Alene hos dem

Han hadde lagt nøkkelen i postkassen, slik vi avtalte. Jeg gikk inn og så meg rundt. En helt vanlig leilighet hvor det tydeligvis bodde en mann og en kone som fungerte helt ok i hverdagen. De smilte til meg fra bildene på veggen, og når jeg tenkte på hva jeg var i ferd med å gjøre så måtte jeg smile tilbake.

Jeg fant soverommet. Det var tydelig at på dette soverommet skulle det kun soves. Gardinene var tykke, og sengetøyet var rent og nystrøket. Jeg la meg på sengen, på det som kunne virke som hans side. Puten luktet lett herreduft. Det skulle ikke mer til for å tenne meg. Meg, alene i denne ukjente leiligheten og tanken på at det jeg gjorde ville glede noen andre.

Jeg dro en vibrator opp fra vesken. Sølvfarget. Min favoritt. Den vibrerer så hardt! Jeg stakk hånden ned i jeansen, og akkurat som jeg forventet så var jeg så våt at det rant frem mellom fingrene mine. Jeg tørket saften fort av på dynen ved siden av meg.

Jeg dro buksen av meg. Kjente på meg selv gjennom det tynne trusestoffet. Det var så godt. Det glatte stoffet tok av for min egen berøring og jeg kunne bare kjenne en lett kiling. Jeg strøk hardere og hardere på meg selv. Til slutt kastet jeg den våte trusen på gulvet og la vibratoren mot fitta. Så la jeg en pute mellom lårene og med den presset jeg vibratoren hardt mot meg.

Jeg tok frem telefonen. Tok et bilde av den våte flekken som fingrene mine hadde laget med min egen saft for bare litt siden. Så fant jeg frem noen klipp jeg hadde lagret. Det var egentlig ikke porno. Det var bare meg i dusjen. Jeg vasket meg. Smurte inn såpe på puppene, rumpa og vasket den nybarberte fitta godt. Plutselig ble jeg helt desperat etter mer tilfredsstillelse. Jeg fjernet puten som hadde fungert som en støtdemper. Den var flekkete. Saftene mine blinket i lyset fra nattbordslampen.

Jeg la vibratoren mot fitta mi og presset den hardt mot meg med håndflaten. Det ristet i hele meg. Det var så godt. Det ristet helt ned i rumpa og jeg kjente at jeg nærmet meg orgasme.

Det knyttet seg nederst i magen. Jeg var kald og varm på samme tid og jeg klarte ikke holde igjen mer. Jeg slapp meg løs og kroppen rykket til i en herlig orgasme. Den bølget gjennom kroppen min og til min store overraskelse sprutet jeg over hele sengen. Så sank jeg sammen til en liten ball av nytelse.

Etter litt kledde jeg på meg og skrev en sms.
«Ferdig. Håper dere liker det, jeg sprutet. Hils mannen din!»
» flott! Regner med vi liker det. Jo mer skittent, jo bedre vet du frøken;) Magnus hilser tilbake, han gleder seg til å elske i dine safter. «

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,