«Jeg får ikke orgasme!»

Vi hører, leser og kjemper mye om den. Den store orgasmen som tydeligvis alltid ligger rett foran føttene våre. Men hvorfor er det så mye snakk om den?
Svaret er enkelt: Fordi mange strever med å oppnå den berømte orgasmen.

Nå skal du i ro og mak sette deg ned å lese de ordene du nå har foran deg. Du skal la det synke inn at orgasme for kvinner faktisk ikke er gjort i en håndvending, og du skal plukke opp tips til hvordan du kan komme et skritt nærmere, eller kanskje til og med helt i mål.

Jeg vil gjerne begynne med å dele opp orgasmene i to typer (selv om man egentlig kan dele dem opp i like mange typer, som det er kvinner på jorda).
– Orgasmen du får med en partner.
– Orgasmen du får alene.
Svært, svært få kvinner får orgasme med en partner, og da spesielt ved vanlig «ut og inn»-samleie. Det kan være veldig godt, men fører sjelden til orgasme. I tillegg så sliter kvinner med å slappe godt nok av til å få orgasme, når de er sammen med en partner.

 

shutterstock_82821970


Så om du sliter med å få orgasme, så legg «partner-orgasmen» på hylla for en liten periode, og øv deg alene. Hvis ikke du selv vet hvordan du skal få orgasme, så kan du hvertfall ikke forvente at andre skal vite det. Og kjære deg, ikke stress med å oppnå orgasme. Ta et skritt av gangen. Ta litt på deg selv i dusjen. Hvor kjennes det godt?

Mange kvinner synes det er flaut å onanere. Og det er helt OK. Men før eller siden må man bare gjøre det.

«Jeg døde litt inni meg av tanken på å onanere. Stikke fingrene inn i meg selv, liksom? Nei, ellers takk. Men så fikk jeg er gratis vibrator i en gavepose, og en pike blir jo nysgjerrig. Så jeg sa til meg selv: Frida. Nå låser du deg inn på soverommet, trekker for gardinene og du får ikke lov å gå ut i verden igjen før denne vibratoren er testet! Så da måtte jeg liksom.. Så jeg gjemte meg under dyna og snek vibratoren ned til klitoris. Og det var så deilig at alle hemninger bare forsvant! At jeg var flau og sjenert, det glemte jeg..36 år skulle det gå før jeg turte å utforske min egen kropp.. Nå er jeg helt hektet på vibratorer av alle slag. Jeg bruker også vibratorer sammen med mannen min, og han syntes det er helt topp! Han vil jo bare at jeg skal ha det så godt som mulig».

Men ok. Så har du bestemt deg for at i dag er dagen! Men du føler deg presset av deg selv, og ikke særlig tent. Da vil jeg anbefale og enten lese en erotisk novelle, som du finner haugevis av her på Nyevibber.no, eller se en erotisk film. Ikke vær redd for at den norske stat overvåker deg og henger deg ut offentlig fordi du ser på erotisk film. De aller fleste nordmenn ser jevnlig på porno, det har blitt helt vanlig.

Og så er trikset å øve MASSE. Man er ikke nødvendigvis ekspert første gangen. Prøv deg frem. Og når du etter hvert har funnet triks som kan føre deg til himmels, ta kan du ta «partner-orgasmen» ned fra hylla igjen. Du vet hvor man skal ta på deg for at det skal føles himmelsk, og du vet hva som hvertfall ikke funker.

Når du var liten og spilte fotball, måtte du stå mye alene å øve. Du skøyt på mål hundrevis av ganger, og noen ganger traff du. Du traff oftere og oftere og til slutt følte du deg trygg nok til å spille på lag med noen andre. Sånn er det også med orgasme.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du