Få supersex: Gi han oralsex!

Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie. Kanskje ikke så rart? Om en hard, bankende ereksjon virker aldri så forlokkende, er en myk og varm tunge så godt som uimotståelig!

Dette er den ultimate guiden til oralsex, for henne (eller han) til å utføre på han. Du skal få gode tips, triks og inspirasjon. Men du må ikke være redd for å gå ut av komfortsonen din og teste nye ting!

Få han til å sveve!

Stilling +!
– Han står, du sitter på sengekanten (eller annet møbel i passende høyde). Det blir litt ekstra spennende for han og mye mer behagelig for deg! Og hendene din er helt fri til å stimulere andre deler av kroppen hans! Ta et grep om rumpeballene, og lag store sirkler. Da stimulerer du anusområdet uten å være for direkte!
– Han står, du ligger på kne foran han. Det er mer komfortabelt enn å ligge ved siden av han. Og han vil oppleve deg som litt mer underdanig, og det digger gutta! (Men husk, du har fremdels balletaket!)

En fest for øynene! La lyset være på så han kan se hva du gjør. Gi han orkesterplass ved å ta håret opp i en strikk og hvis du er modig ; se han i øynene!

Men ikke ennå… Slikk deg nedover kroppen hans og til penis. Hopp fullstendig over den og kyss deg nedover langs lårene. Ert han, pirr han og vent med å gå rett på godsakene til han er helt sprekkeferdig!

Bruk hendene også! Få håndbevegelsene under kontroll før du bruker munnen. Ikke trekk eller napp i forhuden, men håndter den så den glir opp og ned langs penishodet. Spytt på penis, fordi hvis den er tørr, er ingenting godt! Bruk alltid begge hendene. Den ene skal behandle penis, den andre området rundt. Kil testiklene, stryk området rundt. Eller brukt begge hendene på penis. Variasjon er spennende, og utrolig deilig!

Vått er godt! Før du setter kursen nedover, la det samle seg masse spytt i munnen din. Det kan også bli vanskelig å opprettholde fuktigheten underveis, så det er lurt å ha et glass vann i nærheten!

Action! Gå ned og slik som på kjærlighet på pinne. Et langt slikk fra roten og opp til hodet. Form så munnen til en «O» og smett munnen over ereksjonen hans i en bevegelse og ta han inn så dypt inn du klarer. Det skal være behagelig for deg også! Grip så rundt penisroten med en hånd mens du lar munnen gli opp og ned. Den grunnleggende håndbevegelsen er den samme: La hånden gli opp og ned, lukk den når du kommer til hodet. La tungen virvle rundt penishodet når du kommer dit. Lag litt vakum av og til.

Øk på i innspurten! På samme måte som med kvinner, er det viktig å holde en jevn rytme for å bygge opp spenningen. Men når han nærmer seg utløsningen, øk farten og trykket!

Fellatio-finalen! Hvis du ikke vil avslutte med han i munnen din, bytt til samleie rett før det avgjørende øyeblikket. Ellers er det en mulighet å svelge.. Men hvis du ikke ønsker det, kan du la han komme utover brystene dine, i hånden din eller over seg selv. Men hva enn du gjør..IKKE lag et nummer av det. Han skal ikke skamme seg for at han kommer.

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du