Biff&blowjob-dagen – 6 gode grunner til å feire

Nå er snart dagen her som menn verden over har ventet på siden samme dag i fjor! 14 mars, dagen da middagen er bestemt på forhånd og ungene må legge seg litt ekstra tidlig. Jepp, det er Biff&Blowjob-dagen!

Dagen ble skapt av radioverten Tom Birdsey i FNX Radio i 2002. Dagen ble introdusert for å bli motstykke til Valentinsdagen og har siden den gang vært «en greie». Men hvordan får man den perfekte feiringen?

Slik feirer du Biff&Blowjob-dagen best mulig

Det er opp til hver enkelt hvor mye de velger å feire denne dagen, men det er alltid kjekt med gode tips til hvordan man kan gjøre sugejobben best mulig både for den som mottar og den som gir!

Hvilken stilling er best?

– Han står, partneren sitter på sengekanten (eller annet møbel i passende høyde). Det blir litt ekstra spennende for han og mye mer behagelig for deg! Og hendene er helt fri til å stimulere andre deler av kroppen hans! Ta et grep om rumpeballene, og lag store sirkler. Da stimulerer du anusområdet uten å være for direkte!
– Han står, du ligger på kne foran han. Det er mer komfortabelt enn å ligge ved siden av han. Og han vil oppleve deg som litt mer underdanig, og det digger gutta! (Men husk, du har fremdeles balletaket!)

En fest for øynene

La lyset være på så han kan se hva du gjør. Gi han orkesterplass ved å ta håret opp i en strikk og hvis du er modig ; se han i øynene!

Men ikke ennå…

Slikk deg nedover kroppen hans og til penis. Hopp fullstendig over den og kyss deg nedover langs lårene. Ert han, pirr han og vent med å gå rett på godsakene til han er helt sprekkeferdig!

Bruk hendene også

Få håndbevegelsene under kontroll før du bruker munnen. Ikke trekk eller napp i forhuden, men håndter den så den glir opp og ned langs penishodet. Spytt på penis, fordi hvis den er tørr, er ingenting godt! Bruk alltid begge hendene. Den ene skal behandle penis, den andre området rundt. Kil testiklene, stryk området rundt. Eller brukt begge hendene på penis. Variasjon er spennende, og utrolig deilig!

Vått er godt

Før du setter kursen nedover, la det samle seg masse spytt i munnen din. Det kan også bli vanskelig å opprettholde fuktigheten underveis, så det er lurt å ha et glass vann i nærheten!

Action

Gå ned og slik som på kjærlighet på pinne. Et langt slikk fra roten og opp til hodet. Form så munnen til en «O» og smett munnen over ereksjonen hans i en bevegelse og ta han inn så dypt inn du klarer. Det skal være behagelig for deg også! Grip så rundt penisroten med en hånd mens du lar munnen gli opp og ned. Den grunnleggende håndbevegelsen er den samme: La hånden gli opp og ned, lukk den når du kommer til hodet. La tungen virvle rundt penishodet når du kommer dit. Lag litt vakum av og til.

Øk på i innspurten

På samme måte som med kvinner, er det viktig å holde en jevn rytme for å bygge opp spenningen. Men når han nærmer seg utløsningen, øk farten og trykket!

Finalen

Hvis du ikke vil avslutte med han i munnen din, bytt til samleie rett før det avgjørende øyeblikket. Ellers er det en mulighet å svelge. Men hvis du ikke ønsker det, kan du la han komme utover brystene dine, i hånden din eller over seg selv. Men hva enn du gjør..IKKE lag et nummer av det. Han skal ikke skamme seg for at han kommer.

Biff&blowjob-dagen. Par som har munnsex

Derfor bør Biff&Blowjob-dagen feires

Hans orgasmer forebygger kreft

Ny forskning viser at menn som har orgasme rundt 20 ganger i måneden, reduserte sjansen for å få prostatakreft med 20 prosent. Ifølge en av forskerne bak studien skyldes det trolig fordi en mannlig orgasme produserer hormonet oxytocin – som kan redusere blodtrykket, og det er heller ikke et minus!

Orgasmer virker smertelindrende

Orgasmer skal ha en smertelindrende effekt, fordi hjernen oversvømmes med endorfiner!

Mannen trenger bekreftelse

Akkurat som oss kvinner, trenger mannen bekreftelse! Og finnes det noe tydeligere tegn på at du liker staken hans, enn å ta den i munnen?  Det handler om kjærlighet og oppmerksomhet til hans kjønnsorgan!

Det gir liv til parforholdet

Er man i et forhold hvor en blowjob ikke er dagligdags, så kan denne dagen være en god unnskyldning for å tilføre litt ekstra krydder i sexlivet! Å prøve nye ting i sengen gir uten tvil liv i parforholdet, og en blowjob av og til er absolutt en god måte å tilfredsstille hans behov for «noe ekstra».

Hun blir i bedre humør

Ifølge en studie fra The State University of New York inneholder mannens sperm flere gunstige stoffer som blant annet får deg i bedre humør og som gjør at du sover bedre. Forskerne hevder også av kvinner som utfører oralsex regelmessig scorer bedre på kognitive tester og har mindre sjans for å bli deprimert, skriver Daily Mail.
293 kvinner deltok i studien der de fylte ut spørreskjemaer med spørsmål om deres sexliv.

Sperm er næringsrikt

Sperm inneholder cirka 150 mg proteiner, 11 mg karbohydrater, 6 mg fett, 3 mg kolesterol, magnesium, kopper og sink. Altså er dette en god kilde til flere viktige næringsstoffer!

Produkter som gjør biff&blowjob-dagen bedre!

Oralsex er spennende, pirrende og vanvittig deilig, men det finnes produkter som gjør det enda bedre – som rett og slett er en liten bonus!

Biff&blowjob-dagen. Bilder av produkter

Glidemiddel med smak

En deilig smak vil løfte opplevelsen og ekstra fuktighet og glid er aldri et minus. Glidemiddel med smak og en deilig duft innbyr til oralsex og det er vanskelig å takke nei.

Kondomer med smak

Det er viktig å beskytte seg, også ved oralsex. Kondomer med smak beskytter deg mot sykdommer som smitter via oralsex, og gir i tillegg en deilig bonus til opplevelsen!

Ekstra vibrerende stimuli

Mange tenker på vibratorer som et produkt til kvinnen, men en vibrator til menn er absolutt ingen dum idé. Ha den i hånden mens du fører hånden opp og ned lags staken, slik at vibrasjonene stimulerer penishodet, strengen og alle andre sensitive punkter. Du kan også stimulerer området mellom anus og pungen, eller prostata, for en magisk følelse under oralsex! Det finnes en spesiell vibrator som gir deg følelsen av en sirkulerende tunge, den er perfekt for stimulering av anus.

Få vibrerende lepper

Shunga Divine Oral Pleasure gjør oralsex ekstra spennende! Den unike lipglossen gir deg 3-i-1 effekt med varmende, kjølende og sitrende følelse på leppene og mot huden. Smør Divine Oral Pleasure på leppene og gi din partner en opplevelse han aldri vil glemme!

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.