Vi var endelig frie sammen

Husjakten med Hilde hadde gått fint så langt. Hun var en eiendomsmegler jeg hadde blitt kjent med gjennom min nå ekskone, og jeg hadde tatt kontakt for å få hjelp til å finne et eget sted å bo. Hilde var lett å se på, særlig til å være i 40-årene. Hun hadde blondt hår, sikkert bleket, men allikevel, blå øyne og veldig store pupper. Hun kjente til min historie, og fortalte meg at hun også var nyskilt.

Hilde visste hva hun gjorde, og hadde klart å finne den perfekte leiligheten for meg til en meget god pris. Hun var en glede å være sammen med, spesielt etter å ha brukt mesteparten av den siste tiden på å krangle med min kone og hennes førkje av en advokat. Heldigvis hadde jeg min egen advokat, så jeg kom ikke så ille ut av det. Ny leilighet ble det, og ingen masete kone å måtte passe på. Det gjorde meg ihvertfall klar for helt andre opplevelser.

Gjennom hele husjakten hadde Hilde småflørtet med meg, men jeg tenkte det var bare hennes måte å sikre seg et salg på. Det kunne selvfølgelig være noe annet hun hadde i tankene, men man skal jo ikke anta sånt… En kveld satt jeg på favorittpuben min uten noen spesielle planer, barna var hos eksen og jeg koste meg egentlig bare med tanken på å ha fri. Marianne, ei dame jeg brukte å ligge med av og på, var ikke på jobb i baren i dag, så det ble ikke noe der heller. Plutselig kommer Hilde inn døren. Hun hadde pyntet seg og så egentlig veldig bra ut for ei såpass lita dame. Hun hadde på seg en hvit bluse som såvidt strakk seg over de digre puppene hennes, og tettsittende bukser som så ut som om de var limt på. Jeg vinket til henne, men forventet ikke noe mer. Hun var sikkert her for å møte noen, tenkte jeg. Men nei, hun kom rett bort til meg, ga meg en klem og satte seg ned ved siden av meg. «Så deilig å se et kjent ansikt,» sa hun, » jeg feirer forresten noe i kveld.»

«Hyggelig å se deg også, hva er det vi feirer?»

«Jeg er endelig en fri kvinne.»

«Fri, men ikke løs?»

Hun lo, «Aldri si aldri. Fiks meg en drink så ser vi hva som skjer.» Hun la hånden på låret mitt og lente seg inntil meg. Puppene hennes presset seg mot meg, og jeg kunne kjenne pikken min reagere. Jeg vinket til bartenderen og bestilte en eplecider. «Du husket samtalen vår,» sa Hilde, » du vet jeg blir kåt av eplecider?» «Sånt no glemmer man ikke,» sa jeg. «Selvfølgelig vil jeg ha deg kåt.» Det gikk ikke lenge før vi hadde gått fra flørting til å si rett ut hvor mye vi hadde lyst på hverandre.

«Mitt sted eller ditt?» spurte jeg. «Du bor for langt unna, og jeg har ungene hjemme. De trenger ikke se moren sin oppføre seg som en kåt tenåring. Jeg kan få oss rom på Høyers, jeg kjenner ei som jobber der.»

Jeg betalte for drinkene og reiste meg opp for å gå. Hotellet lå like i nærheten, så vi spaserte bort hånd i hånd, med korte stopp for å kysse og ta på hverandre. Hilde ordnet en suite i tredje etasje. I heisen på vei opp begynte Hilde å runke meg på utsiden av buksene, mens jeg åpnet blusen hennes og koste med de store, deilige puppene. I det heisen plinget for vår etasje prøvde vi å samle oss litt i tilfelle det var noen som så oss, men heldigvis var det ingen der. Vi så garantert ut som om vi bare var der for å ligge med hverandre, noe vi faktisk var også.

Hilde klarte så vidt å vente til vi var innenfor døren før hun dro meg inntil seg. Vi kysset dypt og lenge i gangen som ledet inn til suiten. Tungen min pulte munnen hennes mens jeg ledet henne mot sofaen. Jeg satte meg ned så hun ble sittende oppå meg, dro av henne blusen og fikk løsnet BHen i en kjapp vending. Puppene hennes var en åpenbaring. Jeg tok den ene puppen i munnen, slikket og sugde på den så brystvorten ble hard og oppsvulmet. Hendene hennes fortsatte å runke meg mens hun stønnet høyt og gned seg mot meg.

Hun fikk løsnet beltet mitt og dro det av meg. Så åpnet hun buksene mine og satte seg opp for å få av seg sine egne klær. Jeg dro ned buksene mine før jeg hjalp henne med å dra ned de åletrange buksene hennes. Hun satte seg over meg igjen og jeg gikk tilbake til å kose med puppene hennes.

«Gud, jeg håper du har et kondom, ellers må du ta meg i rumpa.» stønnet Hilde. Jeg fisket et kondom opp av bukselomma, fra buksene som nå lå ved anklene mine. Hilde satte seg foran meg og tok pikken min i munnen. Hun sugde godt på den en stund før hun la hånden sin rundt den og runket meg mens hun slikket ballene mine. «Du smaker så godt, jeg har ventet lenge på dette.»

Jeg åpnet kondomet og plasserte det over pikken. Jeg rullet det sakte nedover mens hun fortsatte å slikke ballene mine. «Åh, vi trenger ikke glidemiddel på kondomet en gang, jeg er våt som faen,» sa hun. Jeg løftet henne opp og dro av henne trusa. Det glinset godt der nede, hun var virkelig våt som faen. Hun satte seg på huk over meg og gikk rett ned på pikken min. Hun var både varm og våt, så våt at hun tydeligvis ikke trengte mer oppvarming. Hun begynte å ri meg hardt, og jeg tok tak i puppene hennes og sugde på hver av dem mens hun hoppet opp og ned. Hun skrek så høyt ved hvert støt at jeg skjønte hun ville komme fort, så jeg klemte puppene sammen og sugde hardere på brystvortene.

«Hardere, hardere, smak på puppene mine! Bit i dem!»

Jeg var ikke vanskelig å be. Jeg småbet i de harde brystvortene og klemte puppene hennes så hun ble helt vill. Så tok jeg en hånd på skulderen hennes og presset den varme fitta hennes ekstra hardt ned på pikken min, det var nesten nok til å få henne over kanten – hun skrek ut «Jaaaa! Hardere, hardere! Kom igjen!» Jeg holdt rytmen og pumpet inn og ut av henne så hardt jeg kunne. Jeg sugde og bet i en av brystvortene før jeg gikk over til å fokusere på den andre. «Herregud! Knull meg, bit meg, knull meg!» Hilde ristet oppå meg mens hun kom, før hun til slutt kollapset over meg. Jeg fortsatt å knulle henne, litt saktere nå for jeg merket at jeg var nære selv. Med et siste støt kom jeg inni henne.

«Du er så deilig Hilde, det her må vi gjøre igjen,» sa jeg.

«Oi, vi glemte å dra for gardinene.» Hun kysset meg dypt med våt og varm tunge. Pikken min gled ut av fitta hennes. Vi satt der på sofaen sammen og holdt rundt hverandre mens vi kjente pusten vår roe seg ned etter all knullingen. Vi dro aldri for gardinene. Etter noen minutter reiste Hilde seg opp og brettet klærne våre fint sammen på kommoden mens jeg nøt synet av henne. Jeg reiste meg opp, tok hånden hennes og ledet henne mot dusjen…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette