Fox og Fiona: Han hadde 24 jenter på en kveld!

For dere som aldri har vært på sexfest før, anbefaler jeg å lese DETTE innlegget, der Fiona forteller hvor vilt det faktisk kan være (selv om det sjeldent blir så crazy). Og du må også få med deg DETTE innlegget, å lese hvordan det sluttet for hennes del. Den dama er vill!!!

Men hun lovet at jeg skulle fortelle min versjon, så her kommer det!
Jeg er forresten Fox, typen til Fiona, kvinneelsker, medmenneske, poet, treningsnarkoman,

Denne festen hadde vi visst om lenge, så vi hadde ganske god tid på å forberede oss! Og da kan man gjøre ganske mye kult på forhånd. Vi snakket om hva vi skulle ha på oss, og det snakket vi mye om. Vi skulle virkeliggjøre en fantasi, og da er halve morroa å se for seg hvordan man ønsker at ting skal være. Fiona var utrolig flott, som alltid. Hun har en selvtillit som må veie flere hundre kilo.. Hun hadde på seg en sort kjole, som nesten var helt gjennomsiktig. Håret falt i store bølger nedover ryggen hennes når hun spradet rundt i lokalet, slik bare hun kan gjøre. Alles øyne var på henne, og jeg var stolt og glad for at hun var jenta mi. Jeg så hvordan hun forførte flere menn på veien, og jeg så hvordan de andre reagerte på det. Etter at Fiona kom på festen, ble alle hemninger sluppet, for når hun viser seg så vet alle «Okei, det er en sånn type fest». Hun er som en heltinne, en stjerne. Hadde det ikke vært for at hun er verdens hyggeligste menneske, så hadde alle kvinnene hatet henne. Men hun er så lun, varm og snill at det er umulig å si noe stygt om henne.

Etter noen minutter på denne festen hadde Fiona forsvunnet og jeg var alene. Jeg så meg rundt i den enorme stuen, og mistenkte folk at dette var en fest med håndplukka gjester. Alle så råbra ut, men mest fordi selvtilliten og kåtskapen strålte i øynene. Det satt en jente på baren og flørtet med bartenderen. Hun sa fantastisk ut. Jeg vil tippe hun var 26 år ca. Det tykke håret var satt opp i en løs hestehale, og på seg hadde hun en herreskjorte. Det var det. Hun kjørte tydeligvis dagen-derpå looken. Jeg gikk bort til henne og blikkene våre møttes. Hun smilte og jeg tok tak i lårene hennes og dro henne til meg. Hun la armene rundt halsen min og jeg la hendene på hennes hofter. Jenta var smal rundt livet, men hadde nok pupper og rumpe til å forsørge en hel landsby. Jeg gikk ned på henne. Det var så enkelt! Hun hadde jo ikke truse på. Da hun nærmet seg klimaks løftet jeg henne opp. Hun var så lett som en fjær. Så la jeg henne i en sofa, hvor det allerede satt to andre par. Vi klinte litt og jeg kjente hvordan kuken desperat ville ha oppmerksomhet. Men jeg reiste meg opp, og gikk. Heldigvis endte historien godt for denne dama jeg hadde funnet, hun fikk bli med Fiona i et boblebad.

Noen ganger så dras jeg imot noe jeg absolutt ikke egentlig vill, på sexfronten. Og det skjedde nå også, big time! Fiona fortalte dere jo om det rommet som var stengt av, hvor man kunne melde seg på forskjellige sexaktiviteter. En av de var «tusenbein». Og det hørtes jo HELT latterlig ut. Det gikk ut på at menn skulle ta hverandre bakfra i en rekke. Og det fristet så enormt lite, men allikevel så mye, skjønner du?

Jeg MÅ bare se alt jeg ikke har sett, og være med på alt som er nytt.

Jeg valgte å komme litt for sent til oppmøtet. Orket ikke tanken på å stå der og bare «ehm, ja da begynner vi.. Hvem vil stå først?» Nei, ah, så kleint! Så når jeg kom inn i rommet.. Det var egentlig mest komisk. Da var de i gang og sleit med å finne en rytme som passet alle. Det endte med at et menneske begynte å le, og da knakk alle helt. Det var rett og slett ikke mulig å gjennomføre. Noe jeg egentlig er glad for. Vil jo ikke ligge med en mann.. Men jeg ville jo se allikevel. Kanskje for å føle på min egen sikkerhet på seksualiteten min? Jeg vet ikke. Glad for at jeg slapp! Men vi avtalte å konkurrere om hvem som ble kveldens «Jens». Pikenes Jens altså. Og det handlet absolutt ikke om å ligge med flest mulig. Det handlet om å være den mannen alle menn vil være, og alle kvinner vil ligge med.

Jeg valgte en taktikk som alltid funker på Fiona. Jeg gikk ut og fikk alle jentene til å le, og føle seg vel. I et rom med så mye «grisete» menn, så trekker damene ofte mot det som virker ufarlig. Så når festen skulle til å avsluttes, kunne jeg krysse følgende av «to-do- lista» :
– Tilfredsstilt av 7 damer samtidig.
– Nesten drukne i noens fittesaft.
– Golden Shower.
– Regissere tidenes villeste pornofilm, synd den aldri blir utgitt..
– Bli sugd av en mann (Han var dritgod, men det skjer nok ikke igjen)
– Kline med 24 jenter på en kveld.
– Se Fiona ha lekker sex med det flotteste kloden har å by på!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og