Sexfest i påskeferien!

Vi er på hyttetur. Jeg sitter på gulvet ved siden av deg, med hodet i fanget ditt mens ilden spraker i peisen og mørket senker seg utenfor. Vi har to hele dager for oss selv, langt ute på vidda. Turistsesongen er ikke begynt enda og alle de andre hyttene er tomme. Varmen sprer seg i rommet og jeg begynner å slappe av etter alle forberedelsene, den lange kjøreturen og jobben med å komme i orden. Du er sliten etter en lang dag på jobben og kjøreturen opp på fjellet, og du halvsover i stolen. Jeg lar hendene mine gå på oppdagelsesjakt; stryker over lårene dine. Kjenner musklene slappe av mens jeg masserer deg. Jeg bruker god tid og holder meg til «sikre» områder, lar hendene gli oppover magen din mens jeg reiser meg opp.

Jeg stiller meg bak deg; masserer brystet, skuldrene, nakken. Kysser deg under hårfestet og snuser inn den deilige og opphissende lukten av deg. Jeg kjenner hvordan det begynner krible i meg. Jeg har en overraskelse til deg og håper du liker den! Jeg skynder meg å legge på et par kubber til i peisen og setter meg på knærne foran deg, mellom bena dine. Du ser på meg at jeg pønsker på noe, og forventningen stiger mens jeg lar hendene gli mot skrittet ditt. Jeg trekker ned glidelåsen i buksa di mens jeg holder blikket ditt. Lirker hånda mi innenfor og begynner å stryke over kuken din. Du begynner allerede å bli hard. Trøttheten er visst som blåst bort. Du fortsetter å se meg dypt inn i øynene mens du åpner beltet og kjapt vipper fram favoritten min.

Du er så stor og deilig! Jeg lar hendene gli opp og ned langs kuken, bryter øyekontakten og senker blikket. Du hører at jeg snapper etter pusten og blir enda hardere fordi du vet og ser at jeg blir så utrolig kåt av å kose meg med kuken din. Sakte stryker og slikker jeg hele lengden, lar tunga gli dovent opp og ned langs skaftet og nyter å kjenne hvordan du hardner og vokser i munnen min. Nå er du blitt ganske så knallhard, og jeg begynner å kle av deg. For hvert plagg stryker, slikker og småbiter jeg huden som blir avdekket. Etter hvert plagg som detter i gulvet, bøyer jeg meg over kuken din og suger deg for å holde deg deilig hard, mens jeg strutter med rumpa. Når du endelig er naken, er det min tur: jeg kler sakte av meg foran deg og for hvert plagg jeg tar av, får kuken en ny liten omgang med munnen min; du elsker å se at kuken glir inn og ut av munnen min!

Når jeg tar av meg den trange buksa, snur jeg meg med ryggen mot deg og bøyer meg sakte framover mens jeg drar buksa nedover rumpa og du får et glimt av den lilla juvelen jeg har gjemt i rumpa! Du trekker pusten brått! Du blir ekstra kåt når jeg lar deg leke med rumpa mi, og nå har jeg hatt en buttplugg i hele tiden! Til slutt er alle klærne av og det eneste jeg er iført er smykket mitt med brystvorte- og klitorisklemme og buttpluggen i rumpa, mens du sitter deilig naken med en knallhard kuk og venter… Jeg trær meg på deg og du kjenner hvordan fitta mi klemmer rundt kuken, enda trangere med buttpluggen som presser mot deg.

Du ser hvordan kuken glir inn og ut mens jeg sakte begynner å ri deg.… Jeg sitter overskrevs i fanget ditt, med den knallharde kuken dypt i fitta mi. Lener meg bakover og støtter hendene på knærne dine så du fritt kan nyte synet at fitteleppene mine som klemmer rundt kuken din mens jeg hever og senker meg over deg og klemma som stimulerer tappen min og får den til å svulme mot deg, jeg er hoven og våt og klemmer rundt kuken din mens du holder et godt og hardt tak i rumpa og hjelper til med å styre tempo og dybde. Jeg snur meg og trær meg på igjen, nå med ryggen mot deg, lener meg fremover så du får full utsikt til rumpa mi med den lilla buttpluggen som nærmest lyser mot deg og frister om hva som skal komme.

Jeg fortsetter å ri deg sakte mens du knar rumpa mi med begge hender og bare nyter synet og følelsen, før du legger meg ned på teppet på gulvet foran peisen, bretter bena mine godt bakover og tar inn synet av den glinsende våte musa mi som ligger vidåpen for deg. Du lar tunga gli over tappen, napper i smykket og sender ilinger gjennom hele meg, før du forsiktig fjerner klemma og suger hardt på tappen samtidig som du fører to fingre dypt inn i fitta mi, løfter meg litt opp så du kan føre buttpluggen inn og ut av rumpa mi samtidig som du gir meg full nytelse med munnen til jeg kommer skjelvende rundt fingrene dine mens jeg stønner og skriker. Da snur du meg over på alle fire, presser ned ryggen min, fjerner buttpluggen og lirker kuken på plass. Du lar meg venne meg til følelsen av den store og harde kuken din og begynner å presse deg sakte inn. Du tar meg i lange drag, stønner mens orgasmen bygger seg opp i deg før du fyrer løs i meg og kommer med et brøl. Dette er bare første kvelden. Vi skal leke og nyte masse mer før vi reiser hjem igjen.

Les del 2 her!

Skrevet av Snupperella!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,