Vinterferien

Jeg hadde jo gledet meg til hyttetur lenge, det er ingen tvil om det. Ski, ro, kakao foran peisen og masse tid med familien er en perfekt måte å tilbringe vinterferien. Problemet var bare at jeg hadde fått meg ny kjæreste, og han skulle være med. I utgangspunktet koselig, men hvordan skulle jeg klare å få sneket til meg litt etterlengtet pikk med tanter, onkler og besteforeldre i samme hytte?

Vi kom til hytten på formiddagen, og det tok to timer før jeg følte en ubegripelig trang til å ha min kjære for meg selv.
«Skal jeg vise deg litt rundt?» Sa jeg med et stort smil, og han luktet vel lunta. Alle andre syntes det var en super idé, siden de er så vanvittig stolte av hytta og området rundt. Vi tok på oss godt med tøy, for selv om det var strålende sol, var det kaldt. Jeg viste han utedoen og vi måkte vei til vedskjulet. Hele tiden spanet jeg etter et sted hvor jeg kunne få en smak av han.. Men en utedo egner seg bare ikke, og takket være ivrige onkler så har vi et vedskjul som det ikke er plass til så mye som en kvist til. Men så fikk jeg en idé..
Jeg laget en snøball, og kastet den lekent mot han. Og akkurat som jeg håper på, så løp han etter meg som en illsint okse! Jeg løp alt jeg maktet opp til området jeg lekte som barn. Under rota på et veltet tre huket jeg meg ned og Markus kastet seg over meg. Jeg vet ikke om kåtskap bringer frem uante krefter i meg, men plutselig fikk jeg styrken til å legge Markus rett i bakken og sette meg over han. Da stoppet leken. Fra der vi satt så vi bare mil på mil meg fjelltopper, kun et hvitt landskap og ikke spor av folk.  Jeg lente meg over han og kysset han.
« Jeg må ha deg, Markus», sa jeg, før jeg lukket opp boblebuksene hans. Litt snø drysset ned på pikken hans, og jeg slikket i meg snøkrystallene. Han gispet av den kalde snøen, og min varme tunge.

Med utsikt over det som føltes ut som hele verden, fikk han tidenes blowjob. Og jeg fikk tidenes overraskelse.. For min kjære Markus dro en liten vibrator opp fra lommen! Litt av en fyr!!  Jeg satt meg slik at han kunne presse vibratoren opp mot meg, og vibratoren var så sterk at jeg ikke engang trengte å ta av buksene! Det var ikke mange minuttene før jeg kjente orgasmen velte opp i meg. Og mens jeg etter beste evne prøvde å gjennomføre sugejobben uten å avbryte, kastet orgasmen seg rundt i kroppen min. Markus elsker å se meg komme, så når mine stønn ikke kunne holdet inne lenger og jeg stønnet meg munnen fremdeles rundt pikken hans, da klarte heller ikke han å holde tilbake. Han ga meg en ladning som rant nedover haken min.. Og jeg klarte ikke lenger å holde meg oppe. Jeg la meg ned i snøen ved siden av han, og han gliste! Norges vakreste utsikt, Norges beste mann og den aller beste starten på vinterferien!

Og hvis noen lurte på hvilken vibrator han brukte, var det DENNE!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du