Du er min fantasi.

Du er min fantasi. En fantasi så het og intens, at jeg i lang tid trodde det var mer enn bare et begjær. Hvert eneste fiber i kroppen trekkes mot deg. Når du prater, lurer jeg på hva mer den munnen kan gjøre. Når jeg kjenner lukten av deg har jeg lyst til å trekke deg inntil meg og bare bli der. Og når du tar med høflig i hånden hver gang vi møtes, gjør det vondt å tenke på at det er den eneste kontakten vi noen gang kommer til å ha. Du spurte om vi skulle ta en røyk sammen under julebordet, men jeg takket nei. Du spurte om jeg var singel, og fortalte at du var det. Men jeg skrøt på meg en kjæreste og gikk. Vi har vært nær en gang. Litt for mye øl, og tomme lokaler i byen førte oss sammen en fredag natt. Vi pratet i flere timer og satt akkurat litt for nært hverandre. Du strøk meg over ryggen og jeg kysset deg på kinnet. Vi kunne høre hverandres hjerteslag. Jeg ville ha deg. Måtte ha deg. Det verket. Men når du lente deg frem for å kysse meg, vendte jeg kinnet til.

Men det jeg ville var å ta ansiktet ditt i hendene mine, og kysse deg. Jeg ville dra fingrene gjennom håret ditt og legge din hånd på mitt bryst. Jeg ville at du skulle klype meg hardt i nippelen, og jeg ville bite deg i øreflippen. Så ville jeg at du skulle føre hendene dine oppover lårene mine. Ville du gjort det?
Jeg ville at du skulle angrepet meg som et sultent dyr. Hver eneste dag tenker jeg på hvordan hendene dine ville føles mot lårene mine. Du skulle ført de oppover, helt til tomlene dine nådde leppene mine. Ville du likt å kjenne hvor våt jeg var?

Jeg ville at du skulle legge all høflighet til side. Jeg ville kjenne hvordan tungen din lekte med brystene mine før du førte to fingre inn i meg. Jeg ville at du skulle behandle meg røft. Ikke sånn som man behandler en man elsker på bryllupsnatta. Jeg hadde ønsket at du skulle legge meg over bardisken vi satt ved, og revet av meg buksene. Jeg hadde kanskje ikke turt å spørre deg, men jeg ville at du skulle spyttet på rumpehullet mitt, før du penetrerte meg dypt. Ville du gjort det?

Men istedenfor å kaste meg inn i det kysset jeg drømte om, så gikk jeg hjem. Alene. Jeg lot deg bli til en fantasi. For den fantasien kan jeg ta frem igjen, og igjen. Hadde vi ligget sammen, så hadde fantasien vært ødelagt. Men nå kan jeg tenke på deg når jeg er alene i dusjen. Jeg kan tenke på deg når jeg gnir meg mot vibratoren min, og når jeg bare vil drømme meg bort i noen sekunder. Det kiler i magen hver gang jeg ser deg og jeg vet jeg rødmer. For de tingene du opplever i min fantasi, vil du aldri komme til å oppleve noen andre steder!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du