Få henne til å suge

Vil du få henne til å suge? Da kan du lese disse gode rådene fra Lise.

Først litt inspirasjon. Jeg vil bite deg lett i øreflippen. Du kjenner min varme mot huden din. Du kjenner hvordan håret mitt lukter, og du skjønner på måten jeg kysser deg på halsen at jeg virkelig vil ha deg.

Hendene dine beveger seg nedover ryggen min og du tar et godt grep om rumpa mi, og jeg lar deg gjøre det. Jeg lar deg gjøre nesten hva som helst, fordi jeg har så enormt lyst på deg. Jeg smiler lurt til deg og kysser deg lett, så synker jeg ned på kne foran deg.

Jeg åpner beltet ditt og buksene dine faller og legger seg rundt anklene. Jeg legger munnen min mot den voksende penisen din, og blåser varm luft gjennom boxeren din. Jeg erter deg, men samtidig erter jeg meg selv. Jeg vil ha deg, kjenne smaken av deg.

Hvorfor liker ikke kvinner å suge?

Hvorfor noen kvinner ikke liker å suge, er nesten umulig å svare på. Det finnes mange kvinner som ikke liker å suge, og nesten like mange forklaringer på hvorfor. Men mye avhenger av mannen som skal suges! Hvis du treffer en kvinne som ikke er villig til å falle på kve for deg, så kanskje du må gå i deg selv for å finne svaret på hvorfor.

Husk renslighet

Det viktigste å tenke på hvis man vil få henne til å suge, er rensligheten. Det blir ofte varmt og klamt der nede, og slik blir det fort dårlig lukt av. Selv om man vasker seg godt på morgenen, er man ikke nødvendigvis klar for suging når kvelden nærmer seg. Men dette sier seg selv. Ingen mennesker er glad i å putte møkkete ting som lukter surt i munnen, selv om det for partneren føles deilig.

Barber deg – hvis du vil

Hvordan behåring man skal satse på for å få henne til å suge, finnes det ingen fasit på. Men det er alltid hyggelig med et frisert underliv. Ingen liker hår i maten. Når det kommer til hvordan man skal gå frem, så er saken ganske klar. Ikke press noen til å utføre oralsex. Nevn at du liker det, og at du gjerne vil ha mer av det, så kan du være sikker på at hun husker det. Ikke mas om det, det skaper dårlig stemning og da vekker man garantert ingen lyster.

Ikke bruk for lang tid

Jeg vet det ikke er så lett å tenke så mye hvis man blir sugd, og jeg skal ikke be deg om det heller. Men for din egen del bør du notere deg et par ting!

Hvis du først har fått en kvinne på kne, så ikke la henne bli der for lenge. Å suge noen kan faktisk være ganske slitsomt. Og hvis man i tillegg ikke er noe stor fan av å suge noen, så er en halvtime på kne ødeleggende for hele opplevelsen. Jeg foreslår at du heller løfter henne opp etter noen få minutter, slik at hvis hun ikke liker det så kan hun i det minste tenke «jaja, dette trenger jeg bare å gjøre i noen minutter»!

En annen ting du må være forsiktig med er å holde hendene dine på hodet til kvinnen din. La hendene være helt andre steder, så hun selv kan bestemme tempo og hvor dypt hun vil gå.

Aksepter dersom hun ikke liker svelging

Når det kommer til svelging har jeg dessverre ingen triks for hvordan du kan få kvinnen din til å like det bedre. Hvis hun ikke liker det, så må du bare akseptere det. Men hvis du gjør selve sugingen til en god opplevelse, også for henne, så kan det hende hun etter hvert svelger fordi hun faktisk syntes det kan være en spennende avslutning! Husk å si fra før du kommer! Både fordi det vil være opphissende for henne å høre deg si det, men også for at hun skal ha muligheten til å velge selv om hun vil ha spermet i munnen

Håper du og din partner finner en løsning som passer for begge!

Les mer inspirasjon om oralsex.

Klem Lise

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,