Fleshlight – hva er det egentlig?

Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn. Her er en guide som beskriver de ulike typene, for å stimulere penis. 

En fleshlight består av en diskret boks som kan minne om en stor lommelykt, med en innvendig hylse i myk gummi. Hylsen har ofte et realistisk design, med en indre kanal som stimulerer penis med ulike nupper, riller og hulrom. Leketøyet finnes i mange ulike modeller for å dekke ulike behov og preferanser. Det kan være vanskelig å plukke ut en favoritt, derfor har vi laget en liten guide som beskriver de ulike typene. Alle Fleshlight-modellene er produsert etter strenge krav til kvalitet og funksjon, du vil få mye glede uansett hvilken modell du velger.

En typisk Fleshlight-kanal med riller, nupper og hulrom

Hvorfor bør alle menn ha en Fleshlight?

Det er minst tre grunner til at alle menn burde eie en Fleshlight:

  1. Fleshlight gir deg mer variert sex. Hånda kan være grei den, men du vil få mye mer ut av solosex med en Fleshlight. Den er superenkel i bruk og gir mer intens stimulering enn når du gjør det selv.
  2. Fleshlight gir deg økt utholdenhet. En Fleshlight lar deg trene opp utholdenheten når og hvor du vil. De realistiske hylsene gir deg muligheten til variert og effektiv trening slik at du holder ut lenger når du har sex.
  3. Variert stimulering kan gi bedre sex. Har du onanert på samme måte over lang tid kan du oppleve å kun få orgasme når du gjør det på akkurat denne måten. En Fleshlight gir variert og intens stimulering slik at du kan nyte sex i mange ulike former, både med og uten partner.

Slik bruker du den

Selv om hver enkelt Fleshlight er en unik opplevelse er måten du bruker de på den samme. Det første du gjør er å skru av lokket som beskytter åpningen, deretter løsner du lokket på motsatt side for å slippe til luft i kanalen. Hvor mye luft som slipper til bestemmer «sugekraften» i hylsen. Smør åpningen av kanalen med litt glidemiddel og før penis inn i hylsen. Bruk hendene til å føre din Fleshlight frem og tilbake over penis. Du kan bruke Fleshlight i mange ulike posisjoner – det finnes også tilbehør som lar deg utvide mulighetene (se under).

Sexleketøyet finnes i mange spennende utgaver

Hvilken Fleshlight-modell passer meg best?

Som nevnt finnes Fleshlight i mange ulike former og fasonger. Hvilken som passer deg best avhenger litt av dine seksuelle preferanser, hvorfor du vil prøve en, og hvilken erfaring du har fra før. Under finner du en oversikt over de mest vanlige modellene og hva de kan gjøre for deg:

STU

Dette er den  mest populære modellen! Fleshlight STU er utviklet spesielt for å gi mest mulig stimuli ved bruk, slik at du kan trene opp din utholdenhet, forbedre ytelse og teknikk, samt få mer intense orgasmer. Den unike hylsen vil med sine myke kuler legge press på hele skaftet og penishodet samtidig; ved å pumpe og rotere Med denne modellen kan du selv bestemme hvor fort du vil komme.

Girls

Fleshlight Girls er en serie med tro kopier av kjente pornostjerners mest intime deler, med unike kanaler utviklet spesielt for hver enkelt modell. Her kan du kjøpe flere ulike modeller i samme serie og være trygg på at du får forskjellige opplevelser med hver enkelt. For eksempel har Fleshlight Girls – Christy Mack deilige, tykke kjønnslepper og en variert kanal med mange ulike hulrom og overflater, mens Fleshlight Girls – Stoya har en søt, liten vagina og ekstra trang avslutning på kanalen som gir deg en skikkelig morsom opplevelse.

Turbo

Fleshlight Turbo er laget for å gi deg en realistisk følelse av oralsex. De har et unikt design med tre separate åpninger som simulerer lepper, munn og hals for følelsen av intens oralsex. Er du glad i en god blowjob er dette absolutt serien for deg!

Flight

Fleshlight Flight er en mindre og mer diskret utgave av den klassiske onanihylsen. Flight-serien passer godt for deg som reiser mye, eller hvis du vil ha en modell som ikke ser ut som en typisk Fleshlight. Hylsene er noe trangere enn i en vanlig Fleshlight, perfekt for deg som liker mer motstand når penis glir inn og ut.

Quickshot

Fleshlight Quickshot er en rimelig serie med onanihylser med samme unike stimulering som de større modellene. Den korte kanalen gjør at du glir hele veien gjennom ved hvert støt, det gjør det mulig å kombinere Quickshot med oralsex eller lignende aktiviteter. Følelsen av penetrering blir også forsterket siden du glir helt gjennom kanalen hver gang.

Også for par

En Fleshlight er ikke bare for solosex. Akkurat som med andre typer sexleketøy vil man kunne få helt unike opplevelser sammen med et slikt leketøy. Hun kan kombinere Fleshlight Quickshot med oralsex for ekstra intens stimulering, eller nyte synet av hans penis som glir inn og ut av en gjennomsiktig Fleshlight Ice. Mulighetene er mange!

Populært tilbehør

Det absolutt mest populære tilbehøret er Fleshlight Shower Mount. Det er en kraftig sugekopp du kan feste på alle glatte overflater for å få håndfri glede av din Fleshlight. Shower Mount passer til alle standard-modeller, men ikke Flight, Quickshot og Sex In A Can-seriene. Fleshlight Launch er tilbehøret som gjør ditt leketøy om til en skikkelig sexmaskin. Launch pumper din Fleshlight opp og ned, helt automatisk! I tillegg du ha et godt glidemiddel, ellers får du ingen god opplevelse. Fleshlube er en egen glidemiddel-serie, utviklet spesielt for din Fleshlight.Fleshlight Launch får du hos Nytelse.no!

Slik vedlikeholder du den

Rens og vedlikehold av din Fleshlight er relativt enkelt. Etter bruk tar du gummihylsen ut av boksen og skyller den under varmt vann. Spray Fleshlight Wash  inne i hylsen og la den tørke helt før du setter den inn i boksen igjen. Du må ALDRI bruke såpe på din Fleshlight da dette ødelegger overflaten og gjør gummien klissete.

Ved jevne mellomrom kan du bruke Fleshlight Renewing Powder eller vanlig maispulver for å gjøre overflaten på din Fleshlight glatt og myk igjen. Da blir Fleshlight som ny, klar for mange flere deilige opplevelser.

Nytelse.no har landets største utvalg innen Fleshlight, inkludert alle modellene i Fleshlight Girls-serien og nyheten Fleshlight Turbo.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og