Mile high club!

Min nye kjæreste Magnus og jeg skulle reise på en  kjærlighetsferie sammen.

For og teste noe nytt fikk han bestemme hva jeg skulle ha på meg på flyreisen ned. Det ble en kort trang kjole, en gjennomsiktig topp og høye sandaler. Magnus synes nemlig at truser og BH er overflødige plagg. Og det er jeg enig med han i. Puppene mine er så faste at jeg ikke trenger BH og det er deilig og luftig og gå uten truse under kjolen. Som sagt så gjort.

Allerede i innsjekkingen på flyplassen kjenner jeg at brystvortene mine stivner av spenning, og de synes tydlig gjennom toppen. Jeg kan til og med se spenningen i Magnus sine bukser, og jeg kan nesten ikke vente med og kjenne etter, og jeg gjør det litt i smug. Når vi kommer ombord på flyet har vi flaks. Vi sitter langt bak, og har ingen ved siden av oss. Jeg sprer bena litt så Magnus kan skimte fittehårene mine, så sprer jeg bena litt mer så han kan se hele busken, ikke så vanskelig med tanke på min mildt sagt minimale kjole.

Jeg nyter og leke litt med han, erte og hisse han opp, det hisser opp meg selv samtidig. Jeg kjenner at jeg bare blir våtere og våtere mellom bena. En herlig følelse. Magnus ser hvor kåte og slørete øynene mine er og aner den svake men tydlige duften av fittesaftene mine i kabinen.

Når vi får inn den obligatoriske maten lar han hånda si gli inn mellom låra mine. Legger den i den våte sprekken min. Jeg selv stryker opphisset hånda mi over buksa hans og får opp smekken. Jeg kjenner hvor herlig hard han er. Jeg får frem kuken og runker han sakte og forsiktig under matbrettet.

Til slutt klarer vi ikke lenger og reiser oss og går til toalettet lengst bak i flyet. Det er ledig og vi sniker oss inn sammen. Nå gjelder det og være litt kjapp. Jeg drar ned buksene hans og suger deilig den steinharde kuken hans. Så snur jeg meg rundt og setter det ene benet opp på toalettet.

Han drar opp den korte kjolen min, og setter seg ned og begynner og slikke meg bakfra. Holder til side rompeballene mine og slikker fitteleppene mine, og han kjenner hvor dryppende våt jeg er. Saftene mine renner i ansiktet hans. Tunga hans flytter seg til rompehullet mitt og han sirkler deilig og får meg til og stønne lavt men opphisset. Fingeren hans leiter seg inn i rompa mi, og han knuller meg med fingeren i rompa og jeg lengter så etter og få den deilige kuken hans der.

Knull meg i rompa, stønner jeg frem, hes av kåthet. Fort deg, kjør den inn nå, Magnus!

Kuken hans er hard og klar og glir inn i den trange analen min, jeg drar etter pusten og stønner: Åhh , ja knull meg sånn, fortsatt sånn, jeg kommer snart stønner jeg og strekker den ene hånden for og massere klitoris mens han jokker på inn og ut i rompa mi. Etter noen minutter kommer jeg med et orgasmeskrik. Rompehullet kniper hardt rundt kuken og det srammer ordentlig når han prøver og holde samme takt som før, men er nødt til og roe tempoet litt. Kroppen min gjennomstrømmes av orgasme etter orgasme mens han fortsetter og kjøre kuken ut og inn i det trange hullet mitt.

Han tar tak i de gyngende brystene mine og knuller meg hardere og hardere igjen, kuken hans svulmer til max og til slutt spruter han analen min full av varm sperma. Så tar Magnus frem en stor svart analplugg og kjører den opp i rompehullet mitt. Vi retter på klærne og går ut og setter oss på plassene våre, som om ingenting har skjedd. Og der jeg sitter på analpluggen i flysetet, kommer jeg i små deilige og hemlige analorgasmer resten av flyturen. Jeg fløy mer enn en gang på denne reisen, og det ble den herligste ferien i mitt liv!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du