Hans beste sommerminne!

Jeg fylte de små luftrommene som var igjen i kofferten med sokker og boxershortser før jeg tvang igjen lokket. Pakking var kanskje ikke min sterkeste side, men dette var en fin taktikk jeg hadde lært meg. Opprinnelig var den utviklet i forbindelse med påsken, når man kan fylle en hel boks med smågodt for bare 49 kroner på Statoil. Da gjelder det å være rasjonell og fylle hullene med non stop og marshmallows.

Endelig var tiden inne til å dra. Tre hele dager alene på hytten ved sjøen. Herlig. Ikke det at jeg hadde det så fælt hjemme. Det var ikke noen andre enn Raphael og meg. Raphael var for øvrig en hund og gjorde ikke mye ut av seg, men det skulle bli vidunderlig å komme bort fra 14-timers arbeidsdager og kaos. Med Raphael i trygg forvaring hos min søster, satte jeg meg i bilen og kjørte de få milene til hytten.

Den hete sommervinden som strøk over de hårete bena mine gav meg en indre ro. Bare rolige bølgeskvulp og noen sommerkåte gresshopper forhindret total stillhet. Da rekene jeg hadde med var vel fortært, var det allerede mørkt. Allikevel hadde jeg lyst til å ta en tur ned til stranden. Jeg tok av meg de få plaggene jeg hadde på, og slengte et håndkle rundt meg før jeg gikk.

Lenge gikk jeg i vannkanten og lot det lunkne vannet skylle vekk all skitt av de klamme føttene mine. Hvert støvkorn, hvert sokkelo, hver døde hudcelle forsvant. Bare myk, blek hud igjen. Deretter kastet jeg håndklet, og lot hele den slitne kroppen gli ned i det mørke, skinnende vannet. Jeg lukket øynene og åpnet dem igjen. Det var virkelig mørkt. Ikke et lys. Bare månen gjorde det mulig å se for menneskeøyet. Da jeg var ferdigbadet, skle jeg opp på stranden som en hval og la meg på ryggen på håndklet.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg lå slik på stranden den hete sommernatten, men jeg må i hvert fall ha duppet av. Jeg våknet brått av at noen snublet i meg. Jeg slo opp øynene og stirret rett opp i fjeset på en ung kvinne. Hun hadde armene på hver sin side av mine, der hun hadde knelt over det ene låret mitt da hun falt. I mørket kunne jeg se at det lange blonde håret var vått, så jeg forstod at hun også hadde badet. Det var lenge siden sist jeg hadde hatt en kvinne så nærme. Jeg hadde fått dem litt i vrangstrupen takket være min siste eks, men nå kunne jeg kjenne det krible i kroppen.

Det slo meg plutselig at hun hadde ligget der unaturlig lenge nå. Jeg gruet meg til at hun hvert øyblikk ville kaste seg av meg og beklage, men hun ble liggende. Øynene blinket i blått og etterhvert som nattesynet mitt ble aktivert, så jeg tydelig det sommerbrune ansiktet hennes. Hun var vakker. Jeg håpet så inderlig at hun ikke skulle reise seg og det gjorde hun heller ikke.

I all denne vidunderlig spenning hadde jeg ikke tenkt over hvor kald jeg egentlig hadde blitt. Ikke før en varm stripe av væske strøk meg over låret kjente jeg det. Først da skjønte jeg at hun var naken. Det strømmet en deilig følelse gjennom meg, og med den blod ned til et organ som hadde vært stille så altfor lenge. Jeg ble litt flau da penisen min støtte mot magen hennes og igjen trodde jeg hun skulle gå. Hun gjorde ikke det. Istedenfor grep hun den ene hånden min og lot det føle hennes klissvåte kjønn. Jeg strøk henne over kinnet med den andre hånden og hun stønnet i det jeg stakk to fingre inn i henne. Så dyttet hun fra med armene og flyttet det ene benet så hun ble sittende på knærne over skrevs over meg. Jeg strøk henne videre nedover halsen og stoppet da jeg kom til brystene. Hun svarte med å bøye seg tilbake å kile meg kjærlig.

Jeg tenkte så hardt jeg kunne på ekle kryp og isøde for å styre meg. Den varme saften hennes strømmet ned langs underarmen min og jeg trakk til meg armen for å slikke den. Smidig snudde hun seg slik at hun nå satt med ryggen til, fremdeles over skrevs. Under hunden hennes danset skulderbladene da hun bøyde seg ned og slikket meg forsiktig på penishodet. Jeg holdt pusten og nøt denne stunden. De myke leppene fortsatte, og snart tok jeg tak over den spretne rumpen og dro den sivende åpningen mot meg. Først var tungen min bare så vidt borti den glattbarberte huden. Den søte sevjen hennes gjorde meg så forfryktelig kåt, og snart drakk jeg som en viking. Fingrene min befølte hennes levende klitoris, samtidig som hun jobbet hardt i motsatt ende. Hender, hud og væske fløt om hverandre i et vidunderlig samspill.

Med et godt grep rundt penisen min snudde hun seg tilbake. Enda en gang bøyde hun seg ned, denne gangen mot ansiktet mitt. Den kalde nesetippen hennes streifet over leppene og kinnet mitt. Det formerlig grøsset av yr i meg. Hun vred hodet tilbake slik at leppene hennes nå møtte mine samtidig som hun trakk kroppen noe tilbake. Hånden hennes forlot penisen og med tungen i munnen min og begge hendene mine på brystene lot hun seg senke ned over den stive penisen.

Jeg slapp henne inntil meg så vi kom så tett inntil hverandre som over hodet mulig. Hun ynket og stønnet mens søt, seig kvinne-nektar vætet oss begge. Med en brå, men kontrollert bevegelse var jeg over henne. Jeg lirket armene under henne og løftet henne opp til brystet mitt. Fremdeles med penisen mellom bena hennes, bar jeg henne tilbake til hyttaen hvor vi tilbragte resten av natten sammen.

Jeg husker så godt vår første natt, men som verdens heldigste mann som jeg er, mistet jeg tellingen på slike netter lenge før vi ble forlovet.

Ønsker du at vi skal publisere din novelle? Alle publiserte noveller blir belønnet med et gavekort på 500kr!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.