Test av The Handy – Runkemaskinen!

The Handy er beskrevet som den ultimate runkemaskinen og har blitt skrytt opp i skyene fra den dagen den ble lansert! Men svarer den til forventningene? Det ønsket jeg å finne ut! Jeg er en kresen mann. Jeg var ute etter et sexleketøy som ga meg mest mulig for pengene, som ga meg en ekstrem wow-faktor og som ikke skuffet på et eneste punkt! Er The Handy noe for meg?

Jeg bestilte pakka fra Nytelse.no torsdag morgen og allerede fredag morgen fikk jeg pakken! Så kjapp levering og en veldig anonym pakke ga meg et godt førsteinntrykk og jeg kunne ikke vente med å komme hjem å sette igang. Jeg gjorde det alle menn sansynligvis ville gjort, smuktittet i esken.. Pakningen på The Handy er stilig og hele konseptet er utrolig gjennomført. Jeg satt alt i alt igjen med en skikkelig god kjøpsopplevelse. Men det er antagelig ikke det du er mest nysgjerrig på? Vel, la oss skippe rett til selve runkinga, skal vi?

Maskinen var enkel å forstå og siden jeg bare tenkte å bruke den manuelle funksjonen brukte jeg ikke mer enn noen sekunder før både jeg og maskinen var klar. Man skal trenge inn i en myk hylse og med en stor mengde glidemiddel (som løfter alle sexleketøy fra null til gull) var det en enkel sak. Når jeg sitter der med kuken stroppet fast til den store maskinen, så føler jeg meg ikke så lur.. Dette er kanskje ikke et parprodukt for de nyforelska, er min tanke. Men tanken er jo nettopp at det skal passe for den single mannen, og her treffer de blink på at fra design til funksjon.

Testen..
Maskinen har stått å gått i kanskje 10 sekunder når jeg hører meg selv stønne av nytelse og må skru av hele driten, for ikke å komme med en gang! Det er helt sjukt deilig. Det er som den beste vagina og blowjob, samtidig. Jeg har lest flere tester av The Handy og har irritert meg over at det ikke er en god beskrivelse på hvordan den føles, men jeg skjønner jo hvorfor nå?! Det finnes ikke ord som kan beskrive den crazy digge følelsen. Jeg kunne lene meg tilbake og bare nyte å bli runket av den våte, trange hylsen. Dette er vel også er godt produkt for dem som på en eller annen måte er hemmet fysisk? The Handy gjør virkelig jobben for deg.

Derfor elsker jeg The Handy
– Det er et luksusprodukt! God kvalitet, fin innpakning, enkel å sette opp, lite støy og en motor som fungerer på toppnivå!
– Du kan bytte ut hylsen med f.eks Fleshlight, Tenga spinner eller andre onanihylser!
– Du kan koble den opp mot pornofilmer eller la andre styre den for deg med telefonen.
– Motoren er kraftig! Så den kan runke fort uten at den mister kraft.
– Det er helt sinnsykt deilig!!!!!!

Dette liker jeg ikke:
– Onanihylsen som følger med er kanskje ikke av den beste kvaliteten og jeg har allerede ødelagt min. Det kan nok komme av mitt bruk, så jeg skal ta dette på min kappe! Fordelen er at man kan kjøpe annet tilbehør, og det er enkelt å bytte ut!

The Handy får du kjøpt hos Nytelse.no, noe jeg anbefaler på det sterkeste! Rask levering av et gullegodt produkt. Full pott fra meg!

mvh
Christoffer, 34 år og superfan!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,