En het bilferie med Sindre

Vi har lenge snakket om å reise på bilferie i Norge, og nå skjer det faktisk. Sindre sitter i førersetet med capsen bak frem og kun en shorts på. Hånda hans henger ut av bilvinduet, og en deilig varm vind kiler de halvnakne kroppene våre. Musikken er på full guffe og livet kunne egentlig ikke blitt noe bedre akkurat nå. Sindre snur seg mot meg og smiler lurt, akkurat som om han pønsker på noe.

Jeg kan tydelig se at han ser på puppene mine, de er så vidt er dekket av den sorte bikinitoppen jeg har på meg. Han legger hånda si på låret mitt og stryker den sakte oppunder det korte skjørtet. Jeg kjenner sommerfuglene fly rundt i hele kroppen, og den nyforelskede følelsen kommer plutselig tilbake. Hånda hans fortsetter sakte oppover låret mitt, og jeg kjenner en kraftig kribling i fitta.

Jeg lukker øynene og setter ene foten opp på dashbordet foran meg. Det var ikke uten grunn at jeg lot være å ta på meg truse i dag. Den intense kriblinga blir sterkere jo nærmere han kommer… Jeg biter meg i leppa og klorer meg fast i bilsetet. Plutselig stopper Sindre opp og fjerner hånda si. Jeg åpner øynene og ser spørrende på han. Han smiler bare tilbake til meg uten å si noe som helst.

Akkurat nå er jeg så kåt at jeg nesten begynner å ta på meg selv, men jeg lar være. Jeg ser ned på shortsen til Sindre, og på teltet som plutselig hadde reist seg der nede. Jeg løfter hånda for å kjenne, men Sindre stopper meg. Åååh, hvorfor pirrer han meg på denne måten? Jeg sukker tungt og slenger meg tilbake i setet. Sindre fniser.

Jeg titter ut av vinduet på den flotte, store fjorden vi kjører forbi. Det er ingen hus i sikte, kun vakker natur. Jeg smiler og tenker på hvor heldig jeg egentlig er. Mens jeg ser ut av vinduet kjenner jeg nok en gang hånda til Sindre på låret. Denne gangen stopper han ikke. Hånda fortsetter helt opp til fitta, og fingrene hans glir over de våte kjønnsleppene mine.

Jeg kjenner det pumpe godt i fitta nå, og jeg sprer bena for å få fingrene hans inni meg. I stedet kjører han inn til en busslomme og stopper bilen, ser på meg og lener seg over på min side. Han tar tak i spaken på siden av setet som legger setet helt ned. Jeg blir liggende halvveis i baksetet på bilen med Sindre liggende over meg.

Jeg drar forsiktig ned shortsen hans så pikken spretter frem. Jeg tar tak i den stive, deilige staken hans og runker ham forsiktig. Sindre legger hånda si over fitta mi igjen, så smetter han inn et par fingre i den våte grotta. Jeg gir fra meg et digert stønn og lukker øynene. Det er så deilig! Måten han beveger fingrene sine er utrolig, han vet så godt hva han skal gjøre for å få meg til å eksplodere.

Før jeg vet ordet av det bytter han ut fingrene med den deilige pikken sin. Jeg kjenner den stive pikken gli sakte inn i meg, følelsen er så kraftig og intens! Han fyller meg helt opp før han begynner å skli ut og inn. Han kjører på hardere og hardere, og stønningen min blir bare høyere og høyere for hvert eneste støt. Sindre begynner å stønne han også. Jeg griper tak i ryggen hans og klorer meg fast.

Kroppene våre presses mot hverandre mens Sindre støter inn og ut av meg i et raskt og deilig tempo. Jeg merker at han ikke klarer å holde ut i timevis som han gjør til vanlig. Selv kjenner jeg orgasmen ikke er alt for langt unna, den bygger seg opp inni meg og føles kraftigere enn vanlig. Sindre trekker seg plutselig ut av meg og hinter til at jeg skal sette på oppå ham i stedet.

Det tar ikke lang tid før vi har byttet plass og jeg setter meg oppå pikken hans. Aah… Følelsen jeg får når jeg setter meg oppå ham er ubeskrivelig. Sindre tar tak i hoftene mine og hjelper til. Jeg kjenner at orgasmen er rett rundt hjørnet, og jeg kjører på enda fortere. Sindre merker med en gang hva som foregår og setter inn noen kraftige støt som utløser alt.

Jeg kjenner orgasmen fylle seg opp i hele kroppen, og den stopper ikke. Følelsen kommer enda en gang, og kraftigere denne gangen! Jeg skjelver oppå ham før orgasmen avtar, og jeg løfter meg forsiktig av pikken hans. Jeg huker meg ned på gulvet og lener meg fremover for å ta pikken hans i munnen. Jeg tar et fast grep rundt den, blunker til Sindre og trer leppene rundt pikken. Tunga mi leker med penishodet mens leppene sklir lengre og lengre nedover pikken.

Han er så hard og stiv, pikken er klar til å sprenge når som helst. Jeg tar tak i ballene og masserer de rolig mens munnen jobber intenst. Jeg merker at det ikke er lenge før han kommer og setter opp tempoet. I det jeg gjør det rykker han til og jeg kjenner den varme sæden fylle opp munnen min. Jeg fortsetter å suge helt til orgasmen er ferdig, og lener meg rolig tilbake. Jeg smiler til Sindre som smiler slapt tilbake til meg. Det kunne ikke blitt en bedre start på ferien, og jeg vet godt hvordan den vil fortsette…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du