Lisa tester Sommerpakken fra Nytelse.no!

Endelig er Sommerpakken fra Nytelse.no her igjen – sommeren er tid for flørting, og vi har laget en spennende boks med alt man trenger for deilig sommersex. Sommerpakken anbefales til kvinner og par, da innholdet mest er rettet mot kvinner.

For å gjenta suksessen fra i fjor har vi valgt å lage en helt spesiell sommerpakke. Årets innhold holder høy kvalitet og er variert nok til å by på mange spennende opplevelser. Du får blant annet enn silikonvibrator, et fjernstyrt vibrerende egg og en frekk analplugg med krystall på enden. Deilige produkter du kan nyte hvor som helst og når som helst – det er Sommerpakken!

Vi har fått Lisa til å teste årets Sommerpakke for oss og skrive sin ærlige mening om hva hun syntes:

Alt-i-ett er så mye enklere!

Jeg syns hele idéen med en slik sommerpakke er genial. Det å samle flere gode produkter i en pakke til en såpass god pris fikk i hvert fall meg til å ville kjøpe den. Produktene er dessuten akkurat passe store til å ha med seg uansett hvor du skal, de passer perfekt til å ha i veska!

Førsteinntrykket mitt av produktene var at de så skikkelig freshe og innbydende ut! Nå er jeg veldig svak for rosa, og en slik knall farge passer også veldig godt til sommeren.

Vibratoren var veldig deilig å bruke på grunn av det myke silikonet som ligger utenpå. Man kunne velge mellom mange ulike vibrasjoner, alt fra en litt svak til en ganske så heftig! Jeg liker personlig best kraftige vibrasjoner, og denne skuffa ikke meg i hvert fall. Formen på vibratoren var veldig deilig, akkurat passe lang og tykk etter min smak.

 

Egget hadde også veldig kraftige vibrasjoner som jeg likte veldig godt. Selv om egget ikke var så stort dekket det fortsatt alle mine krav til hvordan et egg burde være. Et vibrerende egg trenger dessuten ikke være stort så lenge det har de vibrasjonene man er på utkikk etter – noe den absolutt hadde!

 

Glidemiddel er jo absolutt et must når man bruker leketøy. Jeg likte godt at det fulgte med et glidemiddel slik at man slipper å kjøpe det utenom. Kvaliteten på gliden var det heller ikke noe å klage på. Flaska kunne kanskje vært større, men jeg hadde fortsatt mer igjen etter å ha testet alt opptil flere ganger.

 

Penisringen prøvde jeg på kjæresten min her om dagen, og jeg tror nok han var like fornøyd som meg! Det som er med penisringer er at de ofte kan være litt slakke, altså at de ikke strammer slik de burde. Denne penisringen gjorde jobben sin for å si det slik. Den strammet godt og typen var ekstra hard, han sier at orgasmen hans var kraftigere enn vanlig også.

Analpluggen likte jeg godt utseendet på. Den skinnende sølvfargen med lilla diamant-lignende stein i enden var jo spennende, det var bare å bøye seg fremover for å vise typen «pynten» min. Jeg syns den var veldig behagelig å bruke, størrelsen var akkurat passe for meg som er nybegynner. Den smatt inn og satt seg godt på plass – kunne ikke vært bedre!

Alt i alt likte jeg sommerpakken veldig godt, og den passer like godt alene som med en partner. Kjæresten min og jeg elsket den og kommer definitivt til å ha den med oss på ferieturene vi har planlagt i sommer.

Lyst på bedre sex i sommer? Kjøp Sommerpakken hos Nytelse.no nå!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.