En påske med Lise

Jeg våknet og kjente meg litt ør. Hva var det som skjedde før jeg sovnet? Vi drakk ikke, så jeg var ikke full og ikke i bakrus.

Jeg lå en liten stund og bare kjente etter. Kjente noe kaldt rundt håndleddene, og det begynte å demre for meg. Hørte lyder fra rommet ved siden av; fra badet. Lyden av rennende vann, så ble det helt stille. Jeg forsøkte ikke engang å reise meg for å stå opp, jeg visste at det var nytteløst. Jeg ville bli liggende her til hun bestemte seg for å låse opp og fjerne håndjernene.

Håndjern hadde jeg opplevd før, men jeg hadde aldri tidligere våknet med håndjern på både hender og føtter. Jeg visste at jeg var prisgitt henne så lenge hun fant det for godt. Ingen ville savne meg; det var formiddag og det var lørdag før palmesøndag og jeg skulle ikke på jobb før tirsdag om en uke, så arbeidskamerater ville ikke savne. Venner og familie visste at jeg skulle være alene sammen med Mie hele påsken.

Lise er kjæresten min, og nå ligger jeg altså her i sengen uten klær, men med håndjern rundt både hender og føtter.

Hun hadde vært litt hemmelighetsfull den siste tiden, hun hadde gått med et lurt smil, og hver gang jeg forsøkte å spørre, mumlet hun noe om vent og se. Det var en lys, fin og varm leilighet vi hadde leid på et feriesenter like utenfor Lübek i Tyskland, så til tross for frihetsberøvelsen hadde jeg det ganske fint her jeg lå. Displayet på klokkeradioen viste 13.48 da døren til badet gikk opp. Jeg kunne ikke se døren fra min posisjon i sengen, men til tross for den svake musikken som svakt lød fra høytalerne, kunne jeg høre dørhåndtaket bli trykket ned og jeg kunne høre døren forsiktig ble lukket igjen før det ble stille igjen. Jeg lå urørlig en stund til, jeg kjente ikke noe ubehag, håndjernene var festet til sengen med ganske stramme rep, så det var ikke stort rom for bevegelser, men jeg kunne bevege på hodet, og gjennom et speil som var stilt opp, kunne jeg se Lise sitte på en stol og gre håret. Lise har langt, bølget, brunsort hår som omkranser et vakkert ansikt med blå øyne og markerte øyebryn som hun napper, lange mørke øyevipper, en liten, men vakker nese og en munn som alltid er rød av leppestift. Lise er ikke så høy; 159cm på strømpelesten. Hun har en velformet kropp, litt rund i formene og med bryster som hun synes er for store i forhold til sin egen kroppsstørrelse. Jeg derimot elsker brystene hennes. Jeg har alltid vært svak for store bryster, og siden vi ble kjent med hverandre for noen år siden, så har jeg fått leke med dem så ofte som jeg har hatt lyst.

Gjennom speilet kunne jeg se at hun hadde en morgenkåpe på, en sånn silkeaktig i rødt og gull. Den var ikke lukket foran, men dekket likevel mesteparten av brystene. Det som var på nedsiden av navlen kunne jeg ikke se, og forsøke strekke seg, visste jeg var nytteløst. Jeg hadde sett henne naken og vi hadde elsket sammen utallige ganger, men likevel var jeg besatt av kroppen hennes, og kunne ikke få nok av den. Jeg kjente at det begynte å røre seg mellom beina mine. Med ett reiste hun seg og snudde seg rundt, jeg kunne i speilet bare se den røde morgenkåpen som dekket ryggen til Lise. Så ble hun borte fra speilbildet. Jeg lukket øynene, vet ikke hvor lenge jeg lå slik, men da jeg åpnet øynene igjen var hun der i speilet. Nå var morgenkåpen borte og erstattet med undertøy; knall rødt undertøy slik du ønsker kvinnen din skal være kledd når du kler av henne. Jeg vet ikke om hun hadde truse på, for hun satt på samme måten som tidligere, så jeg fikk ikke utsyn lenger ned enn til midt på magen. Jeg sukket oppgitt, lukket øynene og kjente at jeg hadde ståpikk, virkelig hard ståpikk til tross for at jeg visste at vi hadde hatt sex både i går kveld og tidlig i dag morges. Jeg hadde riktignok ikke fått utløsning i morges, for like før jeg skulle pumpe henne full så reiste hun seg og gikk. Hun sa jeg måtte vente med resten til etterpå, og nå lå jeg her lenket til sengen, med ståpikk og uten mulighet til verken å tilfredsstille henne eller meg selv. Jeg sukket igjen, men slo øynene opp da en hånd berørte føttene mine. Jeg kunne se henne, men ellers ikke gjøre annet enn smile og si at hun så deilig ut.

