A-punktet – det hemmelige orgasmepunktet!

A-punktet fortjener vel så mye oppmerksomhet som G-punktet. Stimuli der gjør henne våt og kåt på rekordtid!

«Jeg anbefaler absolutt alle å sette seg inn i magien bak A-punktet! Jeg overrasket fruen med å kombinere G-punkt- og A-punkt-stimulering. Aldri har jeg sett henne komme hardere!» – Marius

A-punktet og G-punktet – markert på fremre skjedevegg.

A-punktet er et område øverst i skjeden som er ekstremt følsomt for berøring. Det magiske området ligger i samme område som produksjonen av skjedesekret skjer. Derfor vil A-punktstimulering ofte gjøre kvinnen raskt våt.

Kjekt å vite

A-punktet sitter langt opp i skjeden, på den fremre skjedeveggen. Punktet blir også kaldt «Deep Spot», noe som forteller litt om hvor dypt det sitter. Punktet er vanskeligere å finne, men lettere å stimulere enn G-punktet. Man skal være litt forsiktig ved stimulering av A-punktet, for ikke langt unna sitter livmorhalsen, som det kan være ubehagelig å presse mot. Stimulering av A-punktet egner seg ekstremt godt til forspill, da det vekker produksjonen av skjedesekret til live og gjør henne ekstra våt! Mange kvinner produserer lite fuktighet, og stimulering av dette punktet vil øke denne produksjonen betraktelig. Det vil også kunne gi en orgasme hun sjeldent har kjent maken til!

Slik stimulerer du A-punktet!

Man kan fint stimulere A-punktet med fingrene, men det sitter så høyt i skjeden at det kan være vanskelig å nå det på egen hånd. Ofte må man ha hjelp av en partner, og heller ikke da er det så lett. Punktet sitter svært høyt opp og rett i nærheten av livmorhalsen, som det kan være ubehagelig å fikle for mye med. Den aller letteste, og beste, måten å finne frem er med et godt og riktig sexleketøy! Marius (42) og kjæresten testet A-punktvibratoren Regala fra Rocks-Off:

«Dette er absolutt noe nytt og annerledes! Vi har testet mye sexleketøy, og denne gir en helt annen og mer intens type orgasme. Hun lente seg tilbake og lukket øynene, mens jeg brukte rabbiten på henne. Det tok ikke mange sekundene før jeg traff blink og saftene fosset ut av henne. Dette var skikkelig gøy og annerledes! Full score fra oss»!
A-punktvibratoren Regala er ekstra lang i skaftet og perfekt formet til å treffe både A-punktet, G-punktet og klitoris – samtidig. Dette er en orgasmemaskin som vil gi henne det beste av det beste innen orgasmer. Vibratoren har to kraftige og intense motorer som kan jobbe uavhengig av hverandre slik at hun kan få den stimuleringen som passer best for henne. Ønsker du heftig stimulering på A-punktet, men litt mer forsiktig på klitoris? Ingen problem!

Finn riktig stilling!

Ønsker du å stimulere A-punktet under samleie, bør fokus ligge på å trenge langt inn! Den klassiske misjonærstillingen kombinert med at hun plasserer beina på hans skuldre er en stilling hvor muligheten for å treffe A-punktet absolutt er til stede! Prøv også doggystyle, da kan han sette den ene foten lenger frem på siden av henne for å penetrere dypere enn vanlig.

 

Mengder av gode leketøy for stimulering av hennes mest erogene soner, finner du hos Nytelse.no!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og