Du må prøve elektrosex!

Se for deg at dine aller mest erogene soner ble stimulert direkte. At det fantes et apparat som stimulerte nerveendene. At musklene rundt underlivet trakk seg sammen støtvis, og du bestemte hvor hardt og intenst det skulle være. At du kunne få det til å kile i hele kroppen.
Det er mulig! Det er elektrosex!

Elektrosex er et stadig bredere felt. Nye og spennende produkter og konsepter kommer fortløpende på markedet. Den grunnleggende ideen med elektrosex er å stimulere nerveendene i de erogene sonene med elektriske impulser. Etterhvert som forskningen har kommet lenger har man funnet «riktige» frekvenser for kroppens mange lystsenter. Elektrosex er nytelse for de raffinerte som vil prøve noe nytt og spennende.

Elektrosex kan for mange virke litt skremmende, fordi man umiddelbart tenker at strøm ikke bør føres rett inn i underlivet. Men hva hvis man kaller det elektrostimuli, og sier at det går ut på å stimulere bestemte nerveender med veldig svake elektroniske impulser? Det skjer i hele kroppen hele tiden, det er slik kroppen kommuniserer med hjernen! Hadde det ikke vært for dette systemet i kroppen, hadde det ikke vært mulig å kjenne berøringer.

elsex

Elektronisk stimuli har blitt brukt av helsepersonell i mange år for å ordne opp i muskelrelaterte problemer,  men dette er også sterkere elektroniske impulser enn de du finner i sexleketøy! Har du sett de muskelstimulerende apparatene som ble solgt av tv-shop en periode? De hevdet å kunne gi deg heftige muskler mens du lå på sofaen! Dette apparatet sendte impulser inn til musklene dine, som gjorde at musklene trakk seg sammen uten at du behøvde å gjøre noe for det!

På et eller annet tidspunkt fant noen ut at dette burde brukes i litt mer spennende omstendigheter, og la oss prise oss lykkelige for det!

Med DISSE produktene kan du stimulere de erogene sonene mer intenst enn noen gang! Du kobler en eller flere leketøy til kontrollenheten, og så kan du velge hvor mye du vil bli stimulert! En orgasme er muskelsammentrekninger i underlivet, og denne type produkter får musklene til å trekke seg sammen! Man kan velge om man vil ha et lavt nivå, hvor man kun kjenner en kilende følelse, eller om man vil skru opp intensiteten og virkelig oppleve sterk stimuli!

Det finnes et hav av sexleketøy både for han og henne, men ingen kan gi så direkte stimuli som el-sex produkter!

Alt du trenger til elektrosex finner du HER!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du