Derfor blir du våryr!

Mange tror kanskje det bare er en myte at man blir våryr, men det er det altså ikke. Med våren kommer mer enn bare plussgrader og hestehov.

Når våren kommer etter en lang og kald tid med mørke dager, skjer det noe med oss mennesker. Det er ingen tvil om at humøret blir mye bedre når det går mot lysere tider og solen titter frem, det merker nok de aller fleste. Men hva har dette egentlig med sexlysten å gjøre?

Studier viser at sexlysten øker når våren kommer. Lysere dager gjør at vi blir lysere til sinns, og godt humør gjør underverker for sexlysten. Varmere vær betyr mindre klær, og når solen treffer kroppen utløses en del hormoner i kroppen. Disse hormonene kalles ofte kjærlighetshormoner! Solens stråler treffer også en del av våre erogene soner, som faktisk stimuleres når de blir varmet opp.

De såkalte «kjærlighetshormonene»

Det er mer som skjer i kroppen når våren kommer. I kroppen vår har vi flere såkalt «kjærlighetshormoner» som hjelper til med dette. Hormoner som endorfiner, testosteron og oksytocin bidrar til økt sexlyst.

Testosteron-nivået øker når solen treffer kroppen, noe som påvirker lysten vår. Endorfiner som er knyttet til forelskelse, utløses i store doser ved forelskelse eller seksuell tilfredstilling og derfor kan vi se på dette som en god sirkel hvor det ene fører til det andre.

Nivået av melatonin synker mens serotonin-nivået øker når solen treffer. Slik vi får mer overskudd og energi om våren enn om vinteren når det er mørkere tider. Vi har også et hormon som heter oxcytocin, også kalt «The Love Hormone». Nivået av oxcytocin øker ved bare noe så enkelt som en klem, eller hudkontakt!

Forskning viser at det er flest kvinner som får økt sexlyst om våren, men man er ikke helt sikre på hvorfor det er slik.

Blir du ikke våryr?

Veldig mange kjenner seg ikke igjen i begrepet «våryr». De sliter med å kjenne kåthet til vanlig og når våren nærmer seg kjenner de på forventningen om at NÅ skal det skje noe.

Kvinnelyst kan vekkes til live ved hjelp av orgasmekremer som får blodet til å strømme til underlivet og gjør henne mer følsom for berøring. En annen ting som vekker lysten i kvinnen er riktig sexleketøy!  Sexleketøy har reddet sexlivet til mange kvinner og gitt dem lysten tilbake. Et leketøy kan stimulere henne på en måte som er helt umulig for et menneske, og du har mye forskjellig å velge mellom!

Orgasmekrem!
On orgasmekrem passer perfekt for kvinner som ønsker seg kraftigere orgasmer eller mer stimulering under selve sexakten; en dråpe eller to på klitoris vil gi en varmende og nesten elektrisk følelse.

Riktig stimuli!
En Klitorisvibrator er i utforming, intensitet og materiale spesialtilpasset å stimulere det følsomme området på og rundt klitoris. Hvis man ikke blir stimulert riktig og oppnår den nytelsen man ønsker, så har heller ikke hjernen noe referanse når det blir snakk om sex og stimulering og da er det for mange vanskelig å bli kåt. En vibrator stimulerer riktig og du vil ha gode opplevelser som du vil huske lenge!

Manglende sexlyst for menn!

Selv om det ikke skrives så mye om så kan manglende sexlyst hos menn også være en utfordring! Potens og sexlyst er ingen selvfølge. Alle menn har vel på et eller annet tidspunkt i livet opplevd at sexlysten ikke er helt på topp. Og ja; det er trist. Men fortvil ikke, i dag finnes det en rekke effektive hjelpemidler og preparater som får deg opp og på sporet igjen. Det første han bør gjøre er å gå dypere i hvorfor lysten uteblir. Har det noe med usikkerhet å gjøre, stress eller kanskje har du ingen forklaring?

Mange menn er usikre når det kommer til størrelse på penis. Størrelsen har egentlig ikke noe å si, men det hindrer ikke gutta fra å tenke på det. Hvordan få hard ereksjon kan læres, og det er ikke vanskelig heller!

Mange menn sliter med tidlig utløsning og på grunn av dette ligger usikkerheten å lurer i bakhodet. Det fører ikke til sexlyst! Tidlig utløsning er veldig vanlig, og det finnes en løsning!

 

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,