Grabbit rabbitvibrator – en stor test

En rabbitvibrator som fyller deg opp, er spennende i bruk, yter en ekstrem kraft og som i tillegg er annerledes enn det du har testet tidligere? Grabbit rabbitvibrator gir deg alt dette!

Jeg anser meg selv som kresen ekspert når det kommer til sexleketøy. Derfor var jeg heller håpefull, men skeptisk da Grabbit landet på postkontoret. Da jeg åpnet esken fra Nytelse.no fant jeg produktet trygt pakket i lilla silkepapir. Emballasjen er dødskul! En sylinderformet eske med bildet av produktet i fullstørrelse. Når man åpner esken, er produktet dandert oppi sammen med magnetisk USB ladekabel og en hendig oppbevaringspose samt bruksanvisninger.

Størrelse og form tiltaler

Størrelsen og formen på denne er det som gjorde at jeg ville prøve den. Omkretsen er tjukk og fin, samtidig som den blir litt smalere nedover skaftet. Kaninørene eller klitorisdelen av vibratoren er utformet av to silikondeler som også er ganske tjukke. Vanligvis på rabbitvibratorer er disse mye smalere og i veldig mykt materiale. Størrelsen på ørene på Grabbit gjør at de blir litt mer robuste uten å være for rigide.

Grabbit rabbitvibrator - produktbilde.

Jeg tar frem det vannbaserte glidemiddelet og legger meg til rette. Grabbit tar litt tid å få inn, men når den først er inne fyller hele meg med tykkelsen sin. Omkretsen er stor så bruk rikelig med glidemiddel og tålmodighet.

Så fort jeg får satt i gang motoren kjenner jeg at den treffer godt på G-punktet. Vibrasjonen er kraftige og når jeg leker med + knappen er jeg overrasket hver gang den kan gå enda et nivå opp.

Dyp, rumlende vibrasjon

Det er dype, rumlende vibrasjoner akkurat slik jeg liker det. Grabbitt er lett å håndtere med hjelp av de tre knappene. En +knapp, en -knapp og en knapp med bølger på som kan brukes for å teste forskjellige vibrasjonsmønstre.

Vanligvis foretrekker jeg kun konstant vibrering, men denne leken har utrolig gode mønstre! Noe av det jeg elsker med funksjonene på denne er at alle mønstrene kan jekkes opp og ned i kraft! Ofte er et mønster satt i en fast vibrasjonskraft, men med Grabbit kan jeg virkelig tilpasse alt akkurat slik som jeg vil ha det!

Tre motorer

Grabbit har hele tre motorer. En i hvert øre, noe som gjør stimuleringen av klitoris mye kraftigere enn på andre rabbit’er, og en motor for G-punktstimulering. Motoren i skaftet er lokalisert ytterst der leketøyet treffer g-punktet.

Det mest unike med denne vibratoren er allikevel det patenterte BioSkin materialet. BioSkin er laget i hudvennlig silikon og er et mykt klembart materiale som former seg etter deg og matcher din kroppstemperatur. Derfor kjennes Grabbit mer realistisk ut. Leketøyet er også overraskende lydløs til tross for den kraftige motoren.

For deg som vil ha kvalitet

Grabbit kjøpes hos Nytelse.no og passer perfekt for deg som vil ha kvalitetsleketøy som byr på noe annet enn hva man er vant til!

  • Kjapp lading. Kun 2 timer.
  • God batteritid: 4 timer
  • 3 motorer (de fleste har kun 2)
  • Reiselås
  • 6 vibrasjonsmønstre
  • Du kan selv velge hvor kraftig alle mønstrene skal være
  • Ingen lukt
  • 100% vanntett
  • Er ganske tjukk så kan være vanskelig å få inn hvis man ikke er supervåt og avslappet fra før.

Testen er utført og skrevet av Tiril.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du