Julegaven som tenner henne

Jeg så meg i speilet. Det mørke håret veltet seg nedover skuldrene mine, og møtte det røde silkebåndet som strammet seg rundt brystene mine. Å pakke inn meg selv som julegave på denne måten har jeg hatt lyst til lenge. Det er noe sexy og spennende med rødt silkebånd som eneste antrekk. Jeg visste nøyaktig hvordan han ville reagere, og jeg elsker å se gleden og kåtskapen velte seg i øynene hans.

Å kjøpe en spesiell julegave som overrasker og gleder, er kanskje det største stressmomentet med julen. Men hvis man tenker litt lenger enn sokker og drill, så åpner det seg en helt ny og spennende verden. Men det gjelder å våge, og å kjenne sin partner. Det gjelder også å ha en ekstra liten gave i bakhånd, som kan åpnes i selskap med foreldre og tantebarn. Jeg har skrevet ned min ønskeliste, og den vil kanskje hjelpe deg i jakten på den perfekte julegaven til din elskerinne!

Gi henne en opplevelse
Det kan jo absolutt være en fordel å gi henne noe som dere kan bruke sammen. En liten vibrator kan du bruke på henne, hun kan bruke den alene, eller dere kan sammen utforske nye steder å bruke den. Det kan være enormt deilig å få bind for øynene, mens partner erter deg med en liten vibrator. Se på det som en slags massasje. Bruk litt olje og før vibratoren rundt på kroppen. La den gli lett over niplene, eller ert henne ved å la den gli sakte rundt det aller helligste. Områdene på siden av vagina har godt av vibrasjoner, og får blodet til å strømme til underlivet. Etterpå fører du fingrene ganske hardt opp og ned på hver sin side, utenfor leppene. Det føles helt magisk. Men husk olje eller glidemiddel!!

Gi henne noe du også har glede av
Å gi en jente undertøy, er å gi henne en del av din fantasi! Du forteller på en måte hvordan du ønsker å se henne. Jeg anbefaler å kjøpe noe du tror hun faktisk kommer til å bruke. Noen kvinner liker undertøy som dekker for eksempel magen, mens andre åger litt mer. Uansett hva du velger, så fortell henne at du gleder deg å se henne i det. Det er ikke alle kvinner som liker å vise seg frem i sexy undertøy, de liker ikke følelsen av å bli «avduket». Men da kan du foreslå at hun bærer det under julekjolen på 1. juledag.

Hvorfor ikke gi henne noe som også gagner din lyst?
Sexy undertøy kan ikke slå feil. Denne strømpeholderen er kanskje ikke så praktisk under skjørtet, men den byr på helt nye muligheter på soverommet! Når en person mister muligheten til å bruke hendene, er det nesten som å bli paralysert. Du kan gjøre hva du vil med henne, mens hun bare må nyte. En slik gave er spennende fordi det er enormt opphissende å kle seg sexy for sin partner! Det er spennende, man gjør seg litt sårbar, men det ender garantert alltid godt!

88610_Pipedream_products_Bondage_Str_mpesett_fra_F_1
Foto: Nyevibber.no

Gi henne en lekekamerat!
Kanskje du er mye ute å reiser i jobben din? Eller planlegger en liten guttetur i vinter?
Gi din kjære noen å leke med mens du er borte. Denne kan selvsagt brukes med deg tilstede, men da må du love å ikke bli sjalu?

Gi henne trening, selvtillit, og kroppsbeherskelse
Mange jenter drømmer om å kunne bevege seg sexy og forføre deg. Men å kjøpe seg en strippestang er et stort steg og ofte noe man bare snakker om, og lar det bli med fantasien. Men hvorfor ikke gjøre noe med det nå? Denne strippestangen monteres lett mellom gulv og tak. Hvis jeg hadde fått en slik stang, hadde jeg villet at min mann skulle vist meg hvilke øvelser han gjerne vil at jeg skulle lært meg. Kanskje dere kan sette av en kveld, ta frem en PC og drømme dere bort sammen? Eller du kan slenge med et gavekort på en time med en proff lærer. Mange treningssentre har startet med timer i poledance! Eller kanskje du skulle lært deg noen triks på stanga..

Gi henne en drømmedate i gave!
Jeg har en idé. Er du klar for en kveld jenta di ALDRI vil glemme? Be henne ut på en romantisk aften.
Du finner frem favorittkjolen hennes (Eller kjøper en ny, bare spør piken i butikken om hjelp), setter bind for øynene på din kjære og kler på henne. Innerst setter du på henne denne lille sommerfuglen. Hun vil antagelig ikke merke at hun har den på, hvis du holder den i hånden og varmer den opp til kroppens temperatur. Hun vil nok kjenne den etter hvert, men da er det allerede for sent, dere er allerede ute på date! Underveis i daten vil hun nok spørre hva hun har på seg, men ikke si noe. Når du føler at hun fortjener det, tar du i bruk fjernkontrollen som du har i din hule hånd! God jul!

08843_My_Secret_Butterfly_-_Pink_1
Foto: Nyevibber.no

Gi henne et løfte
Gi henne flere timer med nytelse!
Når du gir en kvinne en liter med glidemiddel, gir du henne også et løfte om mange timer med nytelse! Glidemiddel kan brukes alene, sammen eller under massasje. Det er en viktig faktor for at leketøy skal fungere optimalt.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,