Bondage – er du klar for mer spenning?

Er du klar for noe nytt på soverommet? Liker du å være litt dristig, eller ser du etter noe som kan fornye sexlivet? Da kan bondage være noe for deg!

Bondage er kunsten å binde, lenke, eller på andre måter begrense en persons mulighet til å bevege seg fritt. Mange av dere har kanskje fantasert om, eller til og med prøvd, å bli lenket fast til sengen med håndjern eller silkebånd. Hvorfor ikke gjøre fantasiene til virkelighet og prøve noe nytt og spennende?

Husk at bondage skal være basert på samtykke og felles enighet. Det handler om å hjelpe hverandre å utforske spennende fantasier i trygge omgivelser. Bondage er best med en partner du kan stole på, og som du er trygg på vil respektere dine ønsker og behov.

Bondage – utforsk egne seksuelle fantasier i trygge omgivelser

Det er mange grunner til at bondage kan være en sunn del av et moderne sexliv. Det å utforske egne seksuelle fantasier i trygge omgivelser er en flott måte å lære mer om sin egen seksualitet. Kanskje får du mye sterkere orgasmer når du er bundet og kontrollert? Kanskje er det lettere å prøve noe du har hatt lyst til, men ikke turt å be om, når det ikke er du som «bestemmer»? Bondage kan også være en god måte å slippe unna tradisjonelle roller og forventinger.

Ta kontrollen

En vanlig fantasi hos kvinner er tanken på å bli dominert, men hvorfor ikke snu det på hodet? Ikke la det som er «vanlig» eller «typisk» sette grenser for deres nytelse, gjør det du har lyst til der og da. Sleng partneren din ned på sengen, bind dem fast til sengen og ta kontrollen. Hvem vet, kanskje oppdager du helt nye sider ved deg selv? Drømmer du heller om å bli dominert? Det er helt greit, husk at det er ingen andre som kan bestemme hva som er godt for deg.

Bondage finnes i mange former. Bilde av personer som er bundet.

Det finnes mange former for bondage, og enda flere hjelpemidler som gjør leken ekstra pirrende. Her er noen av de mest vanlige bondageproduktene og våre anbefalinger til dere som vil prøve noe nytt:

Bondagesett for par

Alt-i-ett for lekne par! Er du usikker på hvilke former for bondage som passer deg og din partner kan et gavesett med bondageutstyr være løsningen. En god start kan være et bondagesett fra Fifty Shades of Grey kolleksjonen, her får du alt dere trenger i én pakke. Fifty Shades of Grey-settene er laget spesielt for par som vil prøve noe nytt sammen. Det fine er at dere får med mer enn bare bondageproduktene, slik at dere uansett får en spennende kveld. Et annet alternativ er bondagesett fra Soft Bondage. Dette er enklere og mer spesialiserte bondagesett for dere som vet hva dere vil ha.

Hånd- og fotjern

Nyt følelsen av å være bundet fast mens partnere din har full kontroll. Håndjern er nok det mest kjente bondageproduktet for folk flest. Det finnes mange ulike typer håndjern, vi anbefaler håndjern med pels eller myke håndjern i lær eller neopren for de beste opplevelsene. Det er også blitt populært med bondagesett som man fester under sengen, da trenger man ikke tenke på å måtte feste hånd- og fotjernene i noe annet og man vet at båndene sitter godt uansett hva dere måtte finne på.

Det finnes også mer spesialiserte typer remmer og lenker for bondagelek, for eksempel er en spreader bar et metallkryss med hånd- og fotjern i hver ende. Du eller partneren din blir da stående med baken i været, perfekt for deg som elsker å gi rumpa ekstra oppmerksomhet!

Bind for øynene

Demp én sans, så forsterkes de andre. Et mykt øyenbind lar deg ikke se din partner, men du kan fortsatt kjenne deres lekne fingre utforske kroppen din. Du aner ikke hva som vil skje – kanskje vil de kysse deg akkurat der du ønsker, eller er det neste du kjenner en tunge som slikker og koser med brystvortene dine? Øyenbind er en rimelig og myk start på spennende bondagelek, prøv selv!

Bondagetau

Estetisk og deilig! Her er selve bindeleken like viktig som det som kommer etterpå. Et bondagetau i jute, hemp eller lin tvinnes og surres rundt kroppen for å sette deg eller partneren din i spesifikke posisjoner, stimulere erogene soner og samtidig være vakkert å se på. Utnytt kroppens naturlige former til å skape vakre former. Se på spennende bilder sammen før dere prøver selv, et bildesøk på Shibari eller Kinbaku (erotisk bindelek) gir mye inspirasjon!

Sexy undertøy for spennende bondagelek. Bilde av lenker.

Sexy undertøy for dristig lek

Stemning er viktig for en god opplevelse. Sexy bondageklær i glinsende lateks, gjennomsiktig nettingstoff eller stramme lærbånd lar dere begge slippe dere løs og virkelig nyte hverandres kropper! Undertøy og klær designet for dristige opplevelser har ofte pirrende funksjoner som gjør leken ekstra spesiell.

Spesialutstyr for bondage

Er dere opptatt av kvalitet og har god plass finnes det mange typer bondageutstyr for de ekstra kresne. Et bondagekors i lær som monteres på vegg lar deg feste din partner i ulike posisjoner. Da blir partneren stående på utstilling helt til du lar dem slippe løs. En bondage-gapestokk fester den submissive i doggy-posisjon på alle fire, uten at de kan bevege seg.

Bondage kan være noe så enkelt som et mykt skjerf og god fantasi! Dere har kanskje alt dere trenger allerede, men får dere lyst på ekstra spennende leketøy finner dere alt innen bondageutstyr hos Nytelse.no. Husk at sex skal være gøy!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.