Derfor bør denne dagen feires!

Nå er dagen her som menn verden over har ventet på siden samme dag i fjor! 14 mars, dagen da middagen er bestemt på forhånd og ungene må legge seg litt ekstra tidlig. Jepp, det er Biff&Blowjob-dagen!

Dagen ble introdusert av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert for å bli motstykke til Valentinsdagen, en dag som kvinnen skal vise sin kjærlighet til sin kjære, og sette ham i sentrum. Istedenfor kort med ymse kjærlighetserklæringer og konfekt, er det biff og oralsex som er i fokus.

Det foreligger en mistanke om at menn ikke får det de fortjener 14 mars, til tross for iherdig innsats måneden før! Hvert par må selv velge om de skal feire dagen, og i hvor stor grad. Men det finnes gode grunner til å ta feiringen av denne dagen helt ut!

Hans orgasmer forebygger kreft!
Ny forskning viser at menn som har orgasme rundt 20 ganger i måneden, reduserte sjansen for å få prostatakreft med 20 prosent. Ifølge en av forskerne bak studien skyldes det trolig fordi en mannlig orgasme produserer hormonet oxytocin – som kan redusere blodtrykket, og det er heller ikke et minus! Siden det er vanskelig å finne navn på forskeren som kom med disse påstandene, kan man velge å ikke tro på det. Men hvis noen slenger kreft-kortet i bordet, er ikke vi i noen posisjon til å betvile dette!

Orgasmer virker smertelindrende!
Orgasmer skal ha en smertelindrende effekt, fordi hjernen oversvømmes med endorfiner!

Mannen trenger bekreftelse!
Akkurat som oss kvinner, trenger mannen bekreftelse! Og finnes det noe tydeligere tegn på at du liker staken hans, enn å ta den i munnen?  Det handler om kjærlighet og oppmerksomhet til hans kjønnsorgan!


Det gir liv til parforholdet!
Er man i et forhold hvor en blowjob ikke er dagligdags, så kan denne dagen være en god unnskyldning for å tilføre litt ekstra krydder i sexlivet! Å prøve nye ting i sengen gir uten tvil liv i parforholdet, og en blowjob av og til er absolutt en god måte å tilfredsstille hans behov for «noe ekstra».

Hun blir i bedre humør!
Ifølge en studie fra The State University of New York inneholder mannens sperm flere gunstige stoffer som blant annet får deg i bedre humør og som gjør at du sover bedre. Forskerne hevder også av kvinner som utfører oralsex regelmessig scorer bedre på kognitive tester og har mindre sjans for å bli deprimert, skriver Daily Mail.
293 kvinner deltok i studien der de fylte ut spørreskjemaer med spørsmål om deres sexliv.
Sperm er næringsrikt!
Sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolestrol, magnesium, kopper og sink. Altså er dette en god kilde til flere viktige næringsstoffer!

Sliter du med å få henne til å utføre oralsex på deg? Lær hvordan HER!
Synes du der er ubehagelig å utføre oralsex? Få noen gode tips HER!

 

 

 Slik steker du biffen!

1. Temperer kjøttet. De fleste oppskrifter be deg ta ut kjøttet av kjøleskapet en halv time før du skal steke det. Det funker på et restaurantkjøkken som holder 35 grader, men er ikke nok hjemme hos folk. Målet er at kjøttet skal nå romtemperatur før du legger det i pannen.
2. Salt kjøttet rett før du steker det. En gammel regel sier at saltet trekker ut kjøttsaften, men det er veldig overdrevet hvor stor effekt dette har. Hvis du salter rett før er det uansett helt minimalt, og stekeskorpen får bedre smak hvis kjøttet er saltet først.
3.Varm panne! Bruk en tung panne, ikke en tynnbunnet fislepanne. Du trenger skikkelig høy varme for å få perfekt biff!
4. Ikke stek for mange biffer av gangen. Hvis du har mange biffer i panna samtidig, faller temperaturen og biffen blir mer kokt enn stekt.
5. Stek i olje. Mange oppskrifter ber deg steke i an blanding av smør og olje for at ikke smøret skal brenne seg. Dette er naturligvis bare tøv, for smøret brenner seg på samme temperatur uansett om det er blandet med olje eller ikke. Stek kjøttet hardt i olje til du har fått skikelig dyp brunfarge.
6. Senk varmen. Når du er fornøyd med bruningen, senk temperaturen og ha i smør mot slutten, sammen med en kvast rosmarin eller timian, og et par knuste hvitløksfedd.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.