Lise testet: Miss Bi

Kjære alle sammen, jeg har gledet meg så enormt til å fortelle dere om dette produktet. Det jeg hadde hørt på forhånd var at det var vanskelig å beskrive hvor bra Miss Bi var, man måtte oppleve det. Og sjelden har det stemt bedre! Har dere noen gang tenkt at en opplevelse ikke har mulighet til å bli bedre, og så plutselig blir den det allikevel? Slik er det med Miss Bi.

Det jeg har savnet i mange rabbitvibratorer (fordi det er det det er), er at «ørene» på kaninen ikke har vært «bestemte» nok for meg. De har ofte vært slik at hvis jeg presset de hardt mot klitoris, så har de bøyd seg og kommet på feil sted, og så har ikke vibrasjonene nådd frem. Men man kan trygt si at disse problemene slipper man med Miss Bi! Den har nemlig to motorer, en i skaftet og en i klitorisstimulatoren. Det er helt rått! Har jeg hatt en orgasme allerede, kan det av og til være litt tungt å falle over stupet en gang til. Det kreves litt fokus og en sterkt sexleketøy. Eller..Det vil si.. Det krever Miss Bi. Den vibrerer så kraftig, at jeg føler at skjelettet også får seg en omgang. Når jeg nå prøver å fortelle om Miss Bi, så bobler gleden innvendig. Jeg blir ivrig og får lyst til å klappe i hendene. Jeg ble faktisk så glad når jeg testet den, at jeg måtte ringe en venninne og be hun komme over å teste sammen med meg…

Vi har ikke kjent hverandre lenge, men jeg har fortalt at jeg tester produkter for Nytelse.no, og da ble hun mer enn gira på å være med å teste sammen med meg, hvis muligheten skulle by seg.
Vi traff hverandre på SO i Oslo, og tok noen øl mens vi snakket om løst og fast. Hun minner egentlig litt om meg.. Feminin helt ut i fingerspissene, men med en trang til å ha en jente på besøk i sengen fra tid til annen. Det er fantastisk!

Jeg hadde med Miss Bi i vesken, så vi bestemte oss for å dra hjem til henne, så samboeren min ikke forstyrret. Vi kom innenfor døren, og siden det hadde vært litt kjølig i taxi-kø, så tok vi oss en dusj. Det ble selvsagt en del klining. Og skal jeg være ærlig, så klarte jeg ikke å holde meg unna brystene hennes. De er fantastisk flotte, fordi de er så store og faste. De største brystene jeg har begravet hodet mitt i noen gang. Jeg blir helt gal av dem!
Men etter hvert dro jeg frem Miss Bi, og førte den inn i henne. Den er ganske tykk rundt skaftet, men hun var så våt at den sklei rett inn! Den har skikkelig kule former, som fyller opp en pike helt perfekt! Men når den var vel inne trakk hun seg unna og satt opp et ansiktsuttrykk som fortalte alt jeg trengte å vite. Hun smilte fra øre til øre! Så satt hun seg på krakken inne i dusjen, dro meg mot seg og kysset meg dypt mens hun dyttet vibratoren langt inn i sin egen mus. Etter noen sekunder pustet hun tyngre, og før jeg rakk å skjønne hvor bra hun hadde det, klemte hun meg enda tettere mot seg, la hodet bakover og hylte ut i en deilig orgasme.

«Var den bra eller?»
«Den er jo helt syk!»
«Hva mener du?» Jeg måtte le litt.
«Den er jo kraftig på en helt vill måte!»
«Ja, jeg vet det. Men ville du kjøpt den selv?»
«Jeg SKAL kjøpe den, den er den beste jeg har vært borti!»

Vi lå sammen flere ganger den kvelden. Hun fikk ikke nok av verken meg eller Miss Bi. Og jeg fikk heller ikke nok, skal jeg være ærlig. Fikk ikke nok av hun som ikke klarte å styre kroppen sin, fikk ikke nok av dette leketøyet som fylte meg opp og ga meg så mye kraft jeg fortjener og jeg fikk ikke nok at den ekstreme lysten som var i rommet.

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,