hun legger pannen sin mot min og jeg griper fast i et av de store deilige brystene hennes. Jeg føler nesten at jeg må holde meg fast, ellers letter jeg!
Orgasmen kommer raskt nærmere og selv om jeg er helt på bristepunktet så må jeg ta meg tid til å nyte synet av denne deilige kvinnen som opplever tidenes orgasme foran meg. Jeg lukker opp øynene og ser hvordan hun holder seg fast i sofaryggen, mens den andre hånden hviler i håret mitt. Munnen hennes er åpen og hun hiver etter pusten. Svetten pipler ut av pannen hennes og huden hennes er lyserosa og varm. Jeg elsker dette!
Så kjenner jeg at jeg ikke klarer å holde tilbake mer. Orgasmen velter opp i meg som en vulkan med utbrudd.

Det samme skjer tydeligvis med henne, for ut av musa hennes spruter saftene og hun holder en hånd over musa for å stoppe det. Men jeg elsker det jeg ser. Saftene hennes renner nedover låret mitt mens orgasmen herjer i oss begge. Jeg er varm langt ned i lårene og hele meg kiler. Det kjennes ut som om jeg holder på å tisse på meg og jeg klarer ikke stoppe det. Jeg lar det bare stå til. Da skjønner jeg hva det er. Jeg spruter! Jeg har aldri opplevd det før, men dette magiske egget tar meg til himmels på en annen måte enn jeg noen gang har opplevd!

Vibrerende egg – ikke for sarte sjeler

Orgasmen hennes har gitt seg, men det hissige egget ligger fremdeles å vibrerer inni henne. Hun orker ikke mer og river det ut før hun faller bakover i sofaen helt utmattet mens hun studerer meg og min nytelse. Jeg holder meg fast i mine egne bryster og lar de siste bølgene av orgasme slippe taket. Den ekstreme nytelsen gjør at jeg blir handlingslammet og jeg trygler henne om å slå av egget, og hun gjør det. Etter noen sekunders hvilepause ser vi på hverandre og må flire.
«HERREGUD, hva skjer med den der?!» Vi er enige om at Lush by Lovense uten tvil ikke er for sarte sjeler!

Tør du?
Lush by Lovense får du kjøpt hos Nytelse.no! 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.