Bestill morgenlevering av sexleketøy

Å bli vekket med kaffe på sengen er koselig, men å bli vekket av orgasme er enda bedre. Morgenlevering av brød, kaker og frokost har blitt veldig populært i tiden vi er inne i for å vise at man setter pris på kjente og kjære rundt seg, selv om man ikke kan være sammen.

Nå kan du også overraske med morgenlevering fra oss i Nytelse.no! Bestill en overraskelse til avstandskjæresten, et vennepar, en venninne, en du holder på med eller rett og slett deg selv. Uansett, vil det garantert mottas med stor glede, og være mye deiligere enn alle andre pakker de får i år.

Slik bestiller du morgenlevering

  • Bestill produktene du ønsker å overraske med.
  • Velg Levering Helt Hjem Ekspress
  • Skriv navn, telefonnummer og adresse på mottakeren i kommentarfeltet i kassen

(Mottakeren vil få med pakkseddelen uten pris)

morgenlevering av sexleketøy. Bilde av kvinne under dyne.

Tips til morgenlevering av sexleketøy

Lurer du på hva du bør overraske med? Ta en titt her!

Til henne

Ikke bare blir hun overrasket av pakke på døren, men hun vil også bli overrasket over hvilket spennende produkt hun mottar! Både fjernstyrte vibrerende egg og vibrerende matter er leketøy man ikke ser hver dag, men som er utrolig morsomme og gir mye nytelse. Vi i Nytelse.no anbefaler Fifty Shades Freed – I’ve Got You Love Egg, et egg med god rekkevibbe og vanvittige vibrasjoner! Vil du gi henne en helt ny opplevelse? Vibepad er en vibrerende matte som stimulerer hele underlivet, men spesielt klitoris! Matten kan legges på en stol, på partneren eller i sengen.

Til han

Tenga Spinner er en rimelig onanihylse som mannen garantert vil elske og som passer perfekt som en liten overraskelse! Hylsen spinner rundt penis og stimulerer hver eneste cm på en annerledes og unik måte. Hvis du virkelig skal skjemme han bort, bør du ta en titt på The Handy – en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft – når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer har The Handy fortsatt mye å gå på! The Handy er liten nok til å ha med seg overalt, og den smarte festeløsningen gjør at du kan bruke nesten alle typer onanihylser for menn for varierte opplevelser.

morgenlevering av sexleketøy. Bilde av spinner. morgenlevering av sexleketøy. Bilde av spinner. morgenlevering av sexleketøy. Bilde av spinner.

Til et vennepar

En erotisk gave er mer enn bare et sexleketøy! Hva med å overraske noen med et erotisk spill eller en god massasjeolje? Ikke bare får de en gave, men de får også en opplevelse!

Til avstandskjæresten

Avstandsforhold kan være ekstra tøffe denne våren, og da kan det være ekstra hyggelig å sende en liten oppmerksomhet med morgenlevering av sexleketøy! Ta vare på forholdet og sexlivet med app-styrte sexleketøy! De kan styres over internett, så avstanden spiller ingen rolle. Via telefonen sender man en invitasjon, så er det bare å koble seg på! Nytelse.no anbefaler parvibratoren we-Vibe Sync, rabbitvibratoren OhMiBod Fuse Powered By KIIROO Interaktiv Vibrator eller prostatavibratoren We-vibe Vector!

Bestill morgenlevering hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du