Lise begynte nå en behandling som var nesten uutholdelig. Hadde jeg ikke vært bundet, så hadde det vært uutholdelig å ligge slik; da hadde jeg kastet meg over henne og pult henne rått og brutalt kun med tanke på egen utløsning, for husk som jeg nettopp nevnte, da vi tidligere på dagen hadde hatt sex, så hadde hun etter å ha fått sine orgasmer bare reist seg og gått like før jeg kunne få utløsning. Nå hadde hun fullstendig kontroll, og hun brukte hender og munn på hele meg, bare ikke på pikken. Jeg nyter både å bli kloret, bitt og kløpet, og hun gjorde akkurat det, og hun gjorde det akkurat så hardt at det var litt smertefullt hele tiden. Jeg vet ikke hvor lenge hun holdt på, men det virket som om det varte en liten evighet. Da hun reiste seg og gikk, og jeg igjen kikket på klokkeradioen, var den bare 14.37, så lenge hadde hun ikke gledet meg med sin lette tortur. Hun kom tilbake og gav meg litt vann; jeg svelget unna så godt man kan når man ligger i en seng, resten rant ned over halsen….

Jeg må ha sovnet for da jeg våknet var klokken 16.00. Jeg vet ikke om jeg våknet av lyden av dørklokken, eller om det var av fluen som satte seg på nesen min. Begge deler kjentes i hvert fall like ubehagelig. Jeg så mot døren, den var lukket inntil, men ikke helt igjen. Lise var ute av rommet, og bortsett fra musikken var det helt stille i leiligheten. Så hørte jeg lyden av stemmer; det var Lises stemme og en stemme jeg ikke kjente. Stemmen var mørk; den kunne tilhøre en kvinne, men ble jeg tvunget til å vedde, ville jeg satset penger på at stemmen tilhørte en mann. Jeg fikk ikke med meg hva de snakket om, for de befant seg sikkert fortsatt i entreen. Dette hadde vi ikke avtalt; riktignok hadde vi fantasert om en mann ekstra, men hvis det var det hun hadde planlagt, så var vel dette å gå for langt.

Dørene måtte stå på gløtt, for jeg kjente lukten av nytrukket kaffe, og jeg hørte svakt lyden av stemmer som pratet. Etter hvert hørte jeg lyden av knising og latter. Jeg vet ikke om jeg ble sint eller sjalu eller om jeg ble begge deler. Jeg kunne selvfølgelig rope og lage bråk, men ville noen bry seg? Var personen en kjent av Lise, eller var det bare en hun tilfeldig hadde møtt på en nettside et sted? Det hjalp ikke særlig å gruble, ikke kunne jeg holde meg for ørene heller, det eneste jeg kunne gjøre var å lukke øynene. Jeg sovnet ikke flere ganger, for nå ble lyden av de to sterkere og det virket som om de var i samme rom som meg. Jeg kunne ikke la vær å være nysgjerrig……. Speilet…… Jeg strakte meg og så mot speilet. Dette kunne ikke være tilfeldig. Her måtte det være en regi… Jeg burde blitt supersjalu og rasende, men i stedet kjente jeg at jeg ble helt oppslukt av det jeg så i speilet……. Hun sto på kne foran ham. Han hadde ståpikk og Lise behandlet den med både munn og hender.

Jeg merket knapt at jeg var bundet, jeg var helt oppslukt og fasinert av det jeg så i speilet. Det som skjedde videre mellom Lise og den ukjente trenger ikke noen videre beskrivelse, bortsett fra at jeg midt i opphisselsen kjente et stikk av sjalusi da hun stilte seg på kne foran ham og han trengte seg inn i henne. Selve samleiet tok ikke så lang tid; det var over på mindre enn ti minutter, og like før han fikk utløsning snudde Lise seg og lot han sprute over og mellom brystene. Om Lise hadde fått orgasme eller ikke, det vet jeg knapt, men det gikk ikke mange minuttene før jeg hørte ytterdøren klikke i lås igjen. Da det ble helt stille fikk jeg en vanvittig tanke; tenk om hun forsvant for kvelden sammen med den ukjente mannen. Før jeg rakk å tenke tanken ut kjente jeg igjen hender på kroppen min; ikke på føtter, mage, skuldre eller hals. Hun tok et fast grep rundt pikken, dro forhuden hardt tilbake og masserte det ubeskyttede pikkhodet med den andre hånden. Det varte mindre enn et minutt; jeg kjente det knytte seg i underlivet, hele kroppen sitret og begynte å skjelve før den første sammentrekningen var et faktum. Lise holdt fast rundt pikken med begge hender idet den første spruten treffer meg i ansiktet, den andre er ikke like kraftig, men rekker meg like fullt til halsen. Det fortsetter å pumpe, og det kjennes ut som en ubeskrivelig blanding av vellyst og smerte da hun like etter med forhuden fortsatt trukket langt tilbake, bruker hånden på det nakne pikkhodet……

Jeg må ha sovnet igjen like etterpå, og da jeg våkner senere er håndjern fjernet og sæden på kroppen min vasket vekk. Musikken er byttet ut til en av Bjørn Eidsvågs klassikere, og det står et glass iskald champagne på nattbordet ved sengen.  ”God påske!” kommer det leende fra Lise; ”Dette var den sprøeste påskeoverraskelsen jeg kunne finne på. Håper du tilgir meg dersom jeg gikk over streken.” Det var ikke noe å tilgi. Hun ga meg en opplevelse jeg aldri vil glemme. Jeg vet at hun elsker meg og ikke ønsker seg noen annen, og jeg vet at jeg har mange og vanvittig sprø opplevelser i vente sammen med kvinnen jeg elsker.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og