Hvor er nøkkelen?

Hun ventet seg ikke noe spesielt når hun kom hjem fra jobb, men Espen kunne være litt uforutsigbar noen ganger. Der sto han, rett innenfor døren med hendene låst sammen med håndjernene hennes og kun et lite håndkle rundt livet. Han så bedende på henne, «Unnskyld, men jeg har visst mistet nøkkelen til disse.»

Hun så mistenksomt på ham. Var det bare en lek, eller hadde han virkelig låst seg fast? «Hva har du gjort med nøkkelen?»

«Jeg vet ikke…»

«Har du svelget den?»

«Det sier jeg ikke.» Han smilte lurt til henne.

«Jeg skal nok få det ut av deg. Du har ikke mistet nøkkelen, jeg føler det på meg. Inn på soverommet, nå!» Hun smilte for seg selv mens hun beordret ham til å legge seg ned på sengen. Hun begynte å kle av seg, la vesken til side og tok av seg skjorten og skjørtet slik at hun ble stående i en svært avslørende blondebody. Hun likte å føle seg sexy, selv når hun var på jobb. Espen krabbet opp i sengen, hun ga ham et klaps på rumpa så håndkleet falt av og hun smilte igjen. Han hadde en fin rumpe, det skulle han ha.

Han la seg på rygg i sengen og løftet hendene lydig opp mot sengegavlen i støpejern. Han visste hva hun ville gjøre, så han lot henne binde håndjernene til en av de vertikale stengene i sengegavlen. Hun smilte ned på ham mens hun sjekket at båndene satt godt fast, så gjorde hun det samme med benene hans, med en fot bundet til hver side slik at han ble liggende med bena spredt. Han hadde ikke noe i mot å ligge der å la henne gjøre all jobben, han visste hun likte å ta kontrollen. Det hendte at han tok initiativ til å være den dominerende, men oftest var det hun som var sengens dronning og mester.

Når han var bundet så godt at han ikke kunne flytte på seg hoppet hun ned og ga ham en liten oppvisning mens hun sakte dro av seg bodyen, bånd for bånd. Når hun var helt naken la hun seg ved siden av ham. Leppene deres møttes i et vått kyss, hun presset tungen sin inn i munnen hans for å vise at hun var den som bestemte hva som skulle skje. Hun kysset langs kinnbenet hans og opp mot ørene, så begynte hun å småbite og leke med øreflippen hans. Han ville gjerne at hun skulle fortsette å kysse ham på munnen, så han la hodet til side for å nå leppene hennes. Hun stoppet opp og satte seg på skrevs over ham med et strengt blikk. Han bet seg i underleppen og mumlet, “Unnskyld.”

Hun smilte og lot en hånd gli over brystkassen hans, før hun plutselig la fingrene rundt den ene brystvorten og klemte til. Han skalv under henne, hun bøyde seg ned og hvisket til ham, «Jeg håper du koser deg?»

«Selvfølgelig.» Han smilte tilbake.

Hun flyttet seg litt lenger ned på sengen, når kroppen hennes passerte den pulserende ereksjonen hans løftet hun underlivet så hun så vidt gled over den. Hun studerte pikken hans et lite øyeblikk før hun la fingrene rundt den, uten å gjøre noe mer. «Hva skal jeg gjøre med denne? Jeg tror vi må gjøre den litt mindre.»

«Kos med den.»

«Hva får jeg for det da?»

Han trakk på skuldrene så godt han kunne, «Hva du vil.»

«Da tror jeg vi prøver litt 69.»

Hun snudde seg rundt så det varme kjønnet hennes var lett tilgjengelig for tungen hans. Hun la munnen sin over pikken hans og lot tungen gli rundt pikkhodet. Han stønnet som om hun hadde gitt ham et elektrisk støt. Han lukket øyene og nøt varmen av munnen hennes. Han glemte seg bort et øyeblikk, men så husket han at det var noe han skulle gjøre. Han lot tungen gli mellom kjønnsleppene hennes og presset den inn i den våte, trange fitta. Hun vred seg over ham i ren nytelse, og stønnet høyt når han presset tungespissen mot den sensitive klitten hennes.

Plutselig løftet hun seg opp og snudde seg så øynene deres møttes i et hett blikk. «Hvor er nøkkelen?» Sa hun strengt.

«Det vil jeg ikke si.» Svarte han med et lurt smil.

«Hva må jeg gjøre for at du skal fortelle meg hvor den er?»

«Det må du finne ut.» Svarte Espen. Hun så ned på ham. Sakte fikk hun en ide som kanskje kunne hjelpe. Hun satte seg over pikken hans og lot de våte kjønnsleppene gli sakte frem og tilbake uten å slippe ham inn. «Vil du si meg hvor den er nå?»

Han bet seg i underleppen og vred seg under henne. Hun kjente pikken hans pulsere, hvis hun fortsatte å ri ham så kunne han komme når som helst. Med et anstrengt smil fikk han ut et «Nei.»

