Sexfest i påskeferien, del 2!

Vi er fremdeles på hytta. Det fine været fra i går har gått over i yr og vind. Vi går likevel en tur etter en sen frokost. På tilbakeveien ser vi en bil stoppe utenfor den nærmeste hytta. Så mye for å være alene på fjellet! Vi skynder oss videre; vi har deilige og viktige ting fore!

Når vi passerer bilen til naboen, åpner bildøra seg og hun roper på oss. Hun har akkurat kommet, men oppdaget at hun hadde glemt nøklene! Vi hadde bare møtt hyttenaboene en gang tidligere. De er et ektepar på vår alder, hyggelige men litt tilbakeholdne. De vil kanskje også ha fred til å drive med sitt? Damen spør om hun kan vente hos oss til mannen kommer. Han har vært på forretningsreise og de skulle møtes på fjellet for å få mest mulig tid sammen. Typisk nok har han blitt stående fast i kø på grunn av veiarbeid og det blir kaldt å sitte i bilen og vente.

Vi svarer at hun selvfølgelig kan bli med. Vi skynder oss å rydde når vi kommer inn. Hun skjønner at hun kanskje kommer litt ubeleilig, men vi tar det alle med godt humør. Snart kommer praten inn på soveromsaktiviteter og før vi vet ord av det har vi fortalt om en fantasi vi har; vi har lyst til å invitere med oss en dame i akten. Naboen sier at det er det minste hun kan gjøre for oss. Det er hyggelig tidsfordriv mens hun venter på mannen. De hadde selv diskutert at de syntes vi virket veldig ålreite og kunne tenke seg å bli bedre kjent med oss. Dette er jo en perfekt måte!

Så der er vi. Du, jeg og Damen. Det føles litt rart i begynnelsen, men vi blir snart fortrolige med situasjonen. Damen og jeg kler sakte av hverandre mens du følger bevegelsene våre. Plagg for plagg avdekker vi hud, smaker på hverandre, stryker, kysser og slikker. Det er ekstra opphissende at du sitter og ser på, jeg ser hvordan kuken din vokser og buler mot stoffet i buksa di. Dette er en fantasi vi har hatt lenge og jeg er så glad for å dele den med deg. Damen og jeg fortsetter å utforske hverandre, snart er vi nakne og kan virkelig utfolde oss. Jeg legger meg på ryggen i sofaen og sprer beina til siden så hun kan se fitta mi. Hun bøyer seg over meg og stryker fingrene forsiktig over den hovne tappen, lar fingrene utforske meg og lar en finger gli opp i fitta mi.

Du sitter og ser på med store øyne. Kuken pulserer og verker, du er knallhard og vil være med på leken. Du reiser deg, tar Damen i hånden, ser på meg og sier «kom». Vi går inn på soverommet og du nærmest flerrer av deg klærne. Kuken strutter mot oss, stiv og stolt. Jeg bøyer meg ned og slikker deg forsiktig på kukhodet før jeg dytter deg ned i stolen. « Vent litt» hvisker jeg hest.

Jeg roter litt i nattbordskuffen og hvisker noe i øret til Damen, hun nikker og ser på deg mens hun smiler. Du ser ikke hva jeg gir henne, men du vet hva jeg oppbevarer i skuffen; der er utvalget av leketøy, oljer og andre «nødvendigheter» for et ekstra spennende sexliv. Forventningen stiger i deg og du venter på fortsettelsen. Jeg kneler mellom bena dine og fyller munnen med deilig kuk. Damen står bak deg og stryker over huden din; i nakken, over skuldrene, brystet og nedover armene dine før hun fører håndleddene dine bak stolryggen og binder hendene dine sammen.

Jeg fortsetter å slikke og suge kuken din mens Damen kommer mot meg, stryker meg over ryggen, fører hendene sine forover og tar tak i puppene mine og klyper i brystvortene mine til jeg gisper og slipper tak i den knallharde kuken din. Hun vipper hodet mitt bakover og kysser meg dypt mens du ser på. Hun slikker forsiktig bort en dråpe fra deg i munnviken min, og nyter smaken. Jeg setter bind for øynene dine så du ikke lenger kan se hva vi gjør.

Vi fortsetter å stryke, slikke og suge deg og hverandre, – du vet ikke hvem som gjør hva, men nyter tydelig behandlingen: du blir om mulig enda hardere. Like før du kommer, forlater vi deg i stolen. Du hører hvordan vi, eller en av oss?, klatrer opp i sengen. Det svusjer i sateng og det eneste du hører er lydene vi lager: stønning, slikking, jamring, smatting og små skrik når en av oss treffer et spesielt følsomt punkt hos den andre. Du aner ikke hva som foregår, men lydene og dine egne fantasier og bilder er nok til å du er superkåt og knallhard, nesten på bristepunktet til å sprute…

Senga knirker, vi gisper og peser mens Damen og jeg leker; fingrer, masserer og du hører leketøy vibrerer og blir ført inn og ut av våte, trange hull mens vi klynker høylydt og nytelsefullt. I det du hører en av oss komme stønnende og gispende, tar jeg av deg blindfolden og du ser rett på den klissvåte fitta til Damen. Du ser hvordan skjelvingene herjer i henne, saftene renner og hun vrir seg i nytelse med hendene og føttene bundet til hvert hjørne av senga. Fitta ligger vidåpen for deg å se på og meg å leke med.

Hun er ute av stand til å gjøre motstand eller hjelpe til, hun tar i mot og nyter. Jeg løsner kjapt båndet rundt hendene dine mens jeg tar kuken din i munnen og suger forsiktig. Du er så knallhard at det verker og du ivrer etter å kjenne orgasmen bølge gjennom deg. Jeg løser Damen før jeg stiller meg på alle fire i senga, over Damen som endelig kan ta tak i meg og gjøre gjengjeld. Jeg vifter med stussen mot deg, svaier i ryggen og inviterer deg til å bli med. Damen sleiker meg og holder rumpeballene mine fra hverandre så du kan nyte synet av den våte fitta mi før du raskt støter inn i meg, til bunns i det varme og våte.

Du støter om igjen og om igjen, knar rumpa mi hardt, hardt og holder godt tak i meg, kjører meg så vilt og hemningsløst du klarer. Tar tak i håret mitt og kjører meg vilt bakfra mens jeg stønner og skriker. Damen fingrer og slikker meg samtidig som du trekker deg ut, trær kuken i rumpa mi og tar meg i lange drag mens jeg skjelvende kommer for deg. Du kjører kuken hardt og dypt i meg, harderer og hardere, fortere og fortere. Lydene som høres er mine gisp, Damens smatting, hivende pust og klynking, stønning og jamring før du kommer med et brøl og pumper den varrme sæden din dypt i den trange rumpa mi og Damen suger hardt på tappen min til jeg kommer igjen. Du slipper håret mitt så jeg kan senke hodet mitt ned og suge og slikke Damen til hun også kommer skjelvende under meg mens du pumper de siste dråpene i meg og tømmer deg fullstendig. Jeg håper vi kommer til å se mer til hyttenaboene våre…

Les del 1 her!

Skrevet av snupperella!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du