Ekstremt begjær!

Hun er en sånn jente som kan stoppe tiden. Hun kommer inn i et rom, og i noen sekunder dreier alt seg om henne. Hun krever ikke oppmerksomheten, men hun får den fordi hun fortjener den. Hun ser ut som om hun alltid kommer rett fra stranden, selv om det er desember. Og da mener jeg ikke at hun lukter litt svette og kokosnøtt, og at håret er limt til hodeskallen. Nei. Hun lukter sommernatt. Rent, med hint av blomster. Huden er alltid gyllenbrun, og hun er alltid glad. Håret flagrer i store mørkee bølger rundt fjeset hennes og tennene er selvsagt kritthvite.

Hun er en sånn jente som du bare må ha en bit av, samme hvor liten den biten er. Vanligvis når jeg ser pene jenter, får jeg lyst til å knulle dem, og ber til gud om at de er borte når jeg våkner neste morgen. Men hun her, hun bringer lysten til å kysse tilbake! Det skjer ikke ofte at jeg bare så veldig gjerne vil kysse noen. Jeg vil begrave hånden i håret hennes, og føre hodet hennes sakte mot mitt. Så vil jeg treffe hennes lepper med mine. Hun smaker bringebær. Når hun er så nært, kjenner man varmen hennes.

Jeg sitter og ser på henne. Jeg har gått innom en bar på vei hjem fra stranden. Hun sitter sammen med et par andre gutter, og hun koser seg. Hun ler så de litt for store puppene spretter opp og ned. Håret er satt opp i strikk, og hun er også litt solbrent etter en dag på stranden.

Når jeg står i kø for å kjøpe en øl, står hun bak meg. Når jeg snur meg mot henne står hun litt for nær. «Hei Anders», sier hun. Jeg hilser tilbake og går å setter meg. Hun kommer etter og spør om det er ledig hos meg. Det er ledig.
Hun er vanvittig morsom, og prater mye. Vi bor i samme blokk, så vi går sammen hjem. Påvirket av alkohol, men egentlig på et perfekt nivå. «Skal du dusje?» Spør hun når vi kommer inn i blokken der vi bor. Jeg svarer at jeg blir nødt til det. Hun smiler. «Du trenger kanskje å kjøle deg ned litt». Hun har på seg en blomsterte sommerkjole, men tynne stropper. Bh’en har hun lagt igjen hjemme ser det ut som. Jeg kan ikke unngå å lure på om det samme gjelder for trusen. Hun legger den ene armen rundt halsen min og gir meg en klem. Greit nok det. En slags «takk for i kveld». Men hun blir hengende der, rundt halsen min. Så snur hun hodet og kysser meg i halsgropen. Sakte. Men jeg prøver å oppføre meg. Jeg legger en hånd på korsryggen hennes, som et tegn på at jeg vil ha henne inntil meg lenger. Hun stønner i øret mitt i det samme hånden min treffer hennes kropp. Hun legger den andre hånden på brystet mitt og drar den over nippelen min. Motvillig kjenner jeg hvordan det begynner å våkne i underlivet. Og det er som om hun merker det, for hun presser låret mot meg. Så trekker hun seg noen cm tilbake og ser meg i øynene. Hun er virkelig en gudinne. Som vet nøyaktig hva jeg vil ha. Så kysser hun meg på kinnet. Jeg drar min hånd langs armen hennes, kjenner den myke huden mot fingrene. Hun presser deg helt mot meg, og slipper nok et stønn inn i øret mitt. Mitt lår eller mellom hennes ben, og hun presser seg mot det. Så drar hun hånden over ansiktet mitt, lener seg mot meg og kysser meg på pannen. Nesen min er i halsgropen hennes, og hun lukter så enormt godt. Ikke parfyme. Bare naturlig godt.

Så trekker hun seg unna meg og bare smiler før hun går opp trappen. Når jeg er på innsiden av min egen dør, oppdager jeg en våt flekk på låret. Det er ikke meg. Det er henne. Denne dama er rå. Jeg smiler for meg selv og ser liksom humoren i den lille hilsenen hun la igjen. Ikke fikk jeg kysset henne heller. Men det hun gjorde mot meg var helt ubeskrivelig. Jeg hadde en fantastisk seksuell opplevelse, uten å egentlig ha det. Jeg digger denne dama!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,