7 grunner til å onanere!

Egentlig er «det er deilig» grunn nok til å onanere! Men det er grunner til å onanere, som vi ikke tenker over. Så hvis du noen gang må argumentere for at onanering er bra for kvinner, så har du 7 gode grunner her:

Orgasmer er smertelindrende!
Mange har lagt skylden på en bankende hodepine for å unngå sex, men hodepine er egentlig en helt super grunn til å få en orgasme! Når man får en orgasme så frigjør kroppen hormoner som føles smertelindrende. I tillegg så strømmer blodet friere gjennom kroppen, noe som demper stressnivået i kroppen.

Trygg sex, uten kondom!
Ingenting er så risikofritt som å onanere på egenhånd. Ikke kan man bli gravid, og ikke kan man få kjønnssykdommer. Men bruker du sexleketøy, er det viktig å vaske de godt mellom hver gang! Bakterier er ikke noe man ønsker å ta vare på! Trenger du en god rens til din vibrator, finner du det HER!

Du blir glad!
Orgasme gjør deg gladere, og ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig. Orgasme frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille! Så hvis du har en dårlig dag er anbefalingen å låse deg inn på soverommet med ditt favoritt-sexleketøy og la orgasmene herje fritt!
Har du ikke et favoritt-leketøy enda? Kanskje DETTE er noe for deg!

Bedrer sexen!
Hvis ikke du kjenner til din egen kropp og vet hva som skal til for at du skal få orgasme, hvordan skal andre kunne vite det da? Det er bare du som vet hvor du liker aller best å bli berørt, og hvordan det skal gjøres. Så for å få et så godt sexliv som mulig, må du lære dette videre til din partner. Men hvis du aldri onanerer og ikke aner hva som føles bra, og derfor ikke har mulighet til å fortelle dette videre, da kan du heller ikke klage på at partneren gjør det «feil».

Du føler deg tryggere i egen kropp!
Er man kjent med sin egen kropp og hvordan den fungerer, føler man seg også tryggere. Man får bedre selvtillit og føler seg mer sexy hvis man er komfortabel i eget skinn!

Orgasmene blir bedre og lettere tilgjengelig!
Hvis man har stålkontroll på hva som føles godt, er det enklere å få orgasme. Og for hver orgasme du får, lærer du mer om hva som skal til for at du oppnår den perfekte orgasme for deg!

En sunnere kropp!
Når man onanerer og kanskje til og med oppnår orgasme, så flommer blodet fritt rundt i årene. Hjertet banker hardere og blir sterkere. Porene åpner seg og man blir mer avslappet. Onanering er sunt for kroppen, så hva er det du venter på?

shutterstock_227457028Hundrevis av andre grunner til å onanere finner du HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du