Fox og Fiona: Vill avslutning på sexfesten!

Hei igjen, så kult at så vanvittig mange leste innlegget mitt fra forrige uke! Dere som ikke har lest det enda, kan gjøre det HER. Og jeg anbefaler å gjøre det, for det var tidenes villeste sexfest!

Men jeg lovet å fortelle hvordan jeg valgte å avslutte kvelden, i det avskjermede rommet hvor man kunne sette opp ulike avtaler, så kunne folk dukke opp hvis de ønsket det.
Jeg valgte å invitere til squirtfest!

Og folk dukket opp! Uten å egentlig vite hva de sa ja til. Og jeg visste jo egentlig ikke det jeg heller. Men det som skjedde var helt fantastisk.

Det var en annen jente, og 7 menn som dukket opp. Jenten kom først og fortalte at hun alltid squirtet, og at det var kult at hun endelig var i et selskap hvor dette nesten var et must. Hun var ganske pen, men i motsetning til meg så var hun ikke naturlig. En sminkedukke ut av en annen verden, og muligens litt for vulgær. Men hun var grei, og hadde en bra kropp. Hun sa hun het Trine, men det gjorde hun nok ikke. Mennene dukket opp en etter en og Trine begynte å rote litt med en kar hun kjente fra før av. De andre mennene satt seg bare ned og så på meg. Kanskje ikke så rart? Jeg lå på et bord med spredte ben og fingret meg selv så intenst jeg kunne. Jeg ville bare se reaksjonen på de folka.. Kunne ønske jeg begynte rolig og var litt mer sensuell. Men jeg ble så ivrig av mennene som runket mens de satt helt nær meg. De var jo underdanige, siden jeg satt høyere opp enn de. Så det var ikke snakk om å ta spermen sin på meg. Det var uaktuelt. Denne gangen skulle vi bytte roller!
Etter hvert måtte jeg gjøre plass til Trine på bordet, og vi hadde skikkelig rå sex mens de andre så på. Det var kult! Jeg knullet henne med en stor dildo, mens jeg satt over trynet hennes og hun slikket meg. Hun var skikkelig deilig der hun lå!

Guttene rundt oss runket og koste seg og det hadde kommet noen damer inn etter hvert som knullet noen av mennene. Men avtalen var hele tiden at alles øyne måtte være på oss.

Plutselig ser Trine på meg og sier «nå gjør vi det». Så la vi oss på ryggen og fingret slik at saftene kunne strømme fritt. Jeg kjente hvordan trykket bygget seg opp, og plutselig klarte jeg ikke å holde det inne lenger. Jeg sprutet på alle som var for å se på oss, og ikke lenge etter gjorde Trine det samme. Det var som i en film! Noen av mennene kom samtidig med oss, fordi de ble litt overopphetet. Mens andre hadde litt mer kontroll. Jeg reiste meg opp, gikk ut at rommet og inn på badet for å ta meg en dusj. Deilig å være litt alene etter en så vill kveld! Jeg hadde med meg en liten bag med rent tøy, som jeg tok på. Så tok jeg taxi hjem.  Fox kom ikke hjem før en times tid etter meg. Han hadde en fin historie å fortelle fra kvelden også, tror dere kommer til å digge den!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du