Våt St. Hans-feiring med Marcus

Det var St. Hans 2017 og hele vennegjengen var endelig samlet igjen. Sola skinte der vi satt ved vannkanten og grillet, alt var rett og slett helt perfekt. Ølboksene blei sprettet så fort vi kom på plass, og de fleste hadde allerede rukket å bli brisne. Jeg smugtittet bort på Marcus som satt på andre siden av bålet. Det brune håret hans var fremdeles litt vått etter dukkerten han tok i sta. Han satt der kun i en sort badeshorts og bar overkropp.

Jeg beit meg i leppa da jeg studerte den deilige kroppen hans. Plutselig kjente jeg en skulder skumpe borti meg. Line så på meg og fniste. Hun ga meg det blikket jeg alltid pleier å gi henne når hun er forelska i noen. Jeg hadde lenge vært betatt av Marcus, men den siste tida hadde det bare blitt enda mer intenst. Det var flere ganger jeg følte vi hadde fått litt øyekontakt, men jeg hadde aldri snakket sånn ordentlig med han. Vi var en ganske så stor vennegjeng, og Marcus pleide å være mest med gutta.

Klokken hadde allerede rukket å bli ni på kvelden, og vi begynte å bevege oss bort til det gigantiske St. Hans bålet som sto litt lenger bort på stranden. Andreas fikk æren av å tenne bålet i år og sto klar med lighter og tennvæske. Sakte, men sikkert ble det fyr i bålet, og alle jublet over de nydelige flammene. Vi kunne se flere bål noen hundre meter bort på stranden som lyste opp og lagde stemning.

Jeg var glad jeg hadde på den korte sommerkjolen siden varmen slo til så kraftig. Jeg klarte ikke stå lenge ved bålet før jeg bestemte meg for å gå ned til vannkanten og kjøle beina litt. Jeg tråkket forsiktig uti det lunka vannet. Aaah, så deilig. Jeg gikk så langt ut at jeg måtte løfte kjolen for at den ikke skulle bli våt. Plutselig hørte jeg noe i vannet bak meg. Jeg snudde meg og fikk øye på Marcus. Hjertet hoppet plutselig over noen slag, og jeg kjente en intens kribling i hele kroppen, spesielt i underlivet.

«Du ble varm du også, ja?», kom det fra Marcus. Jeg nikket og smilte. Han kom nærmere og nærmere, og jeg måtte trekke pusten dypt. Jeg hadde lagt merke til at han hadde kikket litt ekstra bort på meg i kveld, og jeg følte på meg at det var en grunn til det. Han smilte og tok tak forsiktig tak i hånda mi. «Tok du denne nylig?», spurte han og hinta til tatoveringen jeg hadde på håndleddet. Jeg svarte at jeg hadde hatt den en god stund, men at jeg hadde planer om å ta flere.

Hånden til Marcus slapp ikke taket i meg, i stedet tok han tak i den andre armen min også. Det begynte plutselig å pumpe kraftig i fitta, og jeg beit meg forsiktig i leppa. «Du er veldig pen», sa han og smilte litt beskjedent. Jeg merket jeg ble rød i kinnene og kikket ned i vannet. Han tok forsiktig tak i haka mi og løftet ansiktet mitt opp igjen.

Før jeg visste ordet av de traff de deilige og saftige leppene hans mine. Tunga hans begynte å rotere rolig mot min, og jeg kunne kjenne pikken hans begynne å vokse i shortsen. Han presset seg enda nærmere meg, og flyttet den andre hånden sin til rumpa mi. Han tok et fast grep og masserte rumpa mi på en pirrende måte. Jeg kunne kjenne fitta mi bli våtere og våtere etterhvert som hånden hans flyttet seg lengre innover mot innsiden av låret.

Jeg klarte ikke la være å legge hånda mi på den stive pikken hans. Jeg begynte å massere den utenpå shortsen, noe som gjorde meg kåtere enn jeg allerede var. Jeg kikket rask opp mot bålet, siden vi hadde gått litt lengre vekk fra de andre kunne jeg ikke se så mye bak buskene. Hånden til Marcus hadde nådd trusekanten, og jeg kjente den intense, kilende følelsen jeg fikk i fitta.

Før jeg visst ordet av det smatt hånden hans innenfor trusa mi. Fingrene hans lekte seg rundt på kjønnsleppene før de plutselig sklei inn i fitta. Fingrene hans fylte meg opp og presset mot g-punktet, og jeg klarte nesten ikke stå oppreist lengre. Jeg dro ned shortsen hans så den stive pikken spratt ut. Marcus dro ned trusa mi og byttet raskt ut fingrene med pikken sin. Alt skjedde så raskt!

Pikken hans sklei sakte inn i den våte fitta mi, og jeg kunne kjenne hvor tykk og deilig den var. Han løftet meg opp og ned på den stive pikken sin med de kraftige og veltrente armene sine. Jeg klarte ikke la være å stønne, det var så godt! Han fortsatte en god stund før jeg merket han holdt på å komme. Jeg kysset han nedover halsen mens jeg holdt et godt tak rundt nakken hans.

Markus dro meg hardere inntil seg. Jeg kunne høre på stønningen hans at han var nære en orgasme. Plutselig rykket han til, og jeg kjente en deilig og varm væske strømme inn i meg. De sterke armene hans slapp meg sakte ned igjen. Vi så på hverandre og smilte. Jeg kunne se i øynene hans at kvelden ville by på enda mer moro…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og