Når piker har våte drømmer…

Vekkerklokka rev meg ut av søvnen i morges; jeg har fri og hadde glemt å skru av alarmen. Jeg drømte så deilig da jeg brått ble vekket; jeg satt foran deg og skulle akkurat til å gape over den deilige knallharde kuken din, slikke i meg den glinsende dråpen som hadde piplet ut og lå som en fristende smakebit ytterst på kukhodet. Jeg var så tent da jeg våknet, så full av forventning… Jeg strakte meg og skulle til å stå opp, men huden nuppet seg i møte med den kjølige lufta på soverommet, brystvortene stivnet og struttet frekt. Jeg kunne ikke unngå å kjenne en deilig iling som blandet seg med den tunge følelsen av kåtskap som fylte meg. Jeg smatt raskt under den varme dyna igjen, la meg godt til rette og lukket øynene mens hendene følte seg frem over puppene; tok tak i de harde knoppene og klemte og dro til jeg ble enda mer tent.

Jeg kjente fitta ble enda våtere og måtte føre en hånd nedover – over magen og ned til musa. Lot to fingre gli frem og tilbake langs fitteleppene mens varme safter smurte fingrene så jeg kunne fukte tappen og la tommelen gli rundt og rundt. Sakte og dovent, mens jeg ble kåtere og kåtere. Jeg lukket øynene og så deg foran meg som i drømmen: kuken strutter mot meg, stiv og deilig. Du tar tak i håret mitt med den ene hånda, kjerver fingrene godt fast og holder meg hardt mens du fører kuken mot munnen min med den andre. Du lar tuppen møte leppene mine og jeg er rask med å slikke i meg dråpen som triller ned på tunga mi. I det jeg skal lukke leppene om kukhodet ditt trekker du hodet mitt litt tilbake, akkurat nok til at jeg ikke rekker frem. Jeg stikker frem tunga og prøver å slikke den fristende kuken, men du lar meg ikke få lov.

Du lar pikken møte leppene mine, men trekker hodet mitt tilbake igjen når jeg vil slikke deg. Jeg stønner av frustrasjon, ser opp på deg med bedende blikk: jeg har skjønt det! Du lar kuken møte munnen min igjen, denne gangen gjør jeg ikke framstøt. Jeg kjenner hvordan du smører leppene mine med en ny dråpe fra kuken din. Jeg kjenner smaken av deg og knurrer av frustrasjon. Jeg er så kåt! Saftene renner av fitta mi mens du sakte torturerer og leker med meg. Jeg trygler deg med blikket. Endelig slipper du håret mitt og nikker. Grådig lener jeg meg fram, gaper over og tar hodet forsiktig inn i munnen, slikker underkanten og lar tunga virvle over og rundt hodet, stadig fortere før jeg tar hele kuken dypt i halsen. Jeg suger hardt og nyter å ha hele lengden i meg, tar deg så langt inn at jeg får kvelningsfornemmelser, men jeg elsker det! Elsker å kjenne du er knallhard i munnen min. Elsker å kjenne kuken din fyller meg og at du presser deg så langt inn du kommer. Elsker at du tar godt tak i håret og holder meg fast mens du dytter den deilige kuken ned i halsen min. Gud, så kåt jeg var! Jeg lot fingrene gli fortere og fortere over tappen mens bildene flimret forbi og hisset meg opp enda mer.

Jeg lot to fingre gli dypt inn i musa og fingerpulte meg selv mens tappen ble massert enda hardere: det var like før jeg kom! Raskt trakk jeg fingrene ut av den klissvåte musa mi og presset en finger inn i rumpa. Jeg kjente hvordan saftene fra fitta hadde rent bakover og smurt rumpehullet. Jeg fortsatte å massere tappen mens fingeren gled inn og ut av det trange hullet. Jeg tenkte på hvordan det kjennes ut når du tar meg i rumpa: hvordan du presser deg inn og vider meg ut og jeg nyter hvert sekund når du støter inn i meg, stadig dypere og raskere til du kommer i meg og spruter den deilige varme sæden din i meg mens du brøler, trekker pusten dypt og pumper i meg til du er helt tom. Jeg klarte ikke holde tilbake lenger: jeg kjente hvordan fitta trakk seg sammen, jeg hevet underlivet for å møte fingrene mot tappen og kjente skjelvingene fare gjennom meg mens jeg lot fingeren i rumpa presse seg inn enda en gang mens jeg kom skjelvende og pesende.

Jeg ligger fremdeles under den varme dyna mi og får igjen pusten, må snart stå opp. Jeg føler meg ikke fullt ut tilfredsstilt, har lyst på mer! Jo da, jeg kom. Men det er ikke det samme alene… Har lyst på kuken din. Den deilige kuken som fyller munnen min helt ned i halsen, som fyller fitta mi til bunns så jeg gisper av fryd og som fyller rumpa mi og vider meg ut mens ilingene jager gjennom kroppen min. Vil fylles opp og knulles hardt og rått, vilt og hemningsløst; i munnen, i fitta og i rumpa. Vil du skal holde meg så hardt fast at jeg ikke kommer noen vei mens du tar meg; suger, slikker, biter, klapser og penetrerer meg – får det til å gå for meg og du tømmer deg i meg. Dagen har så vidt begynt og jeg er fremdeles kåt…

Skrevet av Snupperella!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.