«Jeg har tydeligvis ikke vært streng nok med deg.» Sa hun med irritasjon i stemmen, selv om hun egentlig likte leken deres like godt som ham. «Du skal få angre på at du ikke vil si det til meg.»

Hun lente seg over pikken hans igjen og begynte å småbite og slikke på den. Han skalv og begynte å vri seg under henne. Hun ville få ham til å komme i munnen hennes for å straffe ham, hun visste at han ikke likte å få orgasme av oralsex. Han stønnet, «Vær så snill… jeg vil ikke…»

Hun klemte hånda hardt rundt pikken hans før hun reiste seg opp. «Vær stille. Gjør meg kåt, det er jobben din i dag.» Så snudde hun seg igjen og presset fitta si over munnen hans. Hun hadde med vilje holdt puppene sine unna ham, han elsket å kose med dem og den gleden skulle han ikke få. Når han endelig fortalte henne alt kunne det være belønningen hans. Hun tok ham inn i munnen igjen og følte ham reagere umiddelbart. Pikken hans begynte plutselig å pulsere før en varm strøm av sæd gled over tungen hennes. Vanligvis spyttet hun det ut i vasken, men denne gangen svelget hun alt, selv om hun følte seg skitten når hun gjorde det. Så snudde hun seg mot ham igjen og spurte, «Vil du si det nå?»

Han ristet på hodet, «Det var ikke lurt.»

«Ikke fortell meg hva jeg skal gjøre, husk at det er jeg som bestemmer.» Hun pekte på ham. «Du ba om dette, så det var det du fikk. Jeg er ikke klar for å gi deg noe mer, så kom igjen. Jeg vet du kan.» Hun løftet et ben over brystkassen hans så han kunne se fitta hennes. «Jeg er ikke våt nok enda, du har ikke gjort jobben din.»

«Slipp meg løs så skal jeg vise deg hvor flink jeg kan være.»

«Hvordan skal du gjøre det med håndjern på?»

Han så opp på henne. Akkurat nå skulle han ønske at han ikke hadde gjemt nøkkelen. Bena hennes var plassert rundt hodet hans og han utforsket fitta hennes med tungen. Han elsket smaken av henne, og følelsen av at hun ble våtere og våtere. Hun stønnet og ønsket at hun ikke hadde bundet ham så godt fast. Hun savnet de sterke hendene hans rundt seg, hvorfor måtte han låse dem fast og ikke si hvor nøkkelen var? Fingrene hans hadde gitt henne noen av de beste orgasmene hun noensinne hadde hatt.

Hun la seg over på rygg og begynte å fingre seg selv for å erte ham. Han så ut som om han var frustrert og kåt på én gang. Fingrene hennes gled inn og ut av den varme fitta, han kunne se den røde åpningen som var klar for å ta imot ham. Han måtte holde igjen for å ikke komme av synet. Han stønnet, «Sett deg ned på meg så skal jeg fortelle deg alt. Bare la meg ta deg. Jeg elsker deg. Jeg vil gjøre alt du vil bare du lar meg ta deg.»

Øynene hennes var lukket og det så ikke ut som hun hadde hørt hva han sa. Hun stønnet og presset fingrene lenger inn i seg mens hun svevde på kanten av en orgasme. Så åpnet hun øynene og møtte blikket hans. Han hatet å se henne gjøre alt selv, han ville være inne i henne, kjenne fitta hennes stramme seg rundt pikken når hun kom. Hun så ned på pikken hans som pulserte i ren kåthet. Så satte hun seg plutselig over ham, brukte fingrene til å spre kjønnsleppene og gled ned på den varme, ventende pikken. Hun gled sakte opp og ned, så økte hun tempoet litt etter litt. Hendene hans dro i båndene som bandt ham fast, han ville holde rundt henne og presse henne ned på pikken sin. Han løftet underlivet og møtte støtene hennes halvveis, i samme øyeblikk som kroppene deres møttes i et vått klask rykket det til i ryggmargen og han kom med et høylydt stønn. Hun kjente pikken hans pulsere inn i seg og det fikk henne til å komme, hardt.

Han senket hoftene ned på sengen igjen med et sukk, tydelig fornøyd og litt utslitt. Hun la seg ned over ham mens den nå slappe pikken hans gled sakte ut av henne. Hun hvisket ømt i øret hans, «Vil du si meg hvor den er nå?»

Han nikket sakte, «Under puten. Jeg ville aldri svelget den.»

«Vil du gi meg alt jeg vil ha nå?»

«Hvis du ønsker det. Bare hvil litt her med meg først.»

«Så klart.» Sa hun fornøyd, for de var begge slitne. Øynene hennes lukket seg og det gikk ikke lenge før hun hadde sovnet i armene hans. Han smilte til sin kone og la seg tilbake mens han tenkte på alt de hadde gjort.